58,14%

Det var mitt å Puttes resultat idag när vi debuterade LA:6 på kandar :D Var hur kul som helst! Har aldrig tyckt att det har varit så kul å rida ett dressyr program i hela mitt liv innan tror jag :D Fan va fin han var vissa stunder! sen låtsades han ju som att d var ngt läbbigt vid domar"bordets" sida vid galoppen, så den kändes inte så bra i höger varv. Men nä det ska jag göra om alltså! Jag vill aldrig mer tävla på träns alltså :P det är verkligen inte samma grej! Detta är sjukt mkt roligare :D Putte har börjat bli värsta biffen nu med, hehe.

Kan ju säga att först trodde jag inte vi skulle komma iväg över huvudtaget.. Igår kväll ringde marie å sa att henne bromsar på bilen inte var riktigt som de skulle så hon undrade om jag visste ngn som hade en bil å låna ut. Ringde susanne å fick nr till sture. men det var så mkt som inte var körtillåtet på den bilen så då sa ja å marie att vi tar hennes bli istället å kör i max 70. Sagt å gjort. i morse skulle vi då koppla på mitt släp. hade fått adaptern av pappa, men en del saknades :S fick lite panik! letade efter nyckeln till susannes släp i stallet men den var inte där, tillslut fick vi tag i henne å jag körde i ilfart (hehe det var ganska kul ^^ aldrig kört så fort på dessa vägarna innan, hehehehe, olof kan han med :P ) hem till susanne å hämtade nycklarna. Vi kom iväg i tid sen, tänka sig :P Men lite ont i magen hade jag allt ett tag.

nu är jag sjukt trött å så ska man jobba dubbelt pass imon -.- men det är sista gången på MKT länge jag tänker gå upp kl kavrt över fyra på morgonen!! UNDERBART!

Bara å höra av er om ni vill hitta på ngt i veckan :) jag är öppen för förslag :) Nu kan jag ju hitta på saker på kvällarna igen när man slipper gå upp så tidigt :D

Pusspuss hejhej trallalej

image2

Oh yeah :)

Kräm igår då  med bengan å ange :) niice! mkt folk, så det ska vara när det är som bäst på Mårtensson. Älskar det stället!

Förfest hos jennifer i hennes LILLA etta å den var knökad med folk :O enda gången förut jag sett så mkt folk i en etta var hos stefan förra hösten.

Träffade Anne å tesse där :) alltid lika skojj :)

Var med jesper mestadels av kvällen :) trevlig grabb det där :D

Ange nämnde hela vägen in till stan att "ikväll ska jag bli as packad!!" hon levde upp till det med ^^ xD hahaha. det var rätt kul, HAHA

Ibland förstår jag mig inte på folk... hum... vadå väldigt angelägen om att träffas.. kan ngn förklara tack. sj är jag dock inte intresserad längre, men jag fattar ändå inte :P

Blir till å lägga sig tidigt ikväll, ja är typ TRÖTT å har tidiga passet imon -.- å vet ni :O d e fan inte konstigt att det är mörkt när jag går till jobbet tio i fem på moronen, solen går ju fasen inte upp förrän 04.58 :/ det är hårt! då går man upp alldeles för tidigt! men bara två mornar kvar nu så bara å härda ut :D

Take care!

Värre kan det ju inte bli :S

Alltså gud va pinsam jag är! :S min hjärna går alldeles för mkt på högvarv för tillfället..

å i morse när jag städade då.. så knackar en tant på dörren (som vi alltid numera låser när vi städar) å typ hävdar att hon ska in på toa å att såhär kan vi inte göra å bla bla bla.. i vanliga fall brukar Hanna ha svar på tal å stå på sig å inte ta åt sig.... det är i vanliga fall... Hanna sög åt sig allt som en svamp.. å det värsta av allt... det började rinna över lite i mina ögon... å tanten tycke ju det var dö pinigt att hon hade stått å skällt till ja började lipa... men d va ju inte det jag började gråta av.. det var ju bara droppen till allting som hänt på sistone., MEN man får ju absolut bara inte reagera som jag gjorde. GUD va pinigt! mina problem ska ju inte gå ut över gästerna :S usch å fy., nu vill jag aldrig gå tillbaka dit igen...

sexy as hell. - Jag fåååååår inte tänka. alla varnar mig å jag vet ju själv! men det är sjukt svårt... ngn konstig dragningskraft. Perfekt, om det inte vore för det cp personen har i huvudet om vissa saker..
like I've said before, I like the colour ...., but does the colour fits me?

nähä nu får jag ta å rycka upp mig! Kräm ikväll :) det ska bli kul!! å ikväll slipper jag köra :D

nä nu får jag dra mig neråt å duscha litta grann tror jag, see ya tonight buddies!

Värsta kröket :D

Var några dgr sen jag bloggade nu, men har inte hänt så mkt. Förrän igår då :D Maria kom ner å festade med mig! Sjukt kul hade vi :D

Niklas var schysst å fixade förfest. det gillar vi :) Var lite folk man hade träffat innan där, fast det hade jag inte så mkt minne av :P de hade tydligen varit ute hos oss på östra stranden på midsommar :) Värsta trevliga var dom iaf :D

Blev ngn lite tjinkig igår eller ;) inte lätt här i världen. stackarn ^^ Nice ny piercing btw!

var riktigt kul på förfesten iaf :D sen drog vi ut med alla på stan. Vi drog till BM, hr aldrig varit där innan men det var nice :)

blev nog lite för mkt dricka igår :P jag har ngn förmåga å alltid få i mig lite för mkt när Niklas fixar förfest. Fast det var iosf ganska lagom igår :) fast idag tycker jag inte det, hehe..

Sen i höst kommer vi upp å hemsöker din lilla stad Maria :D haha.

träffade jeppe med :) fint du hade klippt dig btw, glömde säga det igår :)

Jag vill oxå åka utomlands å bli lite brun!!!! vi måste verkligen komma iväg till hösten :D Maria är på nu med!

Ciao ciao!

Me, Myself and I

Igår var ja, ange å bengan å såg på HP å fenixordern. Den var riktigt bra :) man man ska ju inte ha läst boken i det närmaste, precis om med fyran, isf finns risk att man bli lite besviken som jag blev när jag såg fyran.
Men vi hade värsta mys kvällen på stan iaf :) girlsnight liksom :P

det borde vara förbjudet (mitt nya favorituttryck verkar det som ^^) att jobba tidigt helger på sommaren. Man ska ju festa så ofta man kan å njuta av allt folk i staden nu ju :)

installerat mitt PS idag, det var typ as lätt, så ingen risk för raderade kanaler inte :) så nu är ni välkomna hem till mig å sjungs singstar :D hehe skulle ju köpt need for speed carbon med, men d va fan dubbla priset i affärn mot internet S: tror inte det va...

jahopp upp kvart över fyra imon med då.. men jag håller ut... :/ försöker tänka på bra saker medans jag jobbar så det går ganska bra :)

inatt drömde jag massa skumma drömmar :S var inte ett dugg trött när jag vaknade, tyckte det var sköna å vakna så jag slapp drömma mer.. blev typ jagad hela natten. usch.

våga hoppas? inte en chans när det handlar om mig... :/ ... :)

dagens låt: Eminem ft. Nate Dogg - shake that ass -- remember the memories from the summer of 2oo6 :$

puss på er, see ya!

Krääääm

förra onsdagen när vi var där på premiären var där inte spec mkt folk, var typ ganska segt. MEN igår :D precis som vilken helgdag som helst! svinkul :D hade ju tänkt att jag skulle dragit hem lite tidigare eftersom jag jobbade idag, men var hemma kvart i fem ^^ så det ska vara. haha. Finns inget bättre än mårtensson alltså :)

Träffade jesper :) så va en massa med han å hans polare. tappade dessutom bort mina egna hela tiden, som vanligt xD vi är nog experter på att inte vara med varandra när vi är ute. men vi har alltid asroligt på var sitt eget håll :)  

var ju fyllechaffis å hade fått låna mammas bil :) lite bättre ljud i den hehe. bara det att det visade sig att jag skulle köra hem 8 pers xD det slutade med 7. det var lite trångt va ^^ mammas bil är ju inte den största.
haha tur att det inte var gunnel angelica xD undrar hur det hade sett ut, hehe.

Lollo, lasse å samuel kom nyss. elli kommer imon, ska passa samuel i helgen. mkt jag kommer få sova -.- typiskt en helg när man jobbar å verkligen behöver sova.

måste köpa sånt där stödgrej till min handled. gör bara ondare för varje dag jag jobbar :/ min kropp är helt klart utsliten i förtid... inte bra å hålla på för mkt med hästar å sånt :P

nä nu får jag väl gå ner å vara lite social.

dagens låt: Give it to me - Timbaland, Nelly Furtado, Justin T

see ya!

Solresa i höst :D ??

Alltså det är ju typ konstigt väder, kollade på smhi nyss, det ska vara sol å 11 grader på söndag (tror jag det var) då är det ngt som är fel :S

Bulgarien lr cypern till hösten då kanske :D värsta gänget blir vi, fan va nice det hade varit :D hohoh!! Bara att hänka om ni känner för det ^^ ska man bara spara pengar, hehe.

På tal om pengar så fick jag mitt lönekvitto idag. Jag tänar 83:-/h :D (btw 2 kr mer i timmen än mamma har :O) typ 20:- mer än jag trodde jag skulle få! Fatta ballt :D så nu ska jag defenitivt fira med att köpa mig ett PS å jag kom på att pappa har ju värsta rabatten på Siba med. MKT smidigt :D bara att slå en pling sen om ni vill köra singstar ^^ när jag köpt det då :P
Ngn som är teknisk på å koppla in tvspel :O sist jag skulle göra det råkade jag radera ngn kanal på tvn xD HAHAHA ni får gärna hjälpa mig isf, hahaha.

I morse när jag steg upp vid kl 4 (jag vet onormalt tidigt för en normal människa :O ) så var det strömavbrott, ja bara YES min turdag det här. kommer ju inte se ett skit å städa (finns inga fönster...) men Hanna var ju illa tvingen å gå dit, ingen ström på campingen heller... men kunde se hyfsat iaf, med mobilen till hjälp ^^ fick sopa istä'llet för å dammsuga, värsta strängt :P men det funkade ju, sen kom strömen efter en stund iaf :)

Idag har Hanna tänkt lite för mkt... usch då inge bra alltså... hjärnkontoret har återgått till gamla normer :S Jag måste hitta ngt annat å tänka på :O vrf återgår jag alltid till detta så fort det skiter sig... jo för att jag kommer nog fan aldrig hitta ngn bättre :(

nu ska jag ner å duscha å sen åka iväg å köpa nya regnkläder :P det behövs ju uppenbarligen.

ciao!

Köpa lycka ? ^^

Nu har jag tagit ett steg till att bli lyckligare ;O jag har bestämt mig för att köpa ett PS2 å så singstar då såklart :D jag ska sjunga mig lycklig, haha!
ska bara få lönen först, hehe. men ni är välkomna hem till mig v 31 när mina päson är bortresta, då är det singstar vaarje kväll, haha :D

Andra köper droger, jag köper playstation xD mkt mer hälsosamt. jag ska nog bli rådgivare tror jag ;)

Denna helgen har det hänt så sjukt mkt saker så jag är helt snurrig i huvudet. men jag har en hel jobbvecka framför mig å tänka igenom allting nu, så det löser sig nog. Jag trodde inte att det kunde hända så mkt saker på en helg. om alla helger var som denna hade jag nog blivit riktigt trött av å gå ut hehe.

Känns bra att vara vän med dig iaf, trodde inte du skulle prata med mig igår efter hur jag reagerade i fredags.. fast det var ju ditt fel men ändå. Nu ska jag gå vidare :) Känns bra faktiskt. Har jag shabbat bort ett halvår nu :P? nää.

Väldigt blandat med både mkt bra saker :D å dåliga saker den här helgen då. Men dom bra överväger på ett sett :) tiden 23:45 - 01:20 (?) i fredags är riktigt svårslagen. :D Finns alltid här om du ångrar dig någon gång (A)

Träffade Jesper igår :) är ett tag sen jag träffade honom nu. Lovar å recensera harry potter när jag sett den på fredag ;)

Delat pass imon, jag vill inte :S upp kl fyra, då ska man sova!

Om ni vill ha goa låter å lyssna på så ladda hem lite låter med Sylver :) Why, Shallow water, Lay all your love on me, Angel on my shoulder är d bästa :) bara å testa om ni har samma smak som jag :P

de man älskar!

kom nyss hem, suttit på akuten sen fyra. behöver inte nämna mer än att jag stöttade en vän :) ÄLSKAR DIG!!

Va på förfest hos Elins kompis andre i torup, fast innan dess hade jag fått samtal av conny/tobbe/ralle att jag skulle till dom, men lovade å dra inom där innan b&b å det gjorde vi :)

Jag är glad för din skull Tobbe att du har tjej, efter ikväll önskar jag dock ännu mer att det var jag....insåg verkligen vilken kille du är, trodde jag insett det innan... är sjukt glad å vara kompis med dig iaf :) Finns ingen bättre :) å det du sa stannar mellan oss :)

Btw så ska jag gifta mig med både Conny å tommy efter ikväll. finns inga goare å schysstare killar som verkligen ställer upp! tyvärr är det inte tillåtet med mångifte i sverige :/ Ni är bäst!! :D <3

är egentligen sjukt trött, men orkar inte sova... mkt saker som går runt i huvudet.. skulle lyssnat på det du sa Tobbe om Linus.. to late now...

Älskar er tack för att ni finns! Sandra, Elin, Tobbe, Conny å Tommy (L)

nä får la gå ner å äta å sen sova, måste ju förbereda mig inför utgång ikväll. Putte, jag kommer endast förbi å säger hej idag ^^ känner mig inte allt för kry för å rida :P

the one and only - forever rädd för det alltså.... :)

Ngt nytt?

Har umgåtts med några kompisar till Elin som kommer ifrån sthlm nu i två dagar. dom är as schyssta å roliga :) Dom hade singstar med så vi sjöng det häromkvällen när vi hade grillfest :D Det var nice :D ja ägde som vanligt ^^ lr inte men ja vann iaf :P

Mårtensson igår. det var kul :) Den lilla stund det var. började ju jobba kl 5 i morse så var tvungen å åka ganska tidigt. Men det blir kräm fler gånger i sommar :)

annars har det la inte hänt så mkt i mit liv :P det mest regnar å är allmänt trist tycker jag. Om ni inte har ngt å göra så kan ni ju ladda hem de bra låtarna jag tipsade om i förra bloggen.
Det är det enda jag gör dessa dagarna, mkt ny musik är ju alltid trevligt, fast man får ju hem mkt skit med :P

Får så dåligt samvete när jag tänker på att du såg så ledsen ut i lördags. Förlåt om jag sa att du är dum i huvudet lite väl många ggr.. du är verkligen inte det, bara det att jag var så arg på dig. Fast du verkade ju inte bry dig sen.

Grattis syrran till jobbet :D

jag mest möglar förtillfället... finns inte så mkt annat å göra i den här världen när det regnar såhär.. ska visst regna i 10 dgr till :S :O

regn, regn, regn...

jag som hade tänkt sola å bada idag på min ledig dag :/ det ville visst inte vädret... sitta inne å mögla hela dagen, fast idag känns det rätt okey ändå. ska glo på ngn film sen innan jag drar till hästen tror jag.

Såg på Pirates the worlds end igår med bengan. Var ju en bra film å man ser till helheten, men ingen bra pirates film.
"Nobody move!!! I've dropped my brain :O!!!!!!" Helt klart bästa repliken i filmen ;D hahahah
Den passar in bra på mig å bengan ibland ^^

Varför ska det vara så svårt att inte försöka tänka på det som man vill tänka på egentligen, men som det inte är någon ide att man tänker på?

Den 14 är det streetcarsfest utanför Micro i hstd. Dit ska jag å bengan :D ngn mer som ska med ^^ ?? Får man ju bara INTE missa ^^ vallåkra snart med :) :) !!

Finns en röd m3:a här i hdal, tycker pappa kan lägga ett bud på den ^^, iofs vill jag inte ha en röd bil, men bara jag får en m3:a ngn gång i mitt liv, så skiter jag i färgen :D

Undrar hur många mm regn det kommit idag hittils, jag sätter 40 minst!

Bye! Å alla min som jag älskar.. lova mig att ni inte spolas bort <3 ^^

Lite låttips för regniga dagar:
Alex Guadino - destination unknown, Blue - One love, Cascada - Love again, David Gray - This years love, Dj Karlsson - Love sex and sunshine (L), Globadl Dj's - The sound of San Fransisco, Good Charlotte - Dance floor anthem, Jamelia - Superstar & Beware of the dog, Justin T - Chop me up & Futuresex lovesounds, King africa La bomba, Liz Kay - When love becomes a lie, Mauro Scocco - Sarah, Missy Elliot - Gossip folks, Robbie Williams - King of the bongo (mao chao cover), September - Can't get over, Shaft - sway, Sylver - Lay all your love on me, Rhianna - Umbrella
Så nu har ni lite å välja mellan ^^

hjärnsubstansen ur funktion

Jag å bengan var ute bara vi två för första gången på vääääldigt länge igår. Var på förfest med Jennifer. det var helt ok, var hos ngn malin.

Träffade Anneli å hennes nya kap sen ;D Lycka till!! :D var mkt folk ute man kände, som om det inte brukar vara det, men ändå :P

Ja å bengan var för första gången på elvan med, mkt billigt :)
B&B sen som vanligt. Flera psyksamtal med tommy :P Han håller med mig iaf. Att du är dum i huvudet på just den där punkten... :P
Jag har själv inga planer på å gifta mig så du kan vara lugn, men tycker om dig ska du veta å det har jag gjort ett bra tag nu..

palla mer liksom.


De bästa studerna är de jag har med dig.. :)

Nä nu är det snart mat. Grillat :D älskar pappas smaksättning av gillat :D å mammas tsatsiki! kan inte bli bättre.

En månad kvar nu.... 1 augusti..

RSS 2.0