Min Rumpa.

- Fan jag tyckte allt att det var din rumpa!

- Oh vems rumpa har vi där!?!

Vad är det med min rumpa den här dagen :O ??

haha nä men seriöst. Det är ju det man ser genom stallagen. Jag slår vad om att jag skulle sätta rätt på 8/10 rumpor och deras ägare på jobbet xD
Ska tillägga att kommentarerna ovan var ifrån en av vardera könet, alltså har vi alla alika mkt koll xP

jobbat över idag och igår. GOA komptimmar :) DG frågade om jag vill imon med, men jag har ju en Taaaaajt dejt imon så det går ju inte, lr vad säger du Tiny Ti ;)

Nä nu ska jag sova! Spinning tar på mig, eller jag puh denna träning över huvudtaget. Längtar till v 20 är över så man kan dra ner på det lite... ladda inför löpning fre, spinning lörd, styrketräning sön... kanske springa på tors med om jag hinner för skippar dansen då.

SWISH. Natti natti alla sötisar!

mkt känslor...

Nu vill jag bara spy. Jag vill inte vara otrevlig, men om jag skulle vara det är det inget jag rår för. Svartsjukan styr mig ibland tyvärr.

aja. Jag har iaf haft en bra helg :) Igår var jag å pappa å shoppade å han blev rätt upprörd när jag shoppade upp typ 5 tusen... men ja sa att jag vet ju vart jag ärvt det ifrån. Rakt nedstigande led. OCH jag använder mina saker jag köper (för det mesta iaf)
MEN JÄVLAR VAD LYCKLIG JAG VAR SEN!! Pengar gör mig lycklig. kan inte undvikas. Då kan jag ju köpa saker så att jag blir lycklig! Iaf för stunden, så länge ruset varar.

Sedan var jag på min första nyktra fest på länge! men så ska det vara nu 8v framöver är tanken. Jag måste verkligen köra hårt nu om jag ska fixa detta. och 8v utan alkohol kan jag nog klara av ;) jag pimplade energidryck ist :P Detta resulterade dock i att jag inte kunde somna sen.... sprit däckar man iaf av xP

Denna söndag har jag ägnat åt vampyrer, tvätt och över att kolla olika typsnitt till mitt framtida förvärv ;) mkt bra dag måste jag säga.
Har kommit på 3 bra citat nu. ska jag bara komma fram till vilket som är mest mig. Denna kommer jag dock inte kunna dölja för min kära far, så det får bli ett dubbelavslöjande :P
pappa kollade allt lite konstigt på mig igår när jag provade löparbyxor och jag hela tiden frenetiskt drog upp vänster strumpa :P

Jag känner mig lite som Bella Swan. Så fort man gör ngt annat som man mår bra av tänker man inte, men så fort man inte gör det längre är det där JÄVLA hålet där.

FUCK IT!

Bara jag får komma till fystestet ska jag fan visa dem! Jag vill härifrån NU!!! eller så kan väl han flytta så jag slipper se han om han ändå inte vill ha mig.

Det är MIN dag idag.

Åh va skönt :) Nu har man klarat första provet. Med marginal dessutom, känns riktigt gött! Personliga samtalet gick bra det med. Fick sagt och framfört det jag ville :) Inga jättejobbiga frågor heller så det var skönt ;)

Men nu är jag iaf rätt mör efter typ 6 h nervositet. När vi hade paus var jag inom intersport å prövade ut ett par joggingdojjor, som jag nu ska iväg och köpa här i stan ist ;) Vilken fuling :P Han ville jag skulle lägga undan dem där, men orka köra till fbg på lörda... nee inte jag. Prioriterar sovmorgon!

Nä nu ska jag ta tag i mig själv! Dra mig upp ur soffan!

Galgberget väntar på mig och mina snart inköpta skor!!

Ha det fint alla underbara människor :)

OJ! jag höll ju på att glömma en grej som hände som gjorde min dag!
Jag parkerade i ett P-hus. automaten kunde inte ta mitt kort och jag hade inga kontanter... jaha jag får väl ta en p-bot då, jag hade inte tid att leta upp ngn gratis parkering och så väl känner jag inte till fbg så jag hade kört vilse.. När vi hade rast efter svenskan springer jag å tar ut pengar å växlar å sedan går jag bort till p-huset. Då ser jag p-vakten gå där inne å kolla massa bilar å jag bara : GUD VAD JAG ÄR GLAD ATT SE DIG!! Hon blev rätt chockad xD så förklarade jag situationen för henne å allt var lugnt :D snaclade lite om polisen å hon önskade mig lycka till å sånt. Undrar hur ofta en lapplisa får höra ngn som säger "Gud vad skönt att se dig" ? Jag gjorde ju så att hennes dag började bra iaf .

Nä nu måste jag illa för annars får jag böter här ist xD

Alla jag möter är lika värda för mig i början. Hur värda de förblir får de själva göra sig förtjänta av.

Satan nu är jag trött. Dåde i huvudet/ögonen och kroppen.

ABS-pass, styrketräning och sedan spinning på det. 2 h på nautilus. Först gången det hände, det lär hända igen, men inte i morgon :P I slutet på spinningpasset undrade jag varför i helvete jag gör såhär med mig själv :P

Jo, för imon ska jag på svenskaprov och personligt samtal. Det är därför jag gör det, för jag hoppas få göra fystestet. Imon gäller det. Första prövningen.

Förhoppningsvis tar inte detta hela dagen. Ifall jag får tid över ska jag köpa nya löparskor och ut å springa på berget är det tänkt. Det blir att ta från sparkontot tror jag bestämt, men jag behöver ju dessa skor.

Nää nu får det vara nog. SÄNGEN nästa.

- Lev varje dag som om det vore den sista, inte bara för dig själv utan även för alla i din omgivning som du älskar. Du vet aldrig när det tar slut. För dig eller din vän.

Varför vill jag bli polis? BOH, nervös!!!

Den var oväntad :)

Igår på jobbet kommer jag in på kontoret å grabbarna bara ahhh ska du med å skåla för pål (han är inte ens värd att jag stavar hans namn korrekt) ikväll. Ja bara ah visst jag ska skåla men inte för han! Vart ska ni?
DG: Hem till tina
Henke: HAHA är inte du bjuden ni som är så taaaaaaaajta xD
Jag tänkte ju att tina har nog sina skäl, men inget jag nämnde högt för pöjkarna :P Jag åkte och letade upp tina som helt hade glömt bort mig å skämdes ihjäl :P Det var lite kul ;)

aja efter jobbet drog jag till gymmet. Först ABS-passet. Nu när man börjar göra övningarna bättre så tar det vekligen :) Sen sprang jag lite. 2 km på 10.25 Det ni, jag börjar ta mig nu ;) Sen ragglade jag ner för trapporna, hem till mig, inom sibylla, men där var kö, upp till mig, fixade mig, körde hem till tina :)

Hela goa gänget som jag saknat å festa med var där :D Spelade buzz å snackade skit. As trevligt som vanligt :) :)
Sen drog jag, Danne å Henke till Bulls. Då blev det först shot, sen ett antal drinkar :P Henke gick hem hyfsat direkt för han va rätt laddad :P Jag å Danne satt kvar å snackade massa skit :)

Tack för en as najs kväll folk :)

Nu mår jag sådär, men det kunde varit värre. Försöker ladda om och ska fräscha till mig lite snart. Sportbaren kl 15 med ett annat gäng från jobbet :) Så jävla trevligt detta ska bli :)

Sen är det fest hos henkinen ikväll :) En hel helg ägnad åt bara jobbarkompisar. Det var längesen, men ni är så jävla bra så detta kommer bli en kanonhelg, jag bara vet :)

Aja, Peace Out. Nu ska jag ta mig en powernap innan det är dags att hoppa in i duschen!

:D


Det var det...

Danne har sagt upp sig. Slutar i maj. Min dag gick i kras.

Den enda chef man kan snacka med, som man litar på, som puschar en och verkligen ger en cred när man gjort ngt bra.

Dagen han slutar kör jag inte mer pall än jag behöver.

Jag, tobbe, rasmus m.fl tänker sitt strejka. Vart är Retlog påväg? Om inte Danne klarar av tjänsten gör ingen det... tyvärr är det faktiskt så.

Dags å leta nytt jobb? Jag vet inte om jag vill vara med om retlog framtid, för det är då ingen framgång iaf... en viss person gräver sin egen grav men han fattar inte det...

KAOS kan man sammanfatta det hela med.

Jag hoppas då att jag kommer in å kan plugga iaf till augusti 2011. Januari 2011 hade ju varit en dröm!


Bra män rider sig själva..?

Näää så var det väl inte. Reder ska det ju vara ;) Lät bara som Imre sa rider innan idag. va rätt kul xD så nu är det mitt nya ordspråk!

Ikväll ska tydligen jag och carro äta sushi.. skräckblandad förtjusning för jag vet inte om det är gott :P har ätit hemmagjorde en gång å det var äckligt! men man måste ju våga prova riktig...

När jag låter bli att prata med honom och undviker honom mår jag SKIT rent utsagt. Sen behövs bara ett ord eller två och jag mår toppen i några minuter, sen måste jag höra ngt mer... Ibland är det bra att man tvingas till saker.
Jag har kommit fram till innan att jag inte mår bra av att undvika honom, men jag tror ju att det är bäst för mig. Men jag vet fan inte längre. Såhär bra jag mått mån, tis och idag har jag inte mått på länge.  
Men mår jag bra på fel grund är frågan? aja jag trivs med att vara på bra humör och kunna vara trevlig mot folk, tom sånna jag inte tycker om, så då får det vara så just nu.
Vad gör man liksom...? Dessutom är det just bara ord och lite meningar. Vad händer om jag skulle prata om mer saker, våga börja umgås igen. Jag vet inte. Risken finns att jag mår för bra igen å det går ju inte för jag vet ju hur det ligger till.
Tyvärr tillhör jag de som aldrig slutar hoppas :O vilket gör detta ohållbart.

Nä nu ska jag sluta, jag skulle kunna skriva en hel roman. Om det är ngt jag skulle vilja ändra med mig själv så är det att jag tänker på TOK för mkt!

over and out.

Gribba & Yra

Då är man hemkommen från Åled sen en timme tillbaka. Himla mysigt stall och jättetrevliga tjejer som hade sina hästar där :)

En knabstuper, en PRE, två ponnyer, två halvblod och fyra islänningar. Trevlig blandning :)

Först provade jag Gribba, sen svart/vit skäck. Hon var 10, men knappt riden, vilket märktes. Kändes som när jag red en av klaes 3 åringar.. ledande tygeltag, smacka å prrrrroa. Skänkel vad är det??? Denna dam hade mycket energi dessutom, så det var lite spännande å få till svängarna ibland ;) Himla snäll var hon å jag ger ju inte mig i första taget så jag ska ha en ¨någon gång/vecka sen när hon är mer igång.

sen var inte Yras skötare där idag, så jag fick prova henne med. Raka motsatsen till Gribba, men henne kunde man verkligen rida, så det var lite roligare :) Hon är en rätt bestämd dam som stannar ibland för att hon inte orkar jobba, men hon fattade att det inte var ngn ide med mig efter ett tag :P Yra kör tydligen lite med tjejen som sköter henne på fredagar, så ifall hon tröttnar kunde jag få henne en dag /vecka.

Vi får se helt enkelt :)

Nu ska jag chilla lite till å sen ta bilen ut till päronen i detta fina väder :)

fux, men dock ett sto.

Nu har jag gjort det. Tagit ett steg i rätt (?) riktning. Mycket känslor just nu, men jag hittade en annons på blocket om en islänning som sökte medryttare 1-2 dgr i veckan. Dock är den fux... jag som aldrig skulle sätta mig på en fux igen.

annonsen var inlagd i slutet januari, men ligger kvar så förhoppningsvis finns chansen kvar. då ska jag ta den isf.
fast just nu känns det sådär bra, men jag behöver komma ut i skogen å lufta mina tankar. tror det är rätt.

btw så ska jag på lghts visning inom 2 v med. Finns dock ingen ledig hos dem just nu, men jag ska få titta på en å om jag gillar planlösningen får jag nästa som blir ledig. Tycker jag låter bra :) Känns som att jag kan bestämma något med matilda då med. om jag ska ha denna över sommaren eller inte..
Den ligger i vilket fall i det gula huset mitt emot högskolan, så då vet ni nog alla vilket jag menar :P
varit där på förfest en gång... man då va ja full så ja vet inte hur där ser ut hahah

näää nu ska jag sova!

Imon blir det bakpotatis på nyhems cafe MUMMA! (tänk va nära jag kommer bo sen kanske ;) )

puss på er mina håriga och tokiga

Polisen.

Svenska läsförståelse och personligt samtal den 24 mars. ÄNTLIGEN händer ngt!!!


btw, så ska jag nog sluta gå in på fejjan... en person hade nyss skrivit ngt. som så väl föll in på vad han fick mig att göra / skulle kunna får mig att göra. DÖD åt fejsbok. Då var min kväll förstörd. TACK.

ska försöka roa mig åt filip å fredrik om en 20...

sprang 3 km idag, det tog emot... inte tränat på mer än en vecka typ.. lr ja lite i fredags, men det räknas inte.
imon blir det styrketräning. å ja ska lyfta tills jag spyr!!

FAN mä!

Ja, jag har svårt att glömma, komma över, gå vidare. MEN är det så jävla konstigt när man känner ngt för någon man aldrig kännt innan? Flera saker jag inte tänker ta upp här, men en sak iaf.... Han var den första jag någonsin litat på. Jag var inte svartsjuk. Inte det minsta, förrän jag fick orden rakt i ansiktet. Då vände min mage på sig å från den dagen mår jag illa så fort någon bara nämner hans namn.

Ta mig LÅNGT härifrån! Helst UMEÅ.

nykär!

Jag läste nyss martinis blogg och insåg att jag med har gått å fått mig en crush :D Vampire Diaries vad annars liksom ;D

såg avsnitt 11 nyss å jag bara vill ju fortsätta kolla för det börjar bli riktigt bra nu, men gör jag det finns det risk att jag missar bion ikväll ;)

jag å carrolini ska gå och se alice i underlandet :) först ska vi dock till giovani å mätta våra BAKISmagar med hstds bästa pizza. MUMMA!!

Var en lång natt igår. var väl hemma vid 5 för jag hade så ont i fötterna. Brukar ta mig 10 min å gr från nissastrand och hem... inatt tog det minst 30... fast jag gillar mina skor :)

Var skoj ute igår iaf :D jag å carro hade gör-oss-i-ordning-förfest hos mig. jag rökte vattenpipa och var besatt av att lära mig göra rökringar. jag lyckades faktiskt få till några men de var lite otydliga. Allt går att hitta på google vet ni ;)
sen var det mårten :) skakade rumpa :) sen hittade carro sin planerade dejt ^^, å jag pallade inte vänta på angie å magnus så jag tänkte dra å köpa mat, men då möter jag danne, rolle å malin å de förbjuder mig att gå hem, så det blev bulls ist'ället till stängningsdags :) sen efterfest med singstar å glass :) riktigt najs.

Louise kom inom innan med min munkjacka :D woho den har varit saknad :O :( men nu är den tillbaka :) :) <3 kärlek!

nä om man skulle hoppa in i duschen å fräscha till sig lite.

pusspuss på er alla där ute

va fult!

hahah så fult jag bara såg på hallandsposten:
http://hallandsposten.se/folkfamilj/1.744897-garaget-ar-favoritplats-for-max-blomdahl
Det är han jag köpte min bil av xD HAHAHA

skitdag på jobbet idag.

gjorde att buggen blev skit.

just nu vill jag bara bli riktigt full å gå ut å dansa, men det kan man ju inte för det är bara torsdag.

over and out.

avråder er att läsa. Behövde bara skriva av mig.

bara kom och tänka på en rolig kommentar. Inte för er kanske men för mig.

Jag höll på att flytta in. Då kommer Någon helt spontant. Stod nere vid Puttes glasslåda (läs: transport).

"Fan vilket lyxåk! Har han airkondition också eller ;)?"

Sofie ringde innan och ville låna transporten. Sa att hon får ringa pappa om det, han som bestämmer, men var iaf kul att snacka lite. Saknar alla i stallet, måste dit nu när det blir varmare igen!

Marken var mjuk innan btw! Våren är påväg!

Jag vill bara gråta och kunna vara ledsen, men jag kan inte. väntar på dagen med skräck och varje gång jag får en down är jag rädd att den kommer. sen kanske lite är påväg ibland, men då hindrar jag allt igen.
som nyss. blev förbannnad över ännu en artikel från en person som försöker lägga sig i mitt liv. blev ledsen, men sen stänger jag av igen.

slutet på desperate med då. tack för den. Just när jag är upprörd över denna sak läser jag meningen i tv'n "vi skulle ha döpt honom till........" tack den behövde jag verkligen. Bättrade verkligen på allt. Men jag stängde av min hjärna som vanligt.

Jag vill bara gå vidare. Just nu är jag så desperat och låter säkert känslokall när jag skriver detta, men jag hittade en islänning tillsalu häromdagen. skitfin unghäst. Så despo är jag för tillfället. Jag kan tänka på nya roliga saker för det är lätt.
Så fort dåtiden kommer upp i min hjärna. bara för en sekund vill jag spy å sen har jag glömt att det ens hänt igen. Jag älskade verkligen honom men just nu känns det som han aldrig har funnits. Jag har inga problem att prata om det. skrattar bort det med något annat. det är ju som det aldrig hänt för mig.

Fattar ni hur rutten jag känner mig!? Jag kan inte gråta, känner inget när jag tänker på honom, för jag kan inte. Känns som att jag gick vidare när det hände. Känns som att jag inte älskade honom fast jag gjorde.


För er som tycker att detta är en enda röra vill jag bara förklara att det med tjocka och kursiva bokstäver handlar om en jag tycker mycket om vare sig jag vill eller inte och det andra om en som alltid såg så glad ut när jag kom och mer än gärna lånade min rosa mössa, som inte fattade att jag ledde honom fram till det som var slutet.

Jag känner miog genomrutten fast det var för det bästa.

RSS 2.0