illamående

Igår var det fest hos simon å cissi. Jag å qvintan kände oss lite smått utanför i denna parfest :P men annars var det trevligt :)
sen beslöt vi oss att gå in till stan. eller det var nog mest jag som övertalade qvint att vi skulle gå för ingen av oss hade taxipengar å pallade inte med ngt sånt tjurhuve från förra helgen igen.

Gick bort till mårtensson men vakten ville inte släppa in mig. så jag ringde camilla som var hemma hoa linda så jag gick dit, sen gick vi in till stan igen och till mårtensson igen, ny vakt och jag kom in med viss övertalning :P
dansade lite å så, sen tog jag tjugo i tre bussen hem för ja var svintrött.

idag har jag varit på stranden för första gången :) Det ni! men jag vågade inte ens känns på vattnet, hehe.

Nu vart det visst mat! mums!
tjing!

Yehay!!!

Igår var en riktigt bra fredag :D

Först kommer Marie fram å säger att hon fått sms av rebecka som undrar om vi ska med till tyskland. Och såklart ska vi det :D så den 13 blir det bussresa till bordershop :D ojoj va taggad jag är!
Detta höjde ju mitt partyhumör till skyarna!

Sen jobbade jag med Erik så frågade när han skulle iväg på ngt bilevent nästa gång. Å då var det Gatbil på mantorp i slutet av juli å jag fick hänga med om jag ville :D ska kolla runt lite om det är fler som vill hänka på :) tänk er! En hel helg med bara bilar :D (öl och snygga killar ;) ) å så sa han att man kan få åka m3a på banan :D oh yeah!! ni vet ju vart jag kommer befinna mig!!!

Sen för att göra min fredag ännu mer fulländad så körde vi ju ett maxirace pågocartbanan. Fanva skoj det var :D å jag var inte sämst ;) hade 3:je bäst tid 35.57. Fast i finalen fick jag en cpbil som inte hade ngt grepp så gick inte å ta kurvorna med ngn gas så då kom jag rätt sist efter att ha sladdat ett antal ggr :P
Men så jävla kul det är :D

Ikväll bli det fest hos simon. ska bli skoj :)
Nu ska jag sola :) man måste ju ta vara på det fina vädret!
Puss haj på er!

Knäpp häst.

När ska min häst förstå sig på sin storlek och att han inte är 3 år längre och att det kanske är dags att mogna och växa upp?

Ja inte har han gjort det än iaf.
Först var han ganska lugn. Sen bröt ju helvetet lös. Han blev rädd och tyckte som vanligt att jag skulle bära honom förbi så han försöker hoppa upp i famnen på mig. Detta resulterar i att matte blir ganska arg vilket gör att han blir ännu mer nervös å undrar vad han har gjort för fel.
Sen skulle vi gå på denna smala vägen. Buskar på ena sidan och ett elstaket på andra. Då får han ett nytt ryck. Kunde han inte nöjt sig med att takta snällt på min högersida? Nej, då ska han snurra runt och helst ha in mig i staketet. Jag försöker vända fanskapet men då vill han antingen stegra eller backa. Tillslut lyckades jag få vänt på åbäket å sen fick han trava bredvid mig så att han gick fram för annars hoppade han ju bara på stället.
Innan vi var klara med vår 15 min runda försökte han hoppa upp i min famn ytterligare 3 ggr. Vilken underbar häst jag har ! ngn som vill köpa en konvalecent valack på 13 år som har ngt fel i det som ska vara en hjärna?
Nä men jag älskar honom ändå. Hellre att han håller på så än är helt håglös å skiter i livet. Men man blir rätt trött på det nu efter 5 veckors tid... å jag vill helst uppleva sommaren på utsidan av sjukhuset.

Jag vaknade iaf efter att ha varit i koma av trötthet sen jag slutade jobbet. ojoj vad jag å erik har hetsat idag. Jag tyckte ju vi skulle ha hångeltävling på lernias sommarfest men han tyckte det var fusk eftersom han skulle vara tvungen att hångla med så många killar :P sen kom vi in på grövre saker och jag råkade klämma ur mig att det är ju bara å blunda och trycka in den xP Då blev erik minsann lite chockad över mitt ordval. hahaha

Nä men allvarligt. Ngn som har ngt förslag på ngn bra tävling man kan ha på firmafest? (Utan å göra bort sig för mkt eller verka för lösaktig)

Tack för mig.

Grillning i förorten :)

Igår tog jag då först bussen ut till vallås å hem till marie :)
Det var vi, sarah och rebecka där som skulle käka. vart riktigt trevligt :)
Sen kom qvintan och janne å va riktigt skoj :)
skulle åka med en kille in till stan sen, men så kom han inte så vi ringde taxi, men sen kom killen så vi avbokade taxin, men chaffisen hade tydöligen inte fått reda på det så han var as förbannad å hävdade att vi var tvugna å åka med han å bla bla bla, sen avslutade han med att vi minsann aldrig mer skulle få ngn taxi till denna andressen.
SORRY ALLA SOM BOR PÅ VALLÅS ;D hahahahah

Mårtensson sen. Riktigt bra drag :D träffade Si å hans engelske kompis och även louise  :) dansade å hade oss inne på schlager och det var riktigt skoj :D

Bästa kvällen på ett tag måste jag säga :)

sen var det ju bussen hem sen. Tråk för man måste lämna när det är som roligast för å hinna med den!! Lght i stan tack!!

Somnade som vanligt på bussen :P dröjer väl inte länge förrän jag ngn gång vaknar upp i steninge eller påväg in till stan igen. haha

Nu sitter jag bara å väntar på att pappa ska ha grillat klart köttet sen är det mat :)

Tack för igår :)

Sol, grill, dricka och trevligt sällskap :)

Grilla hos Marie ikväll och sen utgång på det :) ska bli mucho trevligt :)

Min häst hade damp idag så jag blev upprörd på honom, därför förtjänade jag lemoncurdglass när jag kom hem.

Var på stan med syrran i förmiddags och fick shoppat lite nödvändiga saker :) alltid bra. Lönpå måndag och då ska jag inhandla ett par snygga skor jag hittade idag :)

Nä om man skulle fixa sig snart kanske. Bussen går ju ändå om typ 40 min.

Ha det skoj ikväll så ses vi i dimman :)

Och sandra :) Jag var i Australien, så detta var sista sprutan ;) tog ju två innan jag åkte..

sweet.

Igår va jag först å tog min sista twinrix spruta. aosch! Hon kunde ju inte sticka så det gjorde as ont å då ryckte jag till så hon fick sticka mig igen :S sen va min arm halvförlamad :P

Sen skulle jag å marek köra gocart å då kunde ja ju inte ha ont i armen så lyckades ignorera min smärta :P Gick riktigt bra den här gången :D fast banan var kallare än förra gången så hade någon 100del sämre tid, men denna gången bromsade ja inte en enda gång å tog svängarna perfekt ;P sen att marek är oslagbar e ju en annan femma :P  nu får allt retlogarna passa sig den 29:de ;)

Var helt död igår så orkade inte gå ut så det blev en promenad istället :) å sen däckade jag vid kl tio :P

Ska med mamma å pappa på ngn utflykt idag. var ju några år sen sist :P men man kan ju inte sitta hemma i detta fina väder!

nä man kanske skulle ta å ta på sig ngt vettigt nu då.
Pusspuss på er.

klockrent!

ja helgen överlevde man iaf.
Blev ju att man kollade parlamentet i söndags kväll. Johan Glans var ju helt klockren när han gjorde "tips från coachen" om sex på jobbet och han fick en uppgift att han skulle planera inför personalfesten å johan frågade honom om det fanns ngn av hans kollegor som dög.
Johan Glans: Äh, kan de gå och har sina egna tänder, så va fan! jag är inte så kräsen.
hahahah!

Sen har man bara jobbat då å sen varit allmänt död både igår och idag. Igår sov jag 2 h när jag kom hem å idag 1, fast det var för lite, men bäst å inte sova mer så jag kan sova inatt..

Men lite spänning i vardagen är ju aldrig fel iaf ;) hehe.

Hade ju varit najs med gocart imon, men frågan är om det är några som kan för alla ska ju upp till netto helt plötsligt.
Jag å Erik får helt enkelt klara oss själv imon.

Man är ju ledig på tosdag iaf :) sååå gott!
frågan är om man ska festa till det lite imon då? får la se vad som händer.

det var nog allt för mig. over and out.

grattis carro 21 år idag :D

Idag är det lördag. Igår var det fredag. Å imon är det söndag. Hela min helg (mornar och kvällar) kommer bli ägnade åt stallet. Mindre kul å gå upp kl 6 hela helgen oxå. Så idag är ja rätt seg.

Igår körde jag å marek iaf gocart efter jobbet på östrastranden. Fan va skoj d va å köra utomhus :D gick mkt fortare. fast jag råkade bromsa lite mkt två ggr så jag snurrade runt lite å åkte in i däcken :P ska inte hända nästa gång. körde på 36, 70 ngt sånt.. å marek på ngt med 34 så han va ju rätt överlägsen :P
Fast huvudsaken att man har kul :D

Var ute å gick i plönningeskogen igår innan jag drog till stallet å fodrade. Va riktigt trevligt :) sen efter jag varit i stallet drog jag å camilla in till stan å kollade film. Blev kopps :P haha. å sen en ben&jerrys på det. Kan det blir bättre? joo jag glömde popcornen ;) dom fanns såklart med!

Så ska vi fira carro ikv som fyller år :D Grattis!!!! caroliiiiiniiiiiii!

jag kanske skulle ta mig en dusch snart?

Tjipp å hojj!

Jag kan helt enkelt inte låta bli...

återbesök

Eftersom typ alla videor e borttagna på youtube å jag inte pallat fixa med spotify ännu (ja vet, men ni känner mig...) så har jag nu funnit lösningen i miloop. hade glömt bort den sidan, men kom på den nu. :)

Putte är behandlad igen. Höger fram fick en dos till. Åter hage i en vecka sen ledas i 2... är sjukligt trött på detta gående... samma jävla runda varenda dag.


var tur att jag bara jobbade halvdag idag för jag kände verkligen för att ställa mig framför en truck.

Jag hoppas det blir gocart imon. hade ju varit kul :) vad ska jag annars leva på hela helgen?

booooh. ingen sovmorgon på hela helgen. Tyck synd om mig :P hatar å fodra å släppa ut hästar.

oj va d regnar nu! åska med tydligen babblade de om här hemma.
imon e jag iaf själv för robin e ledig. gillar dom dagarna för då behöver man inte hela tiden komma överens med honom.

Nu ska jag äta :) sweet! Jag å Putte är rätt lika på många plan skulle jag vilja säga.

one step at the time. Thats my life.

överkörd?

Vad har hänt sen sist?
ja du.. inte mkt i mitt högst händelserika liv.

Igår var jag ute i gick en runda. Sen har det blivit lite nfs spelande i brist på annat, men nu e ja förbannad för ja behöver en bättre bil, men får ju aldrig den ja vill ha..

I morse vaknade jag å trodde att ngn kört över mitt ansikte med en ångvält. ajaj å svullen...'
Blev ju inte bättre sen av att Marek öste en låda rakt i fejjan på mig å spräckte läppen xP så nu ser jag verkligen ut som ngn har kört över mig med en ångvält. haha. Har jag ju ngt å skratta åt iaf när jag tittar mig i spegeln ;P

Jag hoppas allt att det blir gocart på fredag. Måste ha min veckoliga dos ;)
ojoj vilka planer jag å marie har sen medan marek e på bali, hehe. men det är hemligt ;)

Imon är jag iaf halvtidare å det känns jävligt bra måste jag säga :) förbereder mig dock på att puttas lär få ännu en behandling.

Nu är det glasstime :) Mums!

Busigt värre å lika trevligt ;) oh yeah


Då var det måndag igen.. wohooo??

Jag borde ta tag i mitt liv. Vad fan håller jag på med? aja. what happens, happens. Jag har slutat att orka bry mig :)

Idag var jag iaf hästfri (wohooo) så jag tog tillvara på den lediga eftermiddagen och var ute och sprang (jag vet ni tror inte mig).. men jag kände mig riktigt ambitiös, så är det fint väder och jag känner för det blir det nog samma runda imon igen!

Efter en vecka med stillasittande har jag nu allt fått lite träningsvärk (?) ifrån jobbet idag. Eller så är det dom där jävla lådorna med presseningar som vi hade som satt sitt spår. Massagen på fikan räckte liksom inte riktigt till ;P
Borde gå till ngn sån där som knäcker massa saker på en. Har jag sagt i evigheter, men man kanske ska ta tagi det snart.

Tydligen är mias häst behandlad igen nu så nu har jag en konvalecentkompis! oh yeah. återbesök på torsdag. Kommer ju bli en behandling till annars vore det konstigt... så jävla trött på å gå d där rundorna nu!

Kanske blir tyskland den 29 :D wohooo! då jävlar ska det handlas å jag paxar å köra 2:a sträckan!! på vägen hem vill man ju inte köra ;) oh no! ska bara ha in lite stålar på kontot.

Nä nu ska jag ta mig en glassbåt om där e några kvar i frysen.

Kan ngn förklara för mig hur man ska bete sig? För jag tror jag missat ngt i min uppfostran? Eller var jag helt enkelt helt körd ifrån början xD ?

Ohhh :D ska nog med carro upp på crosstävling i uddevalla första helgen i juli. ska bli såå jävla najs :D You go girl :D

För att jag är så bra ;)

Oh va gött det är med helg :) å fint väder dessutom!

Sitter här å lyssnar på massa gammal musik jag hittat, haha. herregud hur kunde man tycka att vissa av dem var bra?

Ikv blir det hem till qvintan! Party, Party :D najs som fan å ölen ligger på kylning! Caaaaroliiiiniiiiii :D

Å jag vann ju på NFS carbon ;) jag kommer leva på detta ett tag! hahaha. Oh yeah!

Nu ska jag rocka vidare till dessa grymt bra låtar!
See ya :D

Blåser!

NU är det förhoppningsvis snart över! En dag kvar! Är man inte hjärndöd så blir man det där.

Förlåt Louise att jag inte nämnt dina små anfall här ;) ska minnsan skriva ner alla här nu. haha. Hur går det med din flickvän ;) hahaha akta dig så du inte åker fast för kvinnomisshandel! Kan blir några år i finkan vettu!

Gick med puttas bort mot risarp idag å han va mest på tårna. Jag fick mig en riktigt powerwalk å armen dragen ur led några ggr så som han hoppade å skuttade :P En gång blev stackarn faktiskt riktigt rädd när det kom en stor frigolitbit flygande xD vem hade inte blivit rädd för den liksom ;) hahaha

Jag kan inte gå in på biltema utan att känns mig sjukligt arbetsskadad och numera kommer jag ju varken kunna besöka guldfynd eller ngn annan smyckesbutik utan å känna samma känsla. Illa ;P Kommer nog tom kännas värre än å gå in på biltema...

Jag får KRAMPryck på detta CP internet som hela tiden lackar. Päronen har ju glocalnet å det är riktigt kasst å sen krångel med IP adress å grejs å sånt kan ju inte ja fixa för jag är högst oteknisk vad gäller sånt...

En gång är ingen gång, två är lika med noll. Kom och lär dig samvetets ekvation.

ta mitt liv.

Dagen började med att man vaknade upp till ljudet av regndroppar. Kunde man ju gissa hur denna dag skulle sluta. Men jag var iaf positiv för vi skulle ju köra gocart efter jobbet.

Kommer upp till vbg å börjar direkt med att packa om hängen med bokstav J. Sen K, L, M, N, P, R, S, T...
sen hände väl inte så mkt mer än att jag hade aaaas tråkigt och satt och sa det högt å tydligt så de som jobbade där skulle höra det... Längtade till retlog! Sen blir det ju inte bättre av att man får sms å att marek, marie å erik jobbar i samma burk medans jag sitter där å har skavsår i röven av å sitta ner.
Sen hade jag med för lite lunch vilket slutade med att jag vid kl tre kved av magont å sprang upp å käkade mina bananer.. (har ju ingen em fika på det stället...)

Kvart i fyra sätter vi oss i bilen och jag ska försöka trycka igenom mina öronhängen (det får man ju inte ha där ifall man skulle sno några...) som förövrigt hade växt igen igår och jag visste hur ont det skulle göra å försöka få igenom dem idag igen. Det gick såklart inte så nu skiter jag i dem. Får jag igenom dem på fredag/lördag med våld eller med hjälp av sprit så visst men annars skiter jag i det nu. är så jävla trött på den skiten!

Sen komer vi fram till slottsmöllan och jag å hanna går upp för å snacka med anders å jocke. Det positiva var att vi iaf har samma lön där uppe.
Sen säger jocke: Jag ringde chefen där uppe och han är as nöjd med er så han vill ha er minst en vecka till, helst fram till midsommar.
Då var jag nära tårarna. Man e lovad en vecka, sen blir man straffad för att man jobbar bra?

Sen kom Marek och Erik och då blev jag på lite bättre humör. Vi skulle ju ändå köra gocart.
Jag fick bil nr 6. Kör aldrig den. Den dog heeeela tiden. min bästa tid blev 43 sek. säger väl en hel del. har legat på runt 40.20 innan. Så sen var ju mitt humör i botten ännu mer.

Sen drog vi ner för å kolla den där softairgun banan för vi ska dit ngn gång nu, så kollade va d kostade. jag kommer ju trilla å slå ihjäl mig... men va fan det gör ju inget.

Sen åkte vi å käkade pizza. Jag försökte verkligen hålla humöret uppe för allas skull.
Marie körde mig till bussen sen.
Fick verkligen hålla ihop för å inte bryta ihop helt så jävla arg jag var.

Nu har jag kört NFS carbon i en timme men det hjälpte fan bara för stunden.

Snälla kan det inte vara fredag nu så jag har ngt kul att se fram emot.

Jaha...

Idag har jag å Hanna varit uppe i vbg å jobbat på ett ställe som hette Iduna eller ngt sånt..
Suttit på en stol hela dagen å tagit upp smycken ur massor med små påsar och sen lagt ner dem i nya mindre påsar å sen satt ettiketter på dem. Jättekul verkligen.
Som tur är har jag å Hanna typ pratat bort hela dagen annars hade man ju inte överlevt :P

Sen åkte jag en snabbis till stallet å gick ut med putte nu när ja kom hem. Eller jag va lat å orkade inte sätta på benskydd å träns å hjälm så ja gick med honom i ridhuset ist. De har lagt in nytt spån å d tyckte putte luktade jättegott så han gick å plöjde med mulen i det hela tiden :P haha

Nu har jag installerat päronens nya mobila bredband så nu går det lite snabbare här med ;) datorn e ju fortfarande som den är dock..

Annars händer det nog inte så mkt ikv.

Gocart imon dock :D :D :D wohoooo jag kommer sitta å längta heeeeeela min trista dag!!! :D

världens bästa ide??

Oh igår fick jag hjälp att komma på världens bästa ide :D att man drar till ngn bilhandlare å frågar om man får provköra en m3a... om det så ska bli min död så måste jag ha kört en innan jag dör iaf ;)
Problemet är bara hur jag, 21 år och tjej ska lyckas med detta :P
Snackade med pappa i morse om planen, haha.

jag: jo du om man vill provköra en bil, kan alla göra det?
pappa: ja jo har dom bara bilen inne så ska det ju inte vara några problem.
Jag: man behöver inte lägga handpenning eller ngt sånt?
pappa: vad är det för bil vi pratar om?
Jag: en m3a :$ jag vill ju så gärna prova å köra en!
pappa: hum (kollar på mig som jag vore från vettet).. jo har man bara rätt kontakter och är väl ansedd så ska det väl kanske gå... men sen e du ju rätt ung :P fast dom vet ju vem du är på bendtbil..

sen avslutade vi den disskussionen och pappa la sig i mitt privatliv med en dum fråga å då blev jag irriterad :P vrf bryr han sig om vilka jag umgås med..?

Gårdagen var iaf trevlig :) Blev flum hos elin sen på kvällen med. hehe. satt å spelade zatzy å jag vann 2 av 3 ggr. sen drog vi till bulls och harrys å snackade massa skit å sen tog jag tidiga bussen hem :) kände att jag inte ville lägga pengar på å gå in ngnstans när kl var kvart över ett å jag skulle behöva gå en timme senare till nästa buss.

Oh va jag är så suuuugen å prova en m3a i veckan, men hur fan ska man lyckas :P vrf berättade du för mig att man kunde göra så marek xD inte alls bra! fattar du inte att jag inte kommer kunna tänka på ngt annat nu i flera veckor haha.

jobba i vbg imon då. oh yes. Jag örsöker överleva med tanken att det är gocart på tisdag iaf :D

Lördagen den 2 maj

Idag känner jag mig hyfsat aktiv faktiskt :)
Solat, ätit, stallet, gått med putte, tankat, varit hos camilla och nu sitter jag här.

Dock inte vid min egen dator för det kom upp väldigt oroväckande meddelanden innan när jag satt vi den.
att den "akkumulerade summan är uppe i 250 sek" sen en sekund senare 300, sen 500, sen 650 innan jag lyckades stänga ner you tube. sen slutade den. sen 5 min senare kom meddelandet igen å då stod det 800 sek. då stängde jag av mitt internet. NGN SOM VET VAD FAN SOM HÄNDE?

Ska iaf ut å gå en sväng nu ikväll :)  sen ska jag nog ta mig in till stan. Tror jag.
Angie å cissi ska sitta på bulls å på ett sett vill jag joina dem, men samtidigt kmr jag somna (och dessutom inte ha råd att dricka ngt typ). Riktig fest är nog mer min grej. Men jag vet ingen sån... så ja vetifan.

Igår va ja å camilla i hennes lya i stan å kollade på step up. d va trevligt, fast vi var båda rätt sletna efter mkt bilåkande :P

Mitt hjärnkontor är väldigt förvirrat atm och jag önskar att det gick att stänga av ;)

Snart ska jag iaf hoppa in i duschen hade jag tänkt!
See ya!

RSS 2.0