someone

as much as I want to, there is so much I can't change. Don't think that I don't want to...you probably don't understand what makes you.

Allt jag skulle vilja är att hjälpa till, men vet att du inte skulle vilja ha min hjälp.


vill bara vara din vän.


aldrig mer måndagsklubben.

Vi var pepp som fan å hade verkligen ställt in oss på en as najs kväll.

kommer vi dit. då ha de en VIP ingång där man brukar gå in.... så vi blir hänvisade runt hörnet där cafeet är. NÄÄE där skulle "kändisarna" gå in... Vi VANLIGA personer skiter de fullständigt i å skickar ner oss i sanden... får vår ingång var längst ner vid solgården.... TACK.
aja efter att vår irritation lagt sig försökte vi ha kul igen. det gick rätt bra. helt ok kväll träffade lite roliga människor man inte träffat på ett tag :)

sen skulle vi gå hem. uppe vid cafeet hade de stängt ingången så vi igenom byggnaden för at komma ut där man brukar gå ut. "nä ni får inte gå ut här det är en NÖDUTGÅNG" sen när FAAAAN blev det en nödutgång??? är det så svårt att öppna dörren att släppa ut oss? vi ville inte in igen!
nä då fick vi gå genom allt jävla folk en gång till ut genom särbehandlings ingången och genom den förbannade sanden EN GÅNG TILL.

så jag säger då det. aldrig mer måndagsklubben.


Nu ska jag bli göteborgare för en vecka. ska bli skönt att slippa denna jävla sommarstad som inte ser efter sina egna invånare utan bara alla jävla turister.

Lammhults keeebab är bara BÄST.

aaas najs helg :D

utgång i fredags. först gick jag till bulls där tina, danne, emma å roger var :) satt där en stund. sen skulle jag å emma ut, men det var 30 på mårten så det blev bond ist med några sthlmare vi träffade på vägen. var skoj :)

hem å sova 3 h för att gå upp halv sju och bort till danne för att hjälpa honom att flytta. Först hade vi alla böghög i sängen å helt sjuka bakissamtal bl.a om att knulla till man stelnade. att jag hade räser muff med fittbena m.m m.m SJUKT KUL hade vi iaf xD hahaha dannes kompis andreas som kom med lastbilen var störtskön å as rolig :)

efter att ha lastat alla dannes grejer i 2 h drog vi sedan till Lammhult för att lasta av allt. gick smidigt. Jag var ju as bakis å skithungrig så det blev ner till pizzerian. tog en kebabtallrik. jag har aldrig smakat ngt liknande innan! MUNORGASM på den!! :D kommer aldrig äta kebab ngn annanstans nu.

sen hem för att ta en powernap som råkade bli 3 h. alla somnade som små barn :P sen en pizza på det och festen kunde börja :D
vid 11 tiden drog vi sedan ut till bökhult eller va d nu hette? mitt ute i ingenstans fanns ett hus. folk hade börjat lämna festen dock men det var lite folk kvar. Vi röjjde igång festen igen å hade AS kul! Plönningefest all over igen kändes det som med alla raggarfolk som va helt störtsköna :D hemmagjorde mintu som smakade som listerin xD det var sumobrottning på golvet. Första gången i mitt liv jag låg å krälade på ett köksgolv å kämpade för mitt liv ;) hahah

väl hemma sen igen några timmar senare råkade jag tappa mitt huvud i köksbordet ett antal ggr och sedan blev det en 4-stege i sängen xD å emma skulle ta kort xD hahaha å jag pladdrade på om ALLT för jag hade ju as kul :D å gud vet allt jag sa hahah


idag har vi mått mindre bra. fiskrig säger ju en hel del xP det är tur att vi alla är på samma mognadsnivå! Älskar er :D Ni är så jävla goa vad skulle man göra utan er :D

Undrar när nästa galna fest äger rum där borta :D I'll be there!

sommar igår, höst idag, sverige.

Igår vart det minnsan en riktig sommardag :D

jag och carro drog till brottet vid lunch, mest för att kunna simma lite med å inte bara sola. För havet går jag då INTE i :P

var grymt mkt folk, men vi hittade oss en liten plätt. sooooooooooooolade massor :D
Detta känns idag. jag är som en grillat russin. aosch... vill man vara fin... men nu ska jag faktiskt använda solskyddsfaktor. ville bara bränna bort lite skit först.

sen ringde de ifrån telia och min reklamation hade gått igenom :D min gamla va värd 6500 :O jag vile ju haft en x10mini, men då skulle jag få två :P så hon föreslog iphone istället. så nu är man en i mångden. Vi är inte vänner än, men jag vänjer väl mig vid den...?
aja. den håller förhoppningsvis!

fick ändrat till halebop hallå med ist för vänner :) så det var naaaajs isf. Biligare, fast nu har jag med surf med då blir ju dyrare då :P men om jag inte skulle ha surf skulle jag ju få en hellskotta dyr räkning ....

Bingo igårkväll med Tiny T :) :) flera dgr sen vi sågs. sånt funkar ju inte :O jag är ju hennes VIPB (Very important private bitch) viktiga grejer ska ni veta ;)

Idag har jag tvättat, handlat, lagat pannkakor :)

Nu ska jag gå ut och gå med carro å doris :)

sen ikväll blir det pizza med goingar från jobbet, sen uteservering med amandaaaaaaaaaaa! sjukt längesen vi träffades mer än att säga hej typ. ska bli skojsigt :) :)

nä nu ska jag byta om :) powwwsss

jaha, å nu?

Det är när man har semester man inser hur jävla ensam man är.

JA, fan va bra att ni skrev om det!

http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.860964-olycka-pa-halmstadtravet

intressepil i ögat. gjorde jävligt ont.

Visst stackars tjej som blev sparkad. MEN HALLÅ! Har inte hallandsposten NGT annat att skriva om?

det var ungefär som den gången de skrevom ett nytt älgtorn som invigdes i unnaryd.......


kollat på en lght nyss och ska kolla på en till imon... kanske ska ringa in till HP om det ;)

den jag kollade på nyss var iaf mkt mysig :)

sjukt irriterad!!!

jag gick med på first date för typ 4 mån sen eller ngt i brist på annat att göra. så fick man typ "guldmedlemskap" för 20 kr om man provade på å det gjorde jag för då kunde man ju se bilder.

sen har jag skitit i den här sidan å inte varit inne sen dess typ. Nä då ser jag på mitt konto att de jävlarna drar 300 spänn automatiskt varje mån!!!!! jag har fan inte ens gett dem mitt kontonr!!!!!!!!!

å nu kan man knappt avsluta sitt konto :@ en ARG Hanna kommer ringa deras kundservice imon om jag inte fått ett mejl inom en timme.

ANMÄL ER ALDRIG TILL SÅN HÄR SKIT.

Dessutom är alla killar as fula :O :O :O Bara så ni vet!

begär

så mkt man vill göra. så mkt det kostar.

ju mer man har, ju mer gör man av med.

om jag bara vara miljonär för några månader kan jag köpa på mig allt onödigt jag vill ha.

sen ska jag nog klara mig.

jag behöver nog hjälp. ska nog ta å ringa min bankman eller ngt :P

shoppoholic. man mår ju bra just då. spec när man handlat alkohol för 1/5 av lönen ;) behöver ju inte gå till systemet mer detta året iaf ^^.

fick tillbaka min mobil idag. hade den i ca 20 min.. sen hade vi följe tillbaka till teliabutiken igen. så nu har jag mobil 192 igen. tydligen var man tvungen att ha lämnat in phonen med samma FEL 3 ggr... inte sammanlagt 3 ggr.... så att de där på lagningen tillverkat ett nytt fel är tydligen inte tillräckligt för att man ska få en ny...... :O ska nog sluta ha mobil....
JAG VILL INTE HA EN LIKADAN IGEN!!! Xperia mini har jag sett ut till min ersättare. så nu hoppas vi att min inte går att laga.

boka tatoooooo tid snart med ;) ska bara jobba ihop lite money som jag kan lägga undan :) den kommer bli såååååå bra :) ja sa ju det - shoppoholic ;)

Boarder shop!

Jag, Joanna och hennes killkompis Daniel och en VW Caddy lämnade swe i morse för att bege oss till utlandets och alla alkoholfantasters "Ge-Kås"!

LÖÖÖÖV IT!

Vi var lite oroliga över hur mkt vi kunde ta in med denna lilla bil, som dock visade sig vara riktigt rymlig! fick plats med 50 flak å då hade vi plats kvar! vin å sprit i laglig mängd ;) OH YEAH syntes inte att vi lastat ngt xD

trevlig tur i det fina vädret :) nu klarar man sig ett tag :) :)

Nu blir det över till Danne för grillning med underbara vänner :) sweeeeet! ÖL :D

Fystestet avklarat!

Då har man ännu en sak att bocka av :D

Lämnade hstd bakom mig igår 13.55. Dödsångest och allt precis som vanligt vid starten, men väl uppe i luften gick det bättre. Försökte hela tiden upprepa pappas ord i huvudet: Propellerplan är säkra. de bara går å går precis som en gammal traktor ;)
sen skulle jag å mamma hitta på arlanda. det var lite förvirrande först om vi skulle ta buss eller tåg vidare, men vi bestämde oss för tåg.
sen blev det buss vidare till hotellet.
Visade sig att vi fått ett rum med utsikt mot löparbanan :S kul eller! lagom psykad jag var hela kvällen å direkt när man vaknade :O
Käkade riktigt god mat på kvällen å jag försökte äta...gick rätt bra.

Vaknade illamående...går ner för att äta frukost... så sitter två av de poliserna som höll i testet där med å äter... tappade matlusten HELT.

sen var det bara att gå upp å byta om. då inser jag att jag glömt min sportbh :O OMG. inte konstigt så stressad å nervös jag var igår... aja det löste sig iaf. Ner till inskrivningen. sen satt vi alla å snackade lite innan. Alla var as trevliga å fast att ingen träffat någon tidigare var det lite som att vi var gamla vänner eller kännt varandra sen länge :D
 
började med uppvärming och jag var jättenervös att jag skulle få ont i benen, men jag kände inget!
vi blev indelade i grupper efter hur vi trodde vi skulle springa. jag tog sista gruppen och vi fick starta först! :)
medan vi sprang satt de andra på läktaren och hejade på å skrek, sån jäkla stämning :D alla stöttade verkligen avarandra!!
sprang på 9.45 och känner fortfarande inget i benen :D :D WOHOOOOO!!

sen var det harres test inne i gympasalen. gick fint. typ alla klarade på första försöket och lyfta och släpa dockan var samma där :) av ca 50 st var det 7 som inte klarade de så vi sa att vi måste ju vara eliten ;D i andra grupper har det ju varit mer bortfall.

När man var klar å hade klarat det kände man sig lycklig, men TOM. precis som att JAHA vara det bara detta :O
Vad ska man göra nu? Detta har varit mitt mål senaste 5 mån. jooooo nu är målet att hålla kvar sin kondis för antingen blir det ju läkarundersökning till hösten eller nytt fystest. så bara att blicka frammåt :D

flyget hem gick bättre. får ju mina panikattacker ibland men nu visste jag ju att såhär mkt skakningar var normalt i ett litet plan iaf...:/

nu är det 5 arbetsdagar kvar till semseter :D :D kan det blir bättre!!!

RSS 2.0