PISSDAG

Nosa där, kolla vem som går där, nosa ännu mer, näsan sitter FAST i marken, vi drar lite åt alla håll och låtsas att matte inte existerar, oj det kom en man på rullskidor, honom ska vi jaga, kvinnan bakom är mycket mer intressant än att öva lydnad med matte, OH VÄNTA där hade jag inte nosat förut! sen försöker matte med alla knep hon har för att få mig att sluta dra, men idag skiter jag i det så jag gör vad jag vill, sen spottar jag henne i ansiktet för det kommer en hund och den SKA jag hälsa på.

Just nu är min hund billig.

Kastrering den 15, hade jag haft kunskapen själv hade jag gjort det nu... han är HEMSK de här dagarna. Igår var han en ängel och lyssnade på allt och gick hur fint som helst som han gör alla normala dagar...

Senaste veckan har han varit sjukt vaktig med. Lite strängt :P

aja.. tentan igår gick väl sådär va! Känns som att farre vill sätta dit oss genom sitt val av frågor... för en månad sen hade vi en introlektion om två kapitel som var en sammanfattning om resten av kapitlena. Ingen hade läst på dessa, men såklart tog han två frågor därifrån på någon grej som visst bara stod där... sen tod han med en jävla statistik fråga "exakt hur stor är ärftligheten på dessa egenskaper och hur räknar vi ut det" Istället kunde han väl formulerat "hur kan vi bevisa att både arv och miljö spelar roll på vå personlihet" och för att få full pott där skulle man ha med statistiken... det är psykologi vi läser och inte matte för helvete!

possitiva Hanna idag känner jag!

Skulle verkligen behövt den där strandritten idag, men näää då ska yngve köra ali i fbg.. Nej jag är inte bitter...

något positivt i detta negativa är iaf att ali ska börja tränas mer nu igen så det blir som förut igen. TACK .

De lägger kabel i trädgården till vår nya gräsklippare nu. uppskattas mkt av vakthunden Eddie här hemma... inte ens efter att han hälsat på dem är han nöjd... skäller, morrar och gnyr mest hela tiden... GAH!

Nu ger jag upp.

Förmildrat straff...

Jag har alltid varit kritisk mot straff i samband med våldsbrott.
Tycker att Sverige är för mesigt. Brotten ökar, men landet Sverige lägger inte i en högre växel för att fixa detta.
Du kan få 3-4 år för ett mord!
Hallå! Vart blev det fel någonstans? Denna person har tagit en annan människas liv. Bestämt att han/hon inte får leva längre. Är 3 år ett rimligt straff då?
Jag har alltid varit för dödsstraff eller LIVSTID. Dock tycker jag att dödstraff är ett "snällt" straff, då personen i fråga egentligen slipper ifrån resten av sitt liv i fängelse.
LIVSTID däremot. 25 år? Det är vad vi i sverige kallar livstid. ca 80 år är väl medellivslängden i sverige va? DET är en LIVSTID.

Nu då till varför jag tar upp detta.
JO jag hörde på radion i morse att nu ligger det som förslag att man ska kunna få ett mildare straff om det visar sig att man var alkoholpåverkad under det att brottet begicks.
WFT?? SLÄPP FÅNGARNA LÖS DET ÄR VÅR....?

De flesta våldsbrott som begås är väl ändå under alkoholpåverkan eller? Ofta har man ju bakgrund i någon form av missbruk. De är en liten grupp de som planerar mord, nyktra och som sedan utför dem nyktra. Då har man nog någon form av psykisk störning istället...

Ofta våldtäkter på helgerna sker av nyktra gärningsmän?

Någon råkade bli ihjälslagen eller misshandlad på fest. Jo de var säkert nyktra?

Vi kan ju lika väl lägga ner alla domstolar och stänga ner alla anstalter för ska det fortsätta på detta spåret kommer ändå ingen få fängelse.
- Han var ju full och fyllekåt. Såg en tjej i gränden. Klart som F*N att han tog chansen!
Är det så det kommer låta i tingsrätten framöver?

Just nu tycker jag det är pinsamt att vara svensk!

RSS 2.0