spännande blandning

min mp3 gick sönder igår, men som tur så har min inköpsgalne far köpt en mp3 så jag kunde låna den idag till jobbet. bara det att ja hann inte ta bort hans musik på den, bara lägga in min :P så idag på jobbet har jag lyssnat (frivilligt på mina låtar/ofrivilligt på hans när jag inte hunnit byta) på en ganska spännande blanning av musik ^^
Pop, tyck marsch musik, RnB, klassiskt, pop, techno, peter jöback, cher, elvis å hiphop.

iaf när jag då ofrivilligt var tvungen å lyssna på ngt skräp av peter jöback så kom jag å tänka på en grej :P
både han å typ magnus carlsson e ju bögar liksom, men ändå sjunger de i sina låtar om att de vill ha den speciella tjejen å massa sånt... allmänheten vet ju ändå åt vilket håll d e lagda så vrf ljuger dom :P d kan ju inte själva tro på vad d sjunger.. å det trodde jag var en av poängerna med å skriva låtar å sjunga dem ^^

idag har varit en bra dag. ja å emma var på 21:an. å idag blev det inget stopp på bandet pga fullproppat med backar pga en stor order från london som skulle med flyget ^^. idag har det flytit på bra å nu kan man typ alla produkter utantill så nu går man bara å tar va man ska ha utan å kolla hur många d e i förpackningen å sånt, underlättar.

jag lyckas då tyvärr å alltid få de där backarna där det inte får plats mer lr det ska i övermkt i så jag alltid får skriva massa lappar å gå bort med massa lådor till packen. tkr inte om den trappan :P höll på å slå ihjäl mig där i måndags xD så emma vet vart hon ska leta nu om ja inte kmr tillbaka :P hehe

nä nu har jag skrivit tillräckligt med onödig skit. Hej då :)


vrf skulle ngt sånt kunna hända mig?

jag tror jag ger upp snart. det är liksom inte kul..

jag vet inte vad jag ska skriva för det är bara tomt överallt känns det som.

känns som att det kommer aldrig vända. allt blir bara sämre hela tiden.
finns liksom inga riktigt ljuspunkter längre för vad jag än gör så tänker jag bara på dig.
å visst det finns inget bättre än å tänka på dig, men under omständigheterna så blir det ju bara jobbigt.

aja, ja finns här för dig den dagen då du kmr ångra dig.. för det lär la inte ha hänt ngt nytt å spännande i mitt liv fram tills dess.

usch va d e många saker jag vill ha ogjort för tillfället.. erkänn att det är pga det som du tappade intresset.

imon börjar jag jobba. då tjänar jag iaf lite pengar.. kan jag köpa ännu mer prylar. köpa lycka. (?)

nu börjar snart allvaret

imorgon är det sista dagen för min del på den kommunala ungdomspraktiken som det så komplicerat heter :P
både skönt å lite tråkigt faktiskt. idag har jag inte gjort ett jäkla skit där xD bara suttit å spelat spel, fulat runt på facebook, snackat massa skit med emma å suttit på msn, rätt gött å få ersättning för att göra sånt ^^

På måndag börjar allvaret. ska packa elektronikprylar på solar först i två veckor. jobba 12-19 världens sämsta arbetstider! får gå upp i åttan för å hinna med hästen :S
Den 5 november börjar jag sedan på depends lager där jag sa packa julpresentsförpackningar, ska eventuellet köra lite truck med. ska typ vara stand in om han som ska köra truck är borta ngn dag.
jag döör om dom bara har massa jungheinrich truckar :O dom är HELT cp!! tacka vet jag en hederlig motviktstruck!

putte han får jobba hårt nu denna veckan :P i tisdags red sabine honom å har gick superfint! (putte är klippt men var dyblöt :P) sen var jag så sugen på å rida igår så jag gjorde det å då hjälpte sabine mig lite å d råkade bli så att han gick lika hårt igår :P idag har vi bara varit ute i skogen å lullat, men ska ju träna både imon å på lördag. stackars häst :P han måste ju vara i chocktillstånd, haha. Ska ju rida la:6 nästa söndag å då måste han ju vara i topptrim ;)

Underbar imon :) å avskedsfest/födelsedagsfest för jennifer på lördag :) jag har fullt upp känner jag. denna helgen har jag iaf bara ett reklamditrikt :P

Det finns vissa personer som man träffar i sitt liv, som sätter sina spår. Vissa bara i minnet, men du tog nog en bit av mitt hjärta.

jag har inte läst klart än

Om jag fick önska, så hade jag helst velat ha ngn som jag aldrig kommer att få.
Du vill ha ngn som bor typ orimligt långt bort. ?
Hur bra kmr det funka?
Vi två kan bli en jättebra kompromiss ^^

nä nu får jag ta mig samman här.

får la leta efter någon ny intressant bok att läsa i biblioteket som du så fint uttryckte det. det stämmer ju.
Men boken om dig har jag inte läst klart och jag vill verkligen veta fortsättningen i den, fast jag kanske inte vill veta slutet. Om den dock slutar lyckligt så vill jag bara läsa den om å om igen om jag fick.

Kan man inte beställa hjärntvätt på postorder? Jag är i fullt behov av en. lr så hade det varit smidigt om det fanns sånna gubbar som i heroes som bara kunde få mig att glömma allt som hänt.

Nä men jag är van så en till är väl bara vardagsmat. det är ju inte så att man mår sämre för varje gång, neeej då inte alls.

kan ju bara hoppas att det löser sig ngn gång innan jag dör. det hade ju varit trevlig om jag oxå hade fått uppleva det som alla andra gör.

it's complicated

vrf ska allt vara så komplicerat?

jag är inte kär, för jag har inte träffat dig tillräckligt mkt för att kunna bli det.
men jag trivs så sjukt bra när jag är med dig.
å du är verkligen en av de trevligaste å goaste killar jag träffat i mitt liv.
du säger att du tkr om mig, men det är ngt som saknas.
och du har hittat det ngn annanstans.

vrf händer allt sånt här mig? kan inte jag få bli lycklig med ngn jag tkr om ngn gång?

Har varit en kul å trevlig helg iaf :D

kan ngn ge mig ett råd

6 veckor framför mig av... ?

det är typ inte så många som läser mig blogg, men det är ändå skönt å ha en så man kan skriva av sig när man känner för det. Fast på ett sett borde man ha en vanlig dagbok å skriva i där man verkligen kan skriva av sig alla tankar, för det kan man inte riktigt här ^^ man vet ju aldrig vem som kan få för sig att läsa.

Fredag imon. fullt shema :) arbintervju kl 10, optikern 11,30, träna 14,15,  ta in hästarna, fira fredrik 18, va hos mange på FEEEST vid typ 20-20,30. Ska bli fetenice :) hoppas bara nu att det kmr mkt folk! ska bli lite kul å träffa jeppe var typ längesen nu :P

På lördag ska min kusin Maria å hennes man Johan gifta sig :) så det ska bli hilma nice! sen så dumpar mina föräldrar mig i gbg/kungälv för då är det inflyttningsfest hos käraste Malin :) hon har varit i USA hela sommaren så man har ju inte kunnat träffa henne..

På måndag börjar jag då det kommunala ungdomsprogramet på ams... hum.. blir la motsatsen till spännande, men slipper gå dit på torsdag för då har jag en till intervju ;P aja har ju Linus å prata med där iaf så kan nog bli ganska okey ändå.

Min hjärna kommer att bli helknäpp utav det här är jag rädd :/ för du förstår ju inte... jag kan offra allt, men du är tydligen inte villig att offra ngt.

Some of the best moments in my life is when I'm with you, even if I want them to bee or not.

RSS 2.0