Året 2007 från början till slut.

Året 2007 började med att jag, sandra å martina stod på gångbron vid bibblan å kollade in alla raketer : ) det var en bra början på ett år.


- Januari flöt på med ganska mkt festande och lite flörtande ;)

- På min födelsedag var alla treorna på b&b för att träffa LBS inför balen. Det var sådär lagom galet som det ska vara :)


- I början av februari red jag med på en dressyrclinik för Piia Pantsu på skolan. Red Dahlia och hon var typ ganska stressad av högtalarsystemet å jag va nervös så det gick Bajs! Haha.

- Annars händer inte så mkt denna månad. Fast faan vi festade nog lite mkt ;P


- I mars, närmare bestämt v 11, bar det upp till sälen, Lindvallen, med sandras familj + svenssons. MKT lyckad vecka med massa skidåkning, afterski, lite festande å snygga liftvakter ;D haha!


- I april var det motorsportsmässan på Elmia. Om vi var där? Självklart! Massa snygga bilar kan man ju inte missa :D passade på att hälsa på Danne å Andreas som vi träffat i sälen med.

- Tävlingarna med Putte började lite smått. Var med i Laholm å kom 2:a i LB1 med 40 startande å typ i mitten i LA1 å LA2.

- Det var plönningedagen också. Då redovisade jag å ange vårat projekt - hästuppvisning. Gick väldigt bra :)


- I maj var jag med å red lite för Lyngåkras div3 lag, fast att ja inte ville :P det gick bajs!

- Vi var ett gäng på skolan som hade valt kursen vildmark, så under tre dgr lånade vi varsin häst av skolan å gav oss iväg. Sov under presenning å lagade mat över öppen eld. Mer primitivt kan det ju knappast bli.

- V 22 hade jag, angelica å sandra truckkurs på kattegatt :D att det var kul! Det var då vi allihop även insåg att vrf i helvete valde vi plönninge? Vi skulle ju gått här :/ Jag glömmer aldrig när vi satt utanför en eftermiddag å tobbe kom ut genom en dörr, å skulle hälsa lite lagom coolt å råkade missa en kantsten som stog upp!! xD HAHAHAAH att vi skrattade när han gått. Hahah!


- Den 6 juni hade vi våran bal :) Helt klart en av de bästa dagarna under året, om inte den bästa?

Vi träffades på plönninge å sen åkte vi i samlad trupp till tylöhus. Där blev det fotografering, skålande å sen underbart god mat :) efter det var det mingel och dans. Sedan bar det av till fina laxen för efterfest. Träffade Jeppe där :) I will always remember that!

- Studentveckan! Oh va oslagbart kul vi hade då :D Studenten den 15 juni! Bakis sedan tre dgrs festande å champagnefrukost är inte så hälsosamt :P trodde jag skulle somna vid middagen hemma sen. Å kvällen på stan var la hyfsat kul. Fast jag hade nog hellre varit hemma å sovit xD


- Sommaren förflöt ganska snabbt. Skitväder å de dgr det var fint väder jobbade jag ju såklart. Blev några lyckade festtillfällen iaf så som det ska vara på sommaren :) Ett obligatoriskt lisebergsbesök hanns med, rixfm festival å lite tävlingar. Träffade Jeppe ganska mkt :)

- Debuterade med kandar i laholm med Putte. Gick fint :)

- Pappa å mamma var bortresta en vecka å jag passade på att leva livet, haha!


- Jag red med i div2 laget för lyngåkra som började i augusti. Vi kom sammanlagt 4 lr 5 :)

- I mitten av september hängde jag med syrran upp till hennes kille Niklas i Linköping. På lördagen var det kräftskiva :) riktigt lyckat å med as goda kräftor som Niklas å Henke (hans bror) fångat själva!


- Den 5 oktober hade mange å micke fest. Var riktigt kul med massa folk :D Fast också väldigt jobbit på ett annat sett, inte folket då... utan jeppe. Lr han va inte jobbig, men d han sa.

- Dagen efter bar det upp på min kusins bröllop :) å sen efter det vidare till Malin för att hälsa på henne :)

- Jag fick jobb som ambulerande konsult på Lernia. Jobbade en vecka på solar, sen vet väl d flesta vad som hände . .

- Jag å putte skulle på vår andra LA6 tävling å han var på tårna å det slutade med mig på sjukhus. Som det kan gå. Men det är ju en annorlunda upplevelse som förändrat mig när det gäller olika saker. Tror att alla skulle behöva vara med om ngt liknande på ett eller annat sett för att få perspektiv på livet.


- November gick mest åt till att bli frisk, käka medicin å terapi med att gå bakom Putte :P


- December har gått så fort så ja har inte riktigt hunnit tänka. Mkt tänkande har det blivit. Anneli flyttade till linköping så jag fick ta över hennes lght :)


- Årets låtar: Dj Karlsson - Love, sex & sunshine, Timbaland - The way I are, Buck-tick - Long distance call, Leona Lewis - Bleeding love, Takida - Curly sue, Kent - Colombus.

- Årets film: Harry Potter å Fenixordern

- Årets fest: Balen

- Årets krog: Mårtensson

- Årets flopp: sommaren (med tanke på regnet)

- Årets ros: Angelica för att hon tar hand om min älskade häst.

- Årets ris: hstds killar som alla är likadana.

- Årets förvirring: Hur många olika relationer/förhållanden finns det som man kan ha? Jag har upptäckt ett nytt - Krogförhållandet. It's BAD! KK är bättre för det är på lika villkor(?)

- Antal riktiga snyggingar jag upptäckt under året: 7 - har träffat, gälls inte med ngn man sett/pratat med över Internet/Msn. (men har lärt känna 3 av dem under året, träffade dem 2006 om ja ska vara petig)

- Årets crush: Har faktiskt lyckats med två. L.I å J.B. Den första är ett riktigt ashole å den andra e fan den bästa jag träffat hittills i mitt liv :/  Damn I hate to be olyckligt in love :P


Nu hoppas jag på ett bättre 2008 och förhoppningsvis flytt till gbg till hösten :)

GOTT NYTT ÅR!!

30 december 2007

Igår skrev jag in mig på en av bostadsmarknaderna i gbg :) känns som ett steg i rätt riktning!! kollade runt lite med på olika lght... man kan ju snacka om kö :O till d flesta lght var det minst 500 sökande å till en jag såg var det hela 2500 ca som sökte!!

såg american gangster igår. den var rikigt bra faktiskt :)

Idag fyller mamma år så kusinerna kommer :) Singstar för heeela slanten :D

Det är nyår imon å tack vare angelica kan det nog bli riktigt kul :) ÅÅÅÅ va ja håller tumme för dig :D:D
fast en nackdel är ju att jag fortfarande är nyktrist, lagom kul... men jag tar igen det sen ska ni se :P

We can keep trying but things will never change, so I don't look back.

kalaset va bra det blir :D

Igår när jag, lollo å samuel va inne i stan så skulle vi gå inom djuraffärn för å kolla på en hamster lr ett marsvin. måste tillägga att de satt lappar på alla burarna där det stod lite info om djuret å hur gamla de blir. då utbrister lollo: - De här vll ha inte ha dem va fula. å dessutom är dom ju skitgamla!! de har suttit i den här buren i 7 år!!!
Då låg hanna dubbelvikt på golvet (typ bokstavligen) HAHA.

nu har jag shoppat så mkt så det räcker å blir över på ngn månad :P tv, kläder, nödvändigt, hyllsystem :D shoppat 4 dgr i rad å jag är JÄKLIGT pank på kuppen :P 
Fanns ett hyllsystem kvar till mig :) så lycklig!

ikväll blir det bio :) var lääänge sen! får se vilka filmer det finns bara :)

Imon fyller mamma år.  grattis mamma :)

Tadaaaaaaaa!

Fillifjonkan på dig du! för nu pyser jag. Ciao

Minnen, dessa minnen

Ni som följt min blogg genom åren ;) kmr ni ihåg? det gör jag iaf. är rätt kul å sitta å läsa gamla bloggar måste jag säga :)


image4image5image6

Har varit å köpt min livs första tv idag :) en 32" LG lcd med hd å digitalbox. så nu är jag nästan redo att flytta ^^

ska in å shoppa med bengan sen om ett antal timmar. borde lägga mig snart så jag är pigg sen.

Jag vill bara ha ngn. som är snäll å som älskar mig för den jag är. men det finns få sånna..

Juldagsfest :)

Igår bar det av till Ola på fest. Det var skojjigt :) ja å ange så nog mer fulla ut än carro i början som vi flummade oss haha.

jag hade ju då hoppats att ola å jonas hade glömt bort mig sen förra året, lr ja glömt en viss sak, men det fick jag ju äta upp...
jonas: ahhh men det är ju hon!!! va fan hette han?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! LINUS!!!! det här är linus tjej!!!!
ja det fick ja ju då höra heeeeeela kvällen. suck. det spelade ingen roll hur många ggr jag försökte förklara för honom att jag inte alls är det å att jag verkligen inte är intresserad av han mer.

Vrf ska det alltid vara så att ngn jag inte är intresserad av vara intresserad av mig. Jag har nog aldrig varit med om att ngn har varit sååå på innan.. Det var liksom allt för många själ till att inte vara intresserad tillbaka som snurrade runt i mitt huvud.

Nä men det var lagom galet hos ola å min mage fick utstå en del, men den verkar ha klarat det ganska bra :)

sen drog vi till b&b vid kvart i ett. dit går man verkligen bara för att man inte har ngn annanstans att bli av. Träffade väl några jag kände å två av dem känner jag är verkligen skäl till att jag verkligen vill här ifrån för det bara knyter sig i mitt kära hjärta :P

tillbaka på ruta ett verkligen å det känns förjävligt! vrf kan det inte vara som innan?

avslutade kvällen med pasta som vanligt.

nu ska jag å pappa snart in till elgiganten å kolla på tv åt mig :) se om det blir ngn.

gör inte samma misstag som jag har gjort. det är verkligen inte kul såhär i efterhand.


God jul i efterskott :)

Igår var det julafton å det har säkert ingen missat.
Dagen började med att jag städade mitt rum, vilket tog typ två timmar xP hittade mitt gamla schema ifrån i somrars, då är det ett tag sen man städade , hehe.
sen var jag å pussade puttas god jul :) å han fick massa gottis! tog in han ifrån hagen för första gången oxå, det ni ^^ han var snäll då, fast idag var han lite busig faktiskt :P

på kvällen kom mina älskade kusiner :D vi käkade massa god mat å sjöng singstar tills vi var helt hesa - bokstavligt ;P Fick flera fina saker med. tack så jättemkt :D

ikväll ska jag, ange å carro till Ola som bor i frans gamla lght. Det ska bli riktigt kul! å sen blir det väl b&b efteråt. men det kan nog vara kul för idag är där nog roligt folk eftersom det är ju faktiskt juldagen ;) Vet att en ska dit iaf (A), fast han kmr väl undvika mig lika mkt som i fredags.. :(

hoppas bara att en annan person inte är hos ola. iofs skulle jag vilja säga ett par väl valda ord, men orka träffa!

Är det meningen att jag aldrig sa få bli helt lycklig?

- ensam . . . 

dan före dopparedan

Igår hade Anne å hennes kompis Nicklas födelsedagsfest med middag å det var värsta trevligt :) Tack för en bra kväll :):) alltid lika kul att träffa Anne å Tesse :D

idag har jag slått in alla julklappar, så jag känner mig duktig ^^ städat har jag dock inte gjort å mitt rum ser ut som ett bombnedslag, så får la gå upp tidigt imon ;P

klätt granen  nyss, men vi hade inga nya lampor, för två var sönder.. så den lyser inte än xP

Idag när mamma körde ifrån jobbet så stod det två älgar precis vid vägen vid kustvägen å sen när vi åkte till ingrid å kurt en stund senare så stod de kvar :P jag försökte ta kort, men det var för mörkt -.-. men när vi hade saktat in ganska bra började den ena älgen gå emot oss xD haha.

"du ska köra in till hstd nu å hämta ett paket ifrån en kompis som vill be om förlåtelse" Ööö fan heller! "vi har lite ogentligheter att gå igenom" va är det för jäkla skit. skriv smsen själv istället för att ta hjälp av dina kompisar för du har då aldrig fört dig med sånna ord förr. Kan du inte bara låta mig vara ifred?
"Last christmas I gave you my heart, but the very next day you gave it away. This year, to save me from tears I give it to someone special." - Fan va bra det stämmer. Kanske det får dig att fatta? för i fredags natt + igår har jag sagt det till dig typ 10 ggr men du vägrar ju fatta!

Fest hos Ola på juldagen :) blir nog as skojj :D börjar kanske bli tradition att vara i den lägenheten på den kvällen :P Förra året hade jag ju inte tänkt följa med, men det blev ju faktiskt rätt lyckat trots allt.

Ohh a mistletoe... and you are standi´n next to me, what a coincidence.

- The destany

Underbar igår.

Igår var jag då ute för första gången på 8 veckor :)

var på förfest hos marcus. det var himla trevligt :) sen drog vi till mårtensson ganska tidigt så att jag skulle slippa å bli mosad i kön.

Angelica å sandra var mina utomordentliga bodygards. bättre får man nog leta efter ;) jag dansade faktiskt mer än jag trodde jag skulle kunna göra :D så det var nice! träffade både folk jag ville träffa :) men även sånna som man helst undviker, så det var som en vanlig utekväll i hstd helt enkelt ^^

Träffade stefan. var ett tag sen nu. så tjötade lite med han. måste han vara så jävla snygg :P

alltså jag förstår inte vad som är problemet. Okey, jag tycker om Dig, men jag vet att Du inte tycker om mig på "det sättet", men jag vill kunna vara kompis med Dig för jag trivs så sjukt bra med Dig. De är liksom ingen risk att jag skulle få för mig å hoppa på Dig, så vrf vill du knappt prata med mig länge..

Å en sak till en annan person. Tror du att du kan ringa bara sådär å att jag är intresserad av att träffa dig, när du har varit ett jävla svin emot mig. så arg på mig själv att jag inte förstod det tidigt i våras bara! Som jag sa igår typ 5 ggr men som du vägrade lyssna på. JAG ÄR VERKLIGEN INTE INTRESSERAD LÄNGRE! förstått? hoppas att du bättrar dig å att du inte fortsätter å bete dig så som du gjorde mot mig mot andra, men det är väl ingen risk.

nää att jag vill ifrån den här stan! GÖTEBORG!!! rädda mig!

Kan inte jag få vara Hon?

fäärdig!


Idag har jag varit duktig! tänka sig ;)
jag har handlat klart alla julklappar! det ni, på ett besök i stan. har nog aldrig inträffat förut. men ngn gång ska ju vara den första.
köpte ett nytt amband till mina berlocker med. för det gamla passade inte till de nya berlockerna.

fick hem olof idag med :) fast mamma fick köra hema han å ja köra berit, för vet inte om min mage tkr om hans oservostyrning ännu :P

Puttas va på dåligt humör idag, för han hade fått en ny granne. Men den var söt, så tycker putte kunde försöka vara lite trevlig :P nu är fyra av sex hästar fuxar i stallet :P å den ena är typ palominofärgad, så det är bara nappe som är mörk :P

Imon kmr martina vid kvart över fem å sen ska vi förbereda oss inför Underbar :) ska bli så kul å komma ut å träffa massa folk igen :D befrielse! så jag ska försöka skaka av mig mina mögelsvampar så gott det går.

nä nu ska jag nog gå ner å läsa lite solo :P sen snusa kudde.

Kollade på bilder innan. Det blir liksom en klump i mig. Jag vill ha!
I'm just a simple girl that wants to hold your hand.


image3

Puttas i våras när vi var busiga å hoppade på terrängbanan :D

bakat julgodis :)

Idag gick ja upp vid typ halv tio. sen kom en av mina älskade kusiner Åsa vid kvart över elva :)
så gick vi till affärn å köpte lite ingredienser å sen lyckades vi koka ihop både knäck, kola å chocklad grejor med rispuffar :P vi kände oss som riktigta mästerkockar. haha speciellt när jag skulle försöka få ner knäcken i formarna på ngt smidigt sett. det var lika mkt knäck på plåten xD men kul hade vi hahah :D

sen tod vi bussen in till stan vid halv tre ¨å gick lite på stan å sen kl fyra va ja på intervju på concilia å det gick bra å de skulle nog höra av sig efter nyår. så det känns bra :)

sen i väntan på mamma så shoppade ja ett par lindor till julklapp till putte :) å sen åkte vi å kollade till lägenheten så allt var frid å fröjd :)

sen drog ja till Puttas å pysslade med han å pratade massa bajs med ange :D

Har varit en mkt bra dag tycker jag :) fler sånna :)

lovelovelovelove I hate that word for the moment. I can't make my brain think of something else but you... bläääääää FAN oxå!

Tisdag är det va?

Idag sov jag länge :) superskönt :)

sen satt jag vid datan en stund å typ gjorde ingenting :P sen kom angelica å hämtade mig vid fyratiden :D så åkte vi till Puttas <3

Å han visade ingen knackighet i ngt ben idag så det kändes bra :)

å nu sitter jag här igen ^^ väntar på att klockan kan bli lite mer så ja kan gå å sova :P
imon ska jag och åsa baka julgodis :) MUMS ;P haha.
sen ska ja in till stan vid fyra. ska ju på intervju på concilia.

funderar å jobba julafton om ja får jobb, fast tyvärr så har d väl stängt då. Julen suger just nu tkr jag..

men i mellandagarna börjar rean. å då ska jag leta tv till min lya :D å hemmabio å så :)

fick pengar ifrån försökringskassan idag med :) så nu klarar jag hyran i dec iaf :P å till jan med, men då gäller det att hanna håller i sina surt förvärvade slantar.

Damn I want you boy! you'r the sweetest thing on earth :)

Tyskland

Har varit i tyskland med mamma å pappa i helgen. Åkte i fredags.

bodde på ett hotell i Wismar som ligger mellan lübeck å rostock. Var himla fint å pool å så. badade en gång, men fick ont i magen å frös så förbannat eftersom jag inte får simma lr ngt så jag sket i å bada fler ggr.

var på julmarknad i både wismar å rosock å på väg till rostock så rastade pappa bilen på autobahn :) hehe. fast har fick inte köra så fort han ville för mamma. hon tyckte det räckte med 215 så pappa var lite tjinkig sen xD

hittade en ny väska som jag köpte :) var på tiden! sen så köpte vi parfym till mig i julklapp med :)

på vägen hem idag körde vi inom boarder shop. himla bra ställe :) köpte slotts guld flak för 50 :- å cider å en likör 43 å så massa godis. hade gärna köpt ngt mer ölflak, men kan säga att vi hade problem med att få in det "lilla" vi köpt i bilen som det var xD

Har lärt mig lite mer tyska nu med å jag fattade faktiskt ganska mkt av vad dem sa, så tyskan ifrån i våras sitter i :) fast prata knde jag inte så mkt. typ bara beställa in saker å sga tack å ursäkta å sånt :P å hur man frågar om man kan betala med ett visst kort xD det hade pappa problem med, att vissa kort inte funkade alltså :P

Underbar på fredag. Då ska jag ut för första gången på 8 veckor :D

Det är du.

När något är jobbigt i mitt liv så försöker jag alltid gå vidare så fort jag kan. för att vara ledsen och känna sorg och rädsla är det värsta jag vet. När jag förlorat ngt så orkar jag inte sörja, jag bara förtränger det å tänker på ngt nytt. Oftast en ny sak, för det är sånt jag tror att jag blir lycklg av. Ibland vill jag bara kunna bli ledsen. Var en släkting som dog för några år sedan å allt jag ville var att sörja och vara ledsen, men jag kunde inte gråta hur mkt jag än försökte. Jag kände mig så hemsk, kändes som att andra inte trodde att jag var ledsen, men det var jag ju.

jag gör samma sak om jag blir sviken av ngn kille. jag kan ha tyckt mkt om honom, men istället för att bearbeta så bara förtränger jag honom å letar snabbt upp ngn annan att tänka på, för lyckliga känslor är mkt lättare att hantera. Fast egentligen blir jag ju inte lyckligare, jag bara gör den ledsna klumpen innuti ännu större.

just nu så försöker jag å¨hitta något annat att tänka på, men eftersom jag är fången här hemma och kommer inte ut så har jag inget annat val än at tänka. Om kvällarna när jag ska sova försöker jag fantisera ihop ngn "drömkille" så jag kan förtränga tankarna på dig. men det går inte för det är bara dig jag vill ha. Det är bara du, alla andra spelar liksom ingen roll, men allt jag vill är att bara glömma dig och gå vidare eftersom det inte finns ngn vits med att hänga sig fast vid dig. Förut har det alltid funkat att tänka på "the one and only" för att få ngt annat att tänka på, men i mina dagdrömmar vill jag inte ens ha honom längre. Innan tyckte jag han var perfekt. Det är nog det han är, han är för perfekt, så jag vill inte ha honom.

När jag är med dig så är jag alltid glad och jag kan verkligen vara mig själv. Du får mig att skratta på riktigt och inte bara för att jag måste för att det ngn sa skulle vara menat att vara kul. Your smile is heavenly.

Från första gången jag träffade dig har du varit ngt speciellt. jag har inte riktigt vetat var det var som var så speciellt och jag kan fortfarande inte riktigt sätta ord på det. kan bara säga att....
Balen har många själ till att vara den bästa dagen under studentveckan.

Varför?

Händer det er oxå?

Jag har en liten fundering.. är det bara jag som råkar ut för detta lr?
men det har hänt tre ggr som jag kan komma ihåg att jag träffat en kille som jag fattat tycke för och som blivit intresserad av mig, men sen verkar det som att dennes kompis sedan blir mer intresserad utav mig än själva killen. okey det är bra att kompisarna tycker om en, men man vill gärna få höra fina ord och komplimanger ifrån den man tycker om oxå å inte ifrån kompisarna... sånt gör mig förvirrad.

sen har jag upptäckt en grej när jag varit ute på mina promenader att små barn typ upp till 11 år ungefär hälsar alltid på en när man möter dem. inte gjorde jag det när jag var liten, ja vågade inte hälsa på andra äldre ungdomar, bara på pensionärer. Det känns som att de har en annan attityd, en bättre sådan än man själv hade. Fast de som är mellan 16-12 år tycker jag har en förskräcklig attityd ofta. undrar vad sånt beror på. JO jag vet, trotsålder å sånt, men jag tycker att vi var trevligare mot andra å inte så våldsbenägna när vi var i den åldern som de är nu. Lr har jag fel?

Får man skriva kärleksbrev när man är snart 20 år, lr är det sånt man gjorde när man var 8 år gammal å jättekär i den söta killen i klassen. Jag hade tyckt att det var jättegulligt om jag fått ett kärleksbrev idag, faktiskt.

Det är snart jul. ingen julkänlsa här inte. Jag vill att det ska vara som när man var liten :)

böööööööööhp!

I morse när ja å mamma satt å åt frukost så hörde vi hur konrad rapade å sen kollade han sig över "axeln" och undrade vad det var som lät xD HAHAHAHAH

"Jag kan hämta dig om du vill? - Nej tack, jag tar firmabilen" hahah (från den ofrivillige golfaren)

Var å tog hb prov i morse. Å det är uppe i 138 nu :) så nu är jag typ normal. haha. Visade sig att det var en ponny mamma ifrån olasgård (när jag hade paloma) som var sköterska. så blev massa snack :P hon hade värsta kollen på mig å Putte xD haha

bakat lussekatter nu ikväll. jättegoda blev dom :)

idag var jag värsta ambitiös i stallet å gjorde både puttes å robins höpåsar å kraft. fast kändes lite efteråt dock, men man måste ju öka lite på vad man får göra ibland tkr jag :P

Vet ni ngn bra festlokat i hstd som rymmer mellan 100-200 pers så säg till :) den behöver ju inte kosta allt för mkt å hyra heller.

imon ska jag hämta mitt pass :P

haaaaa de!

aooomen

Fan va det ska regna! jag som hade tänkt gå ut å gå idag :P

istället har jag nyss satt upp våra nya badrumslampor. Känner mig riktigt teknisk :P pappa fick rycket å stod å skrek för det var för pilligt, så då fick jag rycka in. pappa stod ganska frustrerad på golvet å bara är du säker på att det blir rätt nu? men dom lyser nu så det blev det :P

igår körde jag till stallet ^^ det ni! haha det går lite frammåt iaf.

Putte var på lite trotshumör idag å ville bara ha godis hela tiden, så en gång kunde inte jag höra va angelica sa när vi stod å snacka å putte ville ha uppmärksamhet. så jag slängde hårbortsten i huvudet på han xD han blev ganska chockad. haha, fast det dröjde typ 1 min innan han gick tillbaka till å väsnas igen -.- men han är rätt söt ändå :)

Leona Lewis - Bleeding love å Takida - Curly Sue går på repeat. ni måste bara ladda hem dem om ni inte redan gjort det :)

I'll love you untill the day I die.

egen lya :D

Idag har jag fått nycklarna till min blivande lägenhet :D respekt liksom! Anneli flyttar på tisdag, så då är den min :D
Längtar tills jag kan flytta in där på riktigt, blir ju att ja bor där över ngn helg lr så nu i början, men eftersom ja inte kan gå å handla själv å sånt så funkar det ju inte å bo där på "heltid"  än.. men tiden går fort.

Var hos camilla igår å kollade på idol å snackade massa skit :D cecilia var där med, hon är sig lik :) helt galen xD men det var riktigt kul!

Fan va bra att Marie vann idol :D å såg ni hur jävla förbannad amanda blev xD HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

min kära mage är lite bättre idag. as störande att den ska hålla på så bara för att jag försöker dra ner på mina tabletter :O jag vill ju köra bil nu! fast olof är ju fortfarande på reparation så går ju ändå inte.. anders har ju tydligen varit sjuk å så... jäkla slöröv är va han är. det enda han är bra på är å snacka skit. jag vill ha min bil nu!

ngn som har ngn ide om va man ska göra på nyår? ngn som vet ngn som ska ha fest?

nä nu ska jag fortsätta å flytta över musik till min laptop. Take care :)

fuck these days

Ikväller är det idol med camilla å cecilia som gäller. ska bli kul :) var ett tag sen man träffade dem nu.

idag har jag verkligen inte gjort ETT PiSS! det suger. har liksom ingen lust att göra ngt heller, för nu har man gått in i ett sånt där lathetsstadie.. å magen gör ont idag med å snurrar gör det i huvudet :S BaJs på det!

jag sökte faktiskt ett jobb igår :O fast jag tror inte att de ringer mig, men ändå.. känner mig lite duktig iaf. Telefonjobb.. å jag som har telfonskräck, jag förstår inte hur jag ska lyckas..? men jag måste ju ha ett jobb så va gör man...

Takida - Culry sue. Riktigt bra.

I want you so badly!

måste gå å posta mitt brev till försäkrningskassan... orka gå ut :O men jag behöver ju pengarna så jag får väl ta mig i kragen :P

Gekås!

Kom nyss hem ifrån Ge-kås nu. Puh säger jag bara! var nog lite mer än jag skulle gjort egentligen, men är mkt nöjd med mina inköp :)
Hittade inga kläder. hittade ett snyggt linne men det fanns bara i L å XL så jag undrade ett tag om jag hade hamnat på "mamma" avdelningen xP
Det jag däremot hittade var:
- Filmer: Dejavu, ET, Snygg sexig singel, ett monster till svärmor å en till som ja inte kmr ihåg just nu.
- PS2 spel: Singstar schlager, NFS Pro street, The sims 2 + ett minne för mer än halva priset :D
- Lite grejor till lägenheten :)
- Boots, msm till putte. Hittade ett AS fin schabrak, men det fanns bara i ponny :(
- Ridjacka (jag vet jag har tillräckligt med sånna xD), ridstrumpor å två par varma (förhoppningsvis) vinter vantar.

I förmiddags var jag å mamma å fixade pass å på vägen hem så kollade vi på min blivande hylla på jysk :D å på tv på elgiganten. Jag såg en likadan tv på gekås sen, 1500:- billigare :P så åker nog dit å köper den isf, om d inte ä ännu billigare på ett ställe i Lund som är typ nyöppnat å as billigt.

Åkte inom kvarnen på vägen hem nu å köpte pizza. Så nu är jag sådär lagom mätt :)

Imon ska jag in till stan å shoppa lite kläder :D å så ska ja gå till concilia med..... vill inte. men jag måste ju ha ngt jobb tills jag kan börja på lernia igen..

så nu får ja helt enkelt ta å fixa med lite papper till imon.

Ciao!

vrf ska ja behöva vänta såå långe?

alltså nu börjar jag verkligen få abstinens! drömde hela natten om att ja va ute å red på putte å när ja vaknade blev ja så förbannad på att det inte var så i verkigheten!
Jag vill få rida nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elli å nick kom hit igår. å nick e typ värsta bra på å ta kort så han lärde mig lite hur man kan göra. kollade lite på kort han tagit innan å dom var as snygga. så jag hoppas nu att ja får en kamera i födelsedagspresent så jag kan börja å exprimentera lite. Vi tog lite bilder där jag å elli var "spöken" å andra snygga nattbilder å bilder på stjärnorna å sånt.
datan fuckar sig lite för tillfället så vill ni se några bilder så checka facebook lr Bdb sen när ja hunnit ladda upp lite bilder där :P

Ikväll är det julskyltning. ska bli mysigt :) älskar julstämning ^^

hämtade mina simsspel igår så nu ska det speeeelas :P har ju inget bättre för mig om dagarna så :P

Lördag

Min ena kära syster å hennes kille kmr idag. ska bli kul å träffa dem :)

Nu i förmiddags så var ja å mamma i stallet. å jag är så stolt över min mage! den klarade både av att jag sopade lite, å så fixade ja kraftfodret å fyllde höpåsar å sen så höll ja faktiskt i grepen å fixade halmen i boxen med, fast det kändes lite :P fast mocka å bära höpåsarna dröjer väl ngn månad lr mer innan jag får det.. men små framsteg är alltid kul det med :)
att ja har dålig kondis å så nu eller, ja blev ju andfådd bara av å fylla tre höpåsar xD då är det illa. haha

ska springa över till massan å hämta mina simsspel sen. det regnar bar så mkt nu så jag orkar inte gå ut... hon påminde mig i våras att hon hade dem hemma hos sig å det hade jag inte en aning om xD dom har typ varit hos henne i några år nu. haha. men nu ska ja hämta dem för är sugen på å spela lite sims när ja ändå inte har ngt å göra :P

Spelade lite roller coaster tycoon igår. var ju mitt favoritspel till vår förra dator, som hade win 98 ^^ sen fuckade det som fasen till xp så ja kunde inte spela då, men vista ska ju vara så himla smart så ja tänkte testa :P det gick ju å spela å spara, men tror inte det går att hämta spel på vista heller, å mitt RCT 3 har jag slarvat bort så vet inte var jag har den cd´n, annars hade nog det funkat :P

kollade ju idol igår då. ja blir så arg! amanda sjunger FALSKT! och har gjort det ända ifrån början. hon blir lovordad varje gång av juryn även om hon typ var sämst. å igår fick alla utmaningar som de skulle sjunga. marie fick en svår låt å andreas fick en låt där han skulle dansa till vilket han inte kan, men va fick då amanda. jo en helt vanlig enkel låt.. :S jag förstår inte. jag hoppas marie vinner nästa vecka. hon är grym!

Julskyltning imon ska bli mysigt :) å ikväller ska ja in till stan å glo på film med camilla :)

ha en bra dag allihop :) å grattis i förskott jeppe!

Nu ska jag käka godis :P

RSS 2.0