Jag borde bli läkare och ersätta de som inte utför sitt jobb!

Då va man på Amadeus idag igen då. Klippkort där snart...

Blev välkomnad ungefär som; Jaha, nu är du här igen. Du har inget fel vi kan hitta så gå hem å klia vidare...
Kände mig alltså idiotförklarad så fort jag tog i hand med honom...
Han undrade som vanligt vad jag trodde han kunde göra åt saken... Ja DU är DOKTOR, Du ska VETA, det är DITT JOBB. Den vanliga kommentaren:
- ja, det finns ju miljoner ämnen på ditt jobb och det är inget vi kan veta vilket det är. Jag tror fortfarande att det är stress! Är det ngt annat blir jag chockad.

har sagt till honom otaliga ggr att jag inte är stressad på jobbet. Så idag trodde han att det var negativ stress ist. Det kan jag köpa lite mer, men GE MIG NGT!

Jodå vettni! Jag fick allergitabletter, WOW!!!!! de ska dämpa klådan iaf å så ska jag smörja in mig med kortison inna jag går till jobbet (jag som alltid försover mig.... :O ). Han ska skicka en remiss till HUD med, men som han så:
- De kommer antagligen tycka som jag så du får nog ingen kallelse!

Nä tro fan om du ska skriva brevet ur din synvinkel :@

Imon ska jag till Previa. Inga större hopp där, men man måste ju prova allt, eftersom detta troligt vis är arbetsrelaterat.

Det blev ingen ridning ikväll eller för joanna skulle komma hem sent, så jag begav mig in till stan för att shoppa. Red dead redemtion blev det å sen massa grejs på lagerhaus. cirka en laxus fattigare nu å inte fan är jag gladare/lyckligare.

Imon är det fredag och då ska jag och min helgälskare - ÖLEN - åter återförenas <3 FEST säger de!

Life sucks

Igår va allt OK faktiskt. För att jag märkte det knappt. Såg aldrig något jag inte borde se.

Idag ändrades allt. Simon och jag pratade lite. Not good. Det är det enda jag tänkt på hela dagen.

Händer något så försvinner jag med. Det hemska med mig är ju att jag alltid kommer hoppas... hoppet hatar jag... Det är just det, skulle ngt hända så kommer jag ha svårt att se ljust på ett tag.


Jag trodde det skulle bli bättre och det är det jag har tänkt på. Att Du mår bra ?

- Jag vill så jävla gärna hjälpa till och känner mig så jävla fucking förbannat handlingsförlamad!!


Spökjakt säger de..

Det har faktiskt hänt lite sen sist ;)

Idag på jobbet fick simon en ide att han vill besöka ngn hemsökt plats och se om det "bor" ngn där. Det hela slutade med att han, jag, rasmus å fredrik ska på spökjakt. Tina, Faton å Fadil är kanske på. Tina ska i vilket fall endast stå utanför å röka :P haha
Jag kommer va så in i hellskotta rädd! men men. Man måste ju trotsa vissa saker säger de...

kommer nog bli lite kul med ;)

Annars gick det hett till i fredags :D Förfest hos mig. Bra dunk!! hahaha lite flippat emellanåt. Som vanligt lyckat med mig å charlotte i täten! sen stan på det å vi hann med 3 ställen som vanligt ;) treeeeevligt, oh JA!

I lördags var det fest hos emma. satt hos henke å förfestade å sen drig vi dit. Jag drog hem tidigt dock för ja va trött å inte så pepp :/ .....

...skulle nämligen köra bil på söndagen. Skulle ju fixa klart allt i bilen :D Så nu dunkar det gott :D WooopWooooooop!!

Ska med Joanna å rida på torsdag om det är fint väder. Längtar faktiskt :) så nu hoppas vi att solen håller i sig för min skull :) Lille Nelson han e så söt :D

Puss på er!

- Jag kom, jag sågs, jag segrade. =
- Jag bad om målsmans tillstånd, jag brännde mig, jag sa en väldigt pinsam mening jag inte borde sagt xD


Vi laddar inför morgondagen!!

Det finns En.

Det finns Två.

Och det finns kanske Tre.

Imorgon kommer det iaf endast finnas Två. Så långt har jag kommit i min planering ;)

Den viktiga planeringen ;)

Såååååå snygg polis jag såg påväg till gymmet häromdagen. Var nästan redo att hoppa in i bilen å undra om han ville följa med mig hem eller sätta på mig handbojor direkt :D oooohhh! Det var vad jag tänkte på resten av den kvällen. Snyggast i år!!!

Så imorgon går jag å charlotte ut redo med våra handskrivna lappar i fickan ;D För det var ju inte olagligt. Det frågade jag ju hans kollegor för några helger sen ;) HAHAHA

Annars är det förfest hos mig. hum... kanske ska ta en mcdrive efter jobbet imon påväg till biltema för att fira att jag finnaly kan rulla ner rutan ;D måste ju köpa ny sterio för knapparna e sönder på min -.- så den kan inte hitta basen -.- HUMPF! inte OK jag är INTE rik.

Förövrigt kör vi inflyttningsfest på enslövsvägen på lördag!

Helgen efter det kan ni bjuda in mig på vad ni än känner för!

Sen blir det Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarberg med 'el Caroliiiiiniiiiiii! Det måste ju göras osäkert ;) (v.40)

v 42 blir det karlskoga. Ja ni hörde rätt ;) jag ska upp och hälsa på Älskade Sandra -Bengan- Bengtsson :D

jag har en rätt bra planering fram tills jul känns det som. VIP-vänner har självklart rätt att med viss mån göra ändringar i schemat :D (dock inte v 40 + 42 eftersom de redan tillbringas med denna typ av vänner) <3

Det var nog allt för idag. Tack för mig och mitt planerande.
Jag känner ju att eftersom folk på jobbet vet "allt" om mig så får ni reda på resten ;)

Kyss!

Remember Me

Berörde verkligen mig.

Slutet överraskade mig. Tur jag inte såg den på bio. ha ha



Jag saknar dig.

Det låter helt jävla stört jag vet.

Men du berörde mig så som INGEN annan gjort.

Efter allt med dig har jag lärt mig att se saker på andra sett. Uppskatta mer vad man har.

Jag vet att du inte tror gott om dig själv, att du beskyller dig själv för saker som hänt, även om du berättade LÅNGT ifrån allt. Vi skrapade bara på ytan.

Jag har sett vem du är och det vet jag att andra med har gjort. Du ska aldrig beskylla dig själv för saker som hänt i ditt liv.

Det gör så jävla ont. Fortfarande.

lite mer än ett år har gått sen första gången du log mot mig. Det finns ingen vackrare människa än Dig.

Du är fin på alla sätt.


Alliansen ftw!

Fan va gött!

MEN sen är det ju det här skitpartiet Sverigedemokraterna. Vet alla som lagt sin röst på dem vad de egentligen har röstat på?? Jag blir fan rädd... och det här landet ska man bo i. Hoppas verkligen att de åker ut under nästa val! De har fan inte att göra i riksdagen. Finns bättre sätt att lösa problem i landet på än att rösta fram ett främlingsfientligt parti till att få makt och ngt att säga till om i landet. USCH!

Aldrig varit med om att det har disskuterats så här mycket politik på en dag innan vid ngt val. Herregud. Jag försöker iaf hålla låg profil eftersom mitt jobb är sossedominerat. Jag respekterar er fullt ut så att ni vet, men jag verkar inte få tycka som jag vill, tyvärr. Vi hoppas att det beror på lite dåligt-förlorar-beteende denna dag.
Trodde att vi var vuxna människor?
Tydligen är det visst beteende man aldrig växer ifrån.... men imorgon är en ny dag :)

Min tur påväg till gymmet var fan inte trevligare!
Cyklar som vanligt på köpmansgatan (förbi åhlens, indiska, game.. you know) först är det en brud som inte flyttar på sig hur mkt jag än plingar. Tillslut säger jag MEN HERREGUD så högt så alla på gatan vände sig om (sorry men ja va förbannad). Några 100 m längre fram ska en snubbe på cykel styla för sin kompis å stegrar med cyklen precis framför mig, tappar kontrollen å åker in i mig (åter igen se dig för för HELVETE).
sen kommer vi till det värsta. tar vänster upp bredvid parkeringen vid lilla torg ch då svänger en bil ut från P som ligger på vänster sida. jag tänker att han ser väl mig, men i nästa stund hoppar jag in på trotoaren för då ser jag att han kollar ner på sin mobil och har inte den minsta ANING om var hans bil befinner sig. OMG VA ARG JAG VA!!!!
han stannade inte ens för att be om ursäkt för att han nästan körde ihjäl mig. VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK!!?? Hoppas han skämdes så mkt så han aldrig håller i mobilen igen i bilen! Men det värsta var ju att han fortsatte smsa efter att han väjt undan.

Vissa ska inte ha körkort!

Det är fan FEL på folk i den här stan. Sorry, jag har oxå en del fel ;) Nä men seriöst så ska det bli JÄVLIGT skönt när man kommer in på skolan å slipper den här skitstan!!

Tack å hej å ett aggressivt blogginlägg.
peace out.

Blått ska det vara!

Igår när jag och Tina körde helpall - hon brukar köra i gång 53-54 fram till etikettskrivaren..;
Tina: Jag gillar att komma i gång 54.
Jag: Om du ska ha sex hade jag ju rekommenderat gång 96, men vill du komma i gång 54 så är det heeelt okey för mig ;)


Det som annars har hänt är att nu äter och dricker katterna iaf. Eller ja de har smakat på det ;) Köpte blötmat till konrad idag och han blev lycklig ;)

Fick brev från amadeuskliniken igår angående mina nässelutslag.. Vi hittar ingen mögelallergi så vi tror att det är stressrelaterat. Yeah right. Jag är inte stressad just nu å har inte varit de senaste månaderna. Man kanske skulle bli läkare å bli en seriös en som försöker hjälpa till. När jag var där fick jag till svar: Det finns ju 1000 olika ämnen på ett lager du kan vara allergisk mot, så det kan ju inte jag veta vilket det är.
Är det så en läkare ska svara?
iaf kliar det förbannat . vad fan gör man nu då?

SNART ÄR DET VAAAAL!! HEJJA ALLIANSEN!!! Blir mona stadsminister flyr jag landet. Aussie möjligtvis?? Tur man ska till thailand i mars ;) får väl stanna där om inte annat :P

OH idag har varit en sån dag när jag bara vill ha ngt, måste köpa ngt, äga ngt, men vet inte vad :O JOBBIGT! men sen kom jag på en sak jag skulle kunna tänka mig, men den kan jag nog inte få ;) men drömma kan man ju ^^, just wanna try (to ride) you know!

På tal om att köpa saker så har jag hittat ett par ÄCKLIGT snygga baggiejeans på zoovillage som jag ska köpa. Woooopwoooop :) me like!

nä om man skulle koka ägg å sen lägga sig tidigt idag kanske?

Peace out honeybees


tråk söndag.

Jag tycker inte om söndagar. det är då jag alltid inser att man är själv... så jag brukar ju åka hem till mina päron och tröstäta dessa dagar.
Idag går inte detta. De sitter på en buss i tyskland och jag har katterna här. Som förövrigt matvägrar.
visst det har ju sina fördelar:
- vi spar på maten
- behöver inte rensa lådan (det luktar fortfarande gott i mitt kök)
- Konrad kommer tappa de kilona han behöver för att bli en smidig katt igen.

Men jag är ju lite orolig för de små liven. Vatten måste de ju ändå få i sig, men fan heller! konrad käkar maten om ja lägger ur den ur skålen (Bortskämd) men jag kan ju inte hälla ut vattnet på golvet :O

jag har fått stänga toadörren iaf för annars bodde konrad bakom tvättmaskinen. Nu bor han under sängen, eftersom han egentligen är för fet för detta tar det en viss tid för honom att ta sig ut igen ;)

de kommerväl piggna till lagom till en själv ska sova - kul. Greta skulle undersöka ALLT inatt när jag skulle sova. KUL. imon ska jag jobba så jag uppskattar några timmar mer sömn inatt..

iaf åter till mitt TRÖKliv. Sov till 11, konstaterade hur fuckning tråkigt jag har. gick till hemköp. kom hem å åt. satt vid datorn och konstaterade ännu mer. gick ut å gick 1 h, men det hjälpte inte. tittat lite på "tv" (datorn) å nu har man käkat. funderar på en film nu frammåt kvällskvisten, men pallar man....

borde rycka upp mig men känner att jag skulle behöva hjälp av en till.

Pliktverket 7-8/9 -10

Gick upp halv fem i tisdags för att hinna ner till kristianstad i tid.

Det började med samling där vi fick lite allmän info under 1 timmes tid. Sen blev vi (45 pers) indelade i 3 grupper. En grupp gick direkt till läkaren och 2 st skulle göra IQ test. För min del vart det IQtest.

sen vart det lunch och då visade det sig att jag hamnat med två tjejer som var med på samma fys som jag :)

efter lunch skulle jag snacka med psykolog. det handlade ju verkligen om flyt vem man fick. Hanjag hade var as trevlig, så det vart mest som ett fikarep :) Andra hade verkligen blivit piskade å analyserade. Men han gillade mig och tyckte att jag var för smart för att bli polis då jag fått 7 av 9 på IQ och hade det varit normalsvensson som gjort det hade jag tydligen legat på 9. Jag blev positivt överraskad där kan man säga ;)

sen hade alla paus och man satt och analyserade allt och alla berättade om vad de hade snackat om å så. Visade sig att jag skulle få snacka med samma poliser som Karin som jag gjort fysen med ihop hade haft.

Först fick jag babbla lite om mig. sen ställde de lite frågor och följdfrågor och följdfrågor och följdfrågor tills man nästan glömt vad ämnet var :P Va rätt svåra frågor emellanåt men jag tror jag fick sagt vad jag tyckte och tänkte iaf. Jag var iaf nöjd och de såg ut att vara nöjda.

sen fick ju inte alla plats att sova på pliktverket så vi vart 5 st som fick bo på vandrarhem en bit därifrån. Det var jag, en tjej som hette Lotta som oxå sökt växjö som första val och hade en rottis :), Björn som jag träffade på fysen och sen två nya killar Hugo från sthlm och Andreas från hässleholm. Underbara människor :)

Först drog vi en Max å vår chaffis va så snäll så han körde oss dit. När vi gick hem sen kom det upp massa sjuka samtalsämnen :D önskar att jag kom ihåg allt. hahaha björn gillade batongen bl.a. å massa sjuka grejer!
sen va alla rätt trötta så det flippade rätt bra när vi glodde på tv med.
på halv åtta hos mig:
-Han har hittat irinas fjärrkontroll, nej rör den inte.
- OJ han satte på henne!!!
vi låg typ dubbelvikta i 30 min xD

sen säger andreas: ah jag fick ju sitta med kläderna av i typ 15 min å inget hände.
vi typ hetsade han å sa att han kmr hamna på fb å sånt. så säger björn helt seriös från ingenstans bara:
-ahh men fick ni med böja er framåt? assa för när jag gjorde det så skulle han hålla på å klämma på skinkorna å sånt :S gjorde han inte det på er??
alla blev typ tysta å bara eeeeee nää..
närbjörn sen börjar as garava höll vi på i ytterligare 30 min. jösses. Härligt gäng iaf :)

idag hade jag läkarundersökningen och min doktor tog mig inte på låren ;) Klarade syntestet precis :D :D så jävla lycklig va jag! frågade han typ 3 ggr om det verkligen va sant! Fan va nervös jag har varit över det !! tänk å åka ut på det! då hade jag bokat akuttid till Ögon!!

Kändes sorgligt när allt var över sen :/

I november får man svar. iiiihhhh!!

När jag väl kommer in kommer det lätt blir den bästa tiden i mitt liv. Helt säker på det. Fystestet och Pliktverket har ju bara det varit håndelser man kommer ihåg och kan göra igen bara för att det var så jävla kul.
Det känns så jävla RÄTT det här!

Pimpa ditt jobb

Tyckte att detta var en lyyyyysande artikel för mig då jag verkligen tappat ALL motivation för tillfället och håller dagligen på att somna i trucken :S :S
Det var oxå så att den stämde ganska bra....



De 2 sista punkterna stämmer ngt sjukt på mig. Innan var jag alltid as motiverad å ville slå alla rekord - jag gjorde det oxå. Nu bara skiter jag i  allt. Inte med mening utan jag ORKAR bara inte. Vad är det med mig? Jag skäms! Det är väl kanske bara en mellanperiod. Kanske för att det inte händer ngt annat kul i mitt liv heller, så går det ut över jobbet. jag vetifan men det SUGER iaf att hålla på å somna på jobbet hela tiden :S

Idag fick jag 2 kompressorer att VOLTA av en pall ;D detta för att jag glömde bort att jag hade den på gafflarna så i full fart (14 km/h WOW) sänkte jag ner gafflarna i botten å de 6 kompressorerna som stod där på fanns inte längre på pallen. Så bor ni i umeå så rekommenderar jag inte att köpa en sån just nu ;P

Detta hade iaf aldrig hänt om jag var uppmärksam som jag alltid varit förr. Höll på att göra det en gång till senare med annat gods.

HJÄLP MIG HITTA MOTIVATIONEN ELLER LÅT OSS LYSSNA PÅ MUSIK FÖR HELLSKOTTA!


Jag älskar mina jobbarkompisar iaf! de står ut med mig i vått å tort :) <3

jag fick till en bra kommentar idag iaf ;)
Björn hade tappat kontakten med den trådlösa scannern så den bara pep.
Tina: Har du tappat kontakten björn?
Björn: ja jag har nog det
Jag: Du det finns massor av kontakter på bygg så det är bara å gå dit å hämta en ;D

lite senare..
Björn: Ja fan! då får ju jag oxå 2 hål :D

Förövrigt var jag på sämsta spinningpasset EVER idag. Lasse var ersättare för en annan tjej. KASS musik, så det gjorde ju att det gick inte att ge allt + att det var inte bra upplagt. efteråt va man ju svett p.g.a att man ändå försökt göra vad man kunde av passet, men jag hade kunnat gå på ett till direkt efteråt :S Besvikelse då jag verkligen hade behövt ett rejält pass idag.

Imorgon är det iaf en ljuspunkt i allt mörkt :D Jag ska upp till min älskade syster i lkpg <3 <3 underbart! Älskar att vara där uppe :) :)

RSS 2.0