Må hoppas att 2011 blir värt att minnas!

Året 2010 kan sammanfattas som det sämsta hittills i mitt liv.
Dock har den senaste månaden helt klart lyft upp året från att klassas som ”det värsta året”.

Det finns ingen rolig eller speciell händelse under året. Allt har bara varit likgiltigt. I vanliga fall brukar det finnas flera toppenhändelser, men inte i år.
Detta året har det varit tvärt om. Händelserna man minns är inga roliga händelser. Dock har hela resan med Polisrekryteringen gjort att man orkat hålla lågan uppe genom året och inte kollapsat helt .


 Efter att den hemska 19 januari var över trodde jag att året efter ett tag skulle ljusna. Till en början kändes det bättre i.o.m att man fick ett avslut som var till det bästa och det kändes som att jag hade gjort rätt.
Men, jag är som sagt bra på att förtränga saker, så det kom ikapp en efter ett tag. Det ihop med slutet på 2009 var ingen bra kombo.
Sedan kom svek från kompisar som man inte trodde skulle hända. Detta gjorde inte saken bättre.
Jobbet vara bara KRÄK att gå till. ALLT påminde om allt… sen tillslut fick jag iaf möjlighet att vara för mig själv och kunna gå till jobbet utan en klump i magen. Det var skönt.
Det var då jag och Charlotte blev vänner :) ! DET är en mkt bra händelse detta år!


 När hösten knackade på dörren på allvar kom mörkret över en, men då började Sara och Cina jobba hos oss :) Även väldigt glad att få möjligheten att lära känna dessa supergoa brudar!
Dock kom gammalt över en igen. Det var ett år sen m.m. m.m.
Samtidigt gick en del av mig vidare och kunde börja se efter andra, men dock enormt kritisk! Det har jag ju aldrig varit förr… men nu kan jag meddela er att mig är svår att få….


 Följde med Marie och red islänningar och det var då jag kände att jag verkligen saknade ridningen i mitt liv. I varje häst jag red letade jag efter lite ”Putte”.


Så i slutet november fick jag reda på att Mia ville ha hjälp med Lucky. Klart jag tackade ja! :)
Urmysig kille i sina bästa år! Dock lite lat, eller bekväm är nog mer rätta ordet, vid arbete å kan bli lite tjinkig å lätt i rumpan när han tycker att ”Gå rakt fram är bättre än sidleds” :) SÖT!
Skitfin blir han emellanåt och verkligen en häst att jobba med :)


 Nyss kom då en ny stjärna in i bilden, så nu har jag två! :) Sum. A Princely Sum. Amerikansk travare på 4 år som är sutten på några ggr, jättesnäll men kan typ ingenting. Så Cina som är en av hans mammor frågade om jag ville hjälpa till när jag har tid. Självklart :) ÄLSKAR att ha något att jobba med! Speciellt när hästen vill dessutom. Sum var superduktig bara denna gången. Lyssnade t.o.m på skänkeln vid några tillfällen :)


 Om man tänker på det så gjorde faktiskt Putte en riktigt bra resa utbildningsmässigt med mig. När jag fick han hade han tävlat en LC dressyr. Kunde skänkelvikning och öppna. Galoppombyte när HAN ville. Vi tog oss upp till utbildning i MVS. Nästan galoppiruetter och trampade några få steg på linor så han var duktig min Puttas :)Glömmer aldrig första gången jag skulle prova förvänd galopp. GUD vilken ARG häst! Hahah Han ville verkligen ösa av mig, men efter den prövningen gick han med på det mesta ;)


 Min nästa kuse ska bli en frieser importerad från holland. Antingen oinriden eller så att den kan precis grunden. På något sett känns helt grön bättre för då vet man vad den har varit med om (eller inte varit med om ;) )
MEN fram tills att man har den tiden och pengarna (pengarna just nu, tiden när jag ska börja plugga) funkar det fint att rida lite olika hästar :) bra då man inte fäster sig vid någon heller.


 Hundköp kanske om allt går som jag vill ;)

 
Som sagt så har slutet på året blivit lite ljusnare. Har en Thailandsresa i mars som förhoppningsvis kommer ljusa upp saker och ting lite till kanske.


Men jag tar en dag i taget.

 
En sak hoppas jag iaf och det är att 2011 inte blir sämre än 2010. Det kan det väl ändå inte bli?? Då vet ja inte vad jag gör…

Gott nytt år på er iaf!


Zum, eller Sum, i vilket fall är han fux!

Ikväll var jag då med Cina ute hos hennes kompis i röinge. Faktiskt gården bredvid connys verkstad! ser man på haha, kan jag göra två flugor i en smäll om bilen krånglar ngn gång ;)

Uppdraget var då att rida Zum. 4-årig travare som är sutten på några ggr.
Först tog vi in stona från hagen å då gjorde jag vinterns första vurpa! Eller ska vi kalla det hockeytackling?? Jag gled på sidan framför hästen!! så jag upp fort som fan för trampad ville jag inte bli! Men denna dam var tydligen Rolf-görans första stjärna, så jag hade nog inte behövt oroa mig ;) hon hade nog hoppat över mig ;)

Zum (ursäkta mig om du stavar med S ;P ) var lika söt som på bild :) Först skrittade Katarina (? jag och namn...) honom på lina å sen skulle jag hoppa upp. På 3dje försöket gick det ;) hahaha! men han stod så stilla å undrade vad den där bumlingen höll på med som inte kunde komma upp :P

sen skrittade vi runt på en volt med linan fortfarande. han va duktig å om han stannade ngn gång gick han villigt frammåt igen när man smackade. sen provade vi att trava lite med på volten. det tyckte han var jobbigt så vi gjorde det längs fyrkanten så Cina fick snällt springa med :P
Jätteduktig var han när han väl kom igång i "riktig" trav å inte ngt slags mellanlunk :) han är ju körd innan så svänga å sånt var ju inga problem.

Sen tog vi av linan och jag red lite serpentiner med han :) Duktig häst! Ibland, fråga mig inte hur jag gjorde! , tog han jättekliv med frambenen precis som spansk skritt :D så söt! hahaha! så det sa jag å cina att det måste vi ju lära honom på kommando!
Han skulle tydligen ha svårast för höger varv och det märktes på att han var lite tjurig i det varvet, men serpentinerna blev mkt rundare i det varvet än det andra trots det :) Han tog faktiskt skänklarna lite med när man skulle svänga :D Dock inte som frammåtdrivande än, men det kan man ju inte begärna av lille gossen!

Sen gav vi oss när han var duktig :)

Så nu är väl planen att ja ska rida honom en gång/ vecka om jag har tid. Utbilda honom lite :) Kommer bli kul!!

De har en unghingst i stallet på 2 år med. jättesöt :) Å så lik Putte i vissa grejer han gjorde! Blev nästan lite sentimentalt ett tag.. han gjorde precis som Putte när han sträckte fram huvudet å så tyckte han det var jättekul när man blåste honom i näsborren så då la han huvudet på sne å flemade samtidigt hahah! Trodde bara det var Puttas som uppskattade att bli blåst i näsborren :P
(Jag har härmed hittat min nya näsvärmare!! För er som inte sett detta IRL så stoppade jag in min näsa i puttes näsborre om jag frös xD hahah)

Nog med kusar :) Imon ska jag säga upp lghten! Nervös inför detta samtal, gillar inte sånt... :P Känner mig så skyldig på ngt sett...

Sista dagen av ledighet... :/

Kom hem ifrån stallet för en timme sen ungefär. Nu sitter man här och väntar på grönkål och skinka :)

Red i styrdalskogen idag igen eftersom det gick så bra sist. I början va han lite skinkig, men sen gick han riktigt fint :)
Gjorde mer ökningar och samlingar idag och mindre avbrott eftersom han var mer stadig i dem idag. En gång fick vi till en RIKTIGT fin samling i traven! Då kändes han som värsta maffiga hästen som bara trampade på av sig självt utan att man gjorde ngt :)
I galoppen gjorde vi några fler avbrott eftersom han var lite mer ostadig i övergångarna där.
Samlade och ökade öven i galoppen å han var duktig :)
Det BÄSTA med detta ridpass var att han var sjukt fin i formen idag :D Gick vid lodplan nästan hela tiden och knappt någonting bakom hand :D DUKTIG häst :) :) Även i ökningarna och samlingarna så stannade han kvar fint i formen så det kändes bra. :)

Nu var visst käket klart...

blir å kolla lite på tv sen å njuta av det sista av ledigheten. 3 dgr tills nästa 3 dgrs!

Puss på er

Juldagen!


GOD JUL PÅ ER ALLA



Idag var jag å Lucky ute å red i det lite mer, för dagen, soliga gullbrandstorp.

Red i styrdalskogen i förhoppning om att han skulle vara mer koncentrerad på mig än omgivningen och det gick bra :)
Gjorde mycket igångsättningar och avsaktningar då han tycker det är rätt bekvämt att trycka upp mulen så låååååångt upp i vädret det går när han inte är riktigt uppvärmd. Idag höll han dock formen fint hela tiden så han var duktig :)
Red även lite öppna och sluta. Var lite svårt pga lite udda djup på snön på vissa ställen så man fick passa på där det gick.
Han blev riktigt fin emellanåt så på slutet va han TRÖTT.
:)

Julaftonen spenderades hemma hos kusinerna i snöstorp :) Lika trevligt som vanligt :)


Ikväll blir det inflyttningsfest hos carro. Me und Charlotte ska mötas vid HM så jag kan vägleda henne till CJ.
Vi kommer rokkkka ASS ikväll :D


Bruno Mars - Granade

För exakt ett år sedan hade denna låt beskrivit mitt liv just då och hur jag såg på det.
Jag hade verkligen kunnat göra ALLT för dig och då menar jag ALLT, men du vågade inte ta det LILLA steget.
Det kommer inte jag heller våga göra nu i och med dig.



http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs

Easy come, Easy go
That's just how you live oh
Take, take, take it all
But you never give

Should have known
You was trouble
From the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had
And you tossed it in the trash,
Tossed it in the trash you did
To give me all your love
Is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya

I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya, Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby

But you won't do the same

No, no, no, no

Black, black, black and blue
Beat me till I'm numb
Tell the devil I said "hey" when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You'll smile in my face then
Rip the brakes out my car

Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love
Is all I ever asked
Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya, Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You' d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...

But darling I'll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya, Oh, oh

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same.

No, you won't do the same,

You wouldn't do the same,
Ooh, you'll never do the same,
No, no, no, no

En dag återstår

Sedan är det julledigt i 5 hela dagar! :)

Först ska jag genomlida en dags skottning uppe på taket. Fördelar; Ingen stress och musik. Nackdelar; -16 minst....!! Får skotta mkt så jag håller mig varm! Klä på sig rejält imorgon bitti!

Kan inte Lernia komma å göra det som förra året????

Idag har det varit en helt okey dag i raden av flera. Förutom att BP borde få sparken. Den människan (varelsen?) borde seriöst försvinna från jorden om ja fick önska. Vi ska skicka honom på prov till mars??? Jag kan betala! Finns ingen som gör mig så sjuuuuukt förbannad/irriterad. Eller jo Illker, men han slipper jag ju för det mesta.

Usch jag de är fan inte värda att nämna i min blogg. BLÄÄÄÄÄ . Men nu vet ni om att de inte är värda det ni som läser detta.

Fått se bilder på Zub idag. Travaren som ja ska rida. Jättesöt e han :) Långbent sak!

Förövrigt kom det där juladoppet på tal nyss på faceboooooken. Har ju funderat i några år om jag ska vara med... man kanske skulle ta sig ner och kolla i år? -20 är inte så trevligt att bada i :P Is på havet kanske å då får man ju springa en jävla bit!
Prioriterar min Jularitt med Lucky lite mer :)

Ska man ta å sätta på en film kanske :) ?

woopsitooppsie!

Burklossning med cina, imre å adrian idag. Jag å cina har snackat om ALLT möjligt så killarna vart både förstörda för livet och fick sår i öronen ;)

Har cina å adrian på upplärning den här veckan. Känns bra :)

Cina frågade mig om jag hade lust att "rida till" en kompis travare som de har. En 4 åring som aldrig gått snabbjobb pga att han "inte kunde trava". Så de vill ha hjälp av någon som ridit lite mer än vad de har. Utbilda honom lite å så :)
Ja sa att jag kan ju prova honom å se. Isf handlar det om en dag i veckan eller varannan. När jag känner att jag har lust å tid. Lucky har ju förtur :)
Han skulle vara en stor ståtlig fux valack som va supersnäll. Låter ju lovande :)

Jag känner ju att jag behöver rida lite olika hästar så att jag inte "låser" mig vid en. Lucky är bra för att få upp mitt självförtroende igen :) och när snön försvinner till våren ska jag hoppa lite med han tänkte jag för han ska vara supersnäll med det med och det BEHÖVER jag efter åren med Putte.....

Jag tyckte att jag hade jobbat med min, jag vill inte säga rädsla men kanske osäkerhet, sen jag blev sparkad av Putte, men nu när jag har haft uppehåll i nästan ett år från att rida och vara med hästar regelbundet har den kommit tillbaka lite och det är jobbigt för det har liksom satt sig lite på ridningen med.
Men det är ju bara att jobba på det :) När ja väl sitter på hästen är det lugnt :) Jag vet inte riktigt vad det är jag är osäker över för jag tycker bara det är kul med lite bock å bus, så det är lite strange...

Ska iaf rida Lucky heeeeela julhelgen och det ser jag fram emot :D på torsdag blir det lite markarbete på fältet till att börja med :)

Nu ska jag nog knyta mig och njuta över att jag bara har 2 abretsdgr kvar denna vecka :D

En bra helg :)

Upp tidigt (för att vara lördag, 9.00) igår för att hinna ut och rida Lucky :)

Mamma och pappa kom ut för att fota lite när vi red i snön :)
Han var riktigt fin stundtals, men inte i närheten av förra söndagen. Men man kan ju inte alltid vara på topp :)
Var roligt att galoppa i snön :D

sen in till stan för att träffa Tina, Henke, Roger, Elisabeth, Fredrik och Emma på Harrys. Tog någon öl och sen drog ja å tina ut för att shoppa lite klappar sen tillbaka till harrys igen :) trevligt!

sen hem för att hinna sova lite innan SANDRA kom vid halv sex :D då var det dags att göra sig iordning för kvällen som innebar julfest hos Simon :D

Riktigt kul :D :D

Sen utgång på 3 <3. Träffade conny å flummade lite med honom :) sen gick jag å kära bengan hem för att sova :)

Idag blev det keeeebab för att vakna till liv och sen har jag varit ute i hdal.

3 dgrs jobb denna veckan. awesome :D

Love



Får jag någonsin uppleva detta i verkligheten kommer jag behöva nypa mig själv i armen.


Shark friday!! animal planet - discovery

20-21 sen 21.30 ohhh min kväll är räddad :)

Ska vara på godsmottagningen nästa vecka med :D Lära upp adrian och cina kommande vecka. Känns bra att ha gått upp sig lite i graderna igen ;)

Idag har jag sorterat bromsdetaljer nästan hela dagen. Myspys :) hahah! ja vet jag är arbetsskadad, men det är småpill och mkt tänkande och det gillar jag!!
sen vart det bromsbelägg efter fikan å de va inte lika mysigt ;) men kunde inte lägga in dem så ja städade trucken ist :P

Ikväll var jag, camilla, cecilia och petra ute i snön en runda :) :) red till vilshärad och sen in förbi fotbollsgolfen. PERFEKT att rida på åkrarna där sen :D så jag å cecilia travade och galoppade i snön :D

Imorgon blir det mer av detta!!! :D då ska mamma å pappa komma ut och fota med :) Har ju ingen spegel å grejer så jag får ta till foton för att se hur det ser ut med hans form och min sits :) sen är ju alltid bilder i snön fina :) fick ingen chans till sånna med putte så då får Lucky ställa upp :)

Julfest hos simon imorgon med bengan :D ser fram emot detta :D

Puss på er!

mitt liv?

Kollat på bonde söker fru nu. Ohh va det är pinsamt på vissa håll xD herregud!

Hade ju varit trevligt om man själv oxå hade någon att hålla om i vintermörkret, MEN går ju helst inte ut och tar första bästa bara för att... hstd är dödsdömt på den fronten känner jag, killfronten alltså...

I vilket fall så har jag mått riktigt bra på jobbet nu denna veckan. Såhär bra har jag inte mått på jag vet inte hur länge. Var nog någon enstaka dag i somrars kanske...?
Trivs verkligen nere på godsmottagningen! Idag har jag fått gasa runt i med motviktaren å tömma cykelburkar. :) och gjort massa annat smått och gått :) dagarna bara flyger förbi och jag tänker inte på ngt annat än jobbet. underbart faktiskt.
MEN det är väl bara denna veckan sen ska man må pyton igen med sina egna tankar.

Just nu försöker jag väl göra det jag är bäst på i allmänhet. Att förtränga saker. Förbjuder mig att tänka på vissa saker, men ibland går det inte. Jag har Lucky att tacka för lite iaf för när jag är där tänker jag inte heller på ngt annat än nuet.

Har väl bestämt mig för att säga upp lghten tror jag. om jag inte kommer in på skolan till hösten funderar jag på att hitta ngt billigt skyffe där jag kan bo tills man flyttar vidare. MEN just nu är en del av min må bättre plan att spara pengar och det gör man bäst när man bor hemma. Jag kan dessutom inte göra lite mkt impulsköp heller då vilket är bra. De har dock blivit bättre när jag inte bor i city längre, men de kan bli bättre.

sen i januari är det bara till att leta uppfödare som ska ha kull till våren :) för jag MÅSTE ha ngt som drar ut mig!!! Även detta är en rehab del.
En häst skulle väl vara val nr 1 om jag inte skulle plugga, visste vart jag skulle bo och hade ngn att dela hyresavgifter m.m. med. Som det är nu fungerar inte egen häst och jag skulle känna mig för låst. En hund kan man ta med sig och är sällskap 24/7 :)
Det kommer tider senare i mitt liv när jag kan äga häst igen, när får vi se :)

jaoohopp.
Alkohol till helgen säger de. Vet inte om jag är så sugen.

Rida fre och lör är fina grejer iaf :)

Bildspel.

Här följer lite bilder ur mitt liv den senaste tiden, enjoy;



Min beloved uppgift på jobbet. Köra skjutare :D
Här har jag ett av mina flipp å drar i ett plastsnöre samtidigt som jag tutar, så kul har jag på jobbet hahahah!



Två av mina underbara arbetskollegor som är så mkt mer :) Charlotte och sara på wild west.



Lite mingel på julfesten medans vi väntade på att alla skulle anlända. Vi stod redo vid matsalen såklart ;)



Och så då jag... på juuuulefesten



Mannen i mitt liv just nu, Lucky.
Sötnöten ville bara ha eeeen moooojot till :D



Trivs nere på godsmottagningen denna veckan :) Like it a lot! Tiden går fort å jag får planera min egen tid + använda hjärnan lite ;)

Stallet fredag och lördag denna veckan :) lääääängtar!

Nu ska jag sova efter att ha njutit av Eclipse. Bra film :)

Ishalka kan man ju säga!

Åka skridskor hade gått fin på stallplanen om det inte vore för att den var lite knagglig :P

Jag och camilla red i styrdalskogen för där var det bra underlag i mitten av skogsvägen.

Började med en kort galopp rätt tidigt och sen gick han så JÄVLA fint!! Så bra har han aldrig jobbat innan :D Skjöt på riktigt bra med bak så det hade varit lite skumpigt att sitta ner ;) Vi tog några fler galopper och han va fin då med, men traven var ändå bäst! Han va pigg och glad och ville verkligen jobba idag :D Travade verkligen på i bra tempo utan att försöka sakta ner som han gjort innan. Fick t.o.m till bra övergångar på slutet!!
Skrittade upp på slingan en sväng sen å då skulle jag trava ikapp camilla men han tyckte han det var mkt roligare å galoppa så han drog iväg det lilla buset <3 haha!

En riktigt lyckad ridtur helt enkelt! Han blev bortskämd med massa morötter sen :)



Igår var jag och camilla nere på olasgård och red i slasket. Blev ett intensivt dressyrpass på 20-25 min. Rätt mkt sidvärtes och försökte även med lite längningar. Han var lite orolig i formen emellanåt å skulle undersöka allting annat runt omkring vilket var lite frustrerande, men efter en stund var han stadig och fin.
Dock inte i övergångarna vilket gör mig sjukt frustrerad för det är en grej jag är jättenoga med. På slutet gick det väl lite bättre, men det är verkligen ngt vi måste jobba med. När han är riktigt bra igång så håller han formen fint, men jag vill att han ska kunna det även när han värmer upp m.m.

Blev lussekattsbak och daimtårtsbak när jag kom hem till haverdal sen. Sweet :)


Ikväll blir det grönkål och skinka och sen daimtårta på det med :) Den blev riktigt god!

Imorgon blir det luciståg på jobbet. spännande! hahahha

Höll på att inte hitta min bil...

Eller ja, komma in till den. Fattade inte riktigt vart jag skulle gå ner i torggaraget efter att det stängt xD men jag lyckades komma in med hjälp av mitt kort tillslut!

Trevlig fika med sara på stan innan dess :)

Nu ikv har jag varit väldigt oekonomisk och shoppat loss på cdon. Trillade ju ner rabatt i brevlådan idag å de utnyttjar jag friskt! Det blev eclipce, Vampire diaries s.1 och 2 & ½ men s.1 :) Naaaaajs! så jag ska njuta hela julen :) Ligga å dreeeeeeeeegla över damon hahahah!

annars har denna dag varit full av funderingar.

sen fick jag även reda på att jag ska ha medarbetarsamtal imorgon. det kan gå HUR som helst och det menar jag. Jag tänker säga precis vad JAG tycker och tänker iaf och sen får det bära eller brista. Jag måste få det ur mig!

Lussefirande på måndag. Kommer bli sevärt! haha Alltid trevligt att börja jobba en 30 min senare än vanligt med ;)

LÄNGTAR efter helg! Vill ut å galoppa i snön igen och jag läste på aftonbladet att det ska komma meeeeer :D WOHOOOO! Jag å Lucky ska ut å busa :D

Nu ska jag sova gott å drömma sött.

Hajjjjjjjjar, Ge mig en HAJ

gah jag blir alldeles besatt varje gång det är hajprogram på TV. KÄRLEK!

Hoppas verkligen att jag får se några i thailand :D de är ju runt 2m där iaf så det får väl räcka ;) Har man tur kanske man träffar på någon större oceanhaj.

MÅSTE till sydafrika någon gång! Hayley på jobbet är ju därifrån å har dykt med hajar i princip varje gång och t.o.m vithajar. Kan man bli mer avundsjuk eller????

De är verkligen underskattade och missuppfattade. Riktigt sorgligt.
Det är hemskt och förfärligt med hajattacker, men ett bevis på att hajen oftast tagit fel på byte är att de inte blev uppätna. Hajen fattade att det var lite större byte än tänkt och släppte taget.

Det är större chans att dö i en flygplanskrasch än att bli biten av en haj - Diveinstructor Dave. SÅ DET SÅ, det är därför man inte ska flyga :D

Från Hajar till Hästar <3

Var ute och red Lucky på travbanan idag i mörkret. Tittig var han allt i början och lite stark. sen började han slappna av lite å då gjorde hanna en miss att sakta av till skritt precis vid "utgången" å då gick han ut där (gärsgård på bägge sidor och sen dike) så jag vågade inte gå på honom där så vi gick ner till den större vägen utanför stallet å vände. Efter en del protester från hans sida ;) Det är en bestämd herre det här :D Sen ville han säga det ngn mer gång men det gick han inte. Sen gick han iaf riktigt fint! Galoppade lite med :D två långsidor blev det, sen var HANNA helt död och med en rygg som höll på att gå av, kommer ha träningsvärk imorgon OH ja!

Ska ridas både lördag och söndag :D På söndag ska vi cantra (läs: galoppträna (kan vara intervall) om underlaget tillåter :D Då ska camilla köra å vi galoppa efter hahahah. får se hur länge jag orkar hänga på ;)
Jag brukade få träningsvärk av detta när jag gjorde det med Putte och var i bra ridform :P Oh my jag kommer inte kunna gå på en vecka hahah.

Nog med djurprat!

Jag känner iaf att mitt humör har vänt uppåt de senaste 2 veckorna. Det känns bra och jag hoppas att det håller sig här. Motgångar kommer ju varje vecka, men hoppas att jag kan hålla emot!

Tagit kort på Lucky idag med så ni ska få se hur han ser ut snart ;)

TJING!

K9

- fan jag vill verkligen!!

den som väntar på något gott säger de ju....


Har repat mig sen lördagen nu iaf.
Firas med en ridtur imorgon :) Lucky ska få snösulor med. PERFA!! Så nu är det bara till att ut å röjja i snön :D

Imorgon ska vi se om vi ska ta oss an travbanan för ev lite mer galopp om underlaget tillåter? Annars får det bli lite ökningar och samlingar i travarbetet :) även öva lite övergångar för de sitter inte där de ska riktigt än. ser fram emot detta :) Lucky är ju lite större häst än Putte och så känner vi ju inte varandra än så det blir ju en del småpulande innan allt fungerar :)

Ska jag eller ska jag inte flytta hem? det är frågan. Just nu lutar den åt för att flytta. Men det är just bara för pengarna så jag ska försöka kartlägga detta noggrannt i helgen. SOM blir en vit en som ska spenderas ute i hdal å gt .

Nu ska jag sova OCh förhoppningsvis vakna utvilad imorgon.
I morse var det tvärt om! Vaknade genomsvett och helt slut. Varför??
-JO! Hanna hade drömt om flygplan exakt heeeela natten (vaknat flera ggr). SUCK. Olika flyg, olika senarion! En av de värsta var när vi tydligen skulle mellanlanda och planet girar runt i en cirkel på marken och jag svimmar av skräck i drömmen. En annan var när vi skulle landa på en glaaaaas hal landningabana och vi var påväg rakt in i huset (då vaknade jag). Jag behöver hjälp med detta :S

Sandra ni får helt enkelt droga mig när vi ska till thailand!

det värsta är ju att dessa drömmar kommer återkomma och med kortare intervall ju närme resan vi kommer. Tror inte denna dröm har ngt med resan att göra dock. De brukar börja en månad innan ungefär ;P

sååå, God Natt på mig själv!

Julfesten kom och gick!

Jisses fortfarande bakis i morse när jag vaknade! DÅ har man festat till det som man ska :D

I lördags var jag först ute å red Lucky i olasgårds paddock. den var mjuk nog att trava i så det blev lite lätt jogging. Jag hade ju feber så jag svettades som ett djur efter en långsida :P  Ibland blir han så JÄVLA fin :D han är ju lite lat å vill gärna fuska å gå bakom hand, men när man får upp huduet på honom och han orkar bära sig får man sån jävkla känsla! jävlar va fin han blir då! Måste prova han på kandar sen frammåt sommaren :) (fjäska lite för mia) fast han kommer nog tycka det är jättejobbigt och stå å bocka på stället de första 5 min ;)
Synd som fan att man inte kan rida så mkt nu med denna kramsnö :(

Åter till julfesten!!
förfest hos sara :) sen Kalervos för oss ca 100-120 arbetare som kom :) SWEEET! Man vet ju inte ens vilka alla är å sånt är alltid kul :D Drickan kostade 35 kr flaskan så det blev en heeeeeeeeeeel del!!
Mycket sånger och dyligt med :D bästa mingelfesten på länge!!! alla gick runt å snackade med alla å verkade ha en riktigt lyckad kväll :D

sen drog vi vidare till roberts och sedan Bond för att rocka loss till kl 3. Hanna har smärre minnen från detta besök dock :P Det pinsamma kommer jag dock ihåg och det var det fler som gjorde... såklart hade lasse (näst hägste chefen) sett detta och tyckte det var jättekul! Jag blev påminnd om det tidigare på morgonen och kom alltså inte ihåg det under söndagen, hahaha! FÖRTRÄNGNING! Sen kom Cina med ännu mer info som jag hade sagt till henne under kvällen om att jag skulle ha gjort mer än jag kommer ihåg, vi hoppas på att detta är ett talfel från min sida under kvällen!!
I vilket fall som helst så har jag ett minne av att yll var i närheten under denna händelse så han kan nog bekräfta det hela, men det får vi fråga honom på fyllan nånå gång när man inte skäms :P hahahah

ah kl 3 gick jag hem å då hade jag velat gå hem ett antal ggr tidigare men hela tiden blivit haffad av folk som sa att hem fck man ju inte gå :P

Vaknade igår av att jag INTE mådde BRA..... sidoläge utan att kunna äta ngt till kl 18 då jag gav mig iväg för att hämta bilen i snöstprmen. inom sibylla för att köpa dagens första mål. Det gick ner!

ja sen sov jag 2h tills idag så nu ska jag sova. God natt :)

1:a på söder.

Ja, jag funderar ju på att flytta hem och spara pengar till våren. Nu har ni som läser denna blogg chans att få första tjing ifall så blir fallet.
Jag har först funderat på 2:a hand till någon vän :) I värsta fall får jag säga upp den.
Ifall jag kommer in på skolan till hösten är det stor chans att ni får 1a hand på den. Skriver 6 mån kontrakt till att börja med.



Den är riktigt fräsch, ni som har varit här vet ;) golvvärme i badrum, hall och kök, helkaklat. Tvättmaskin + torktummlare. Gratis parkering precis utanför.
Dock inga djur i lghten. Dels är det äkta trägolv (rivmärken) och jag vill inte ha min soffa förstörd (den är svår att få ner för trappan igen :P )
Ja, just det. Det hade underlättat för mig att hyra ut den delvis möblerad. Min soffa vill gärna vara kvar. Resten får ni säga till om ni vill låna eller inte. Tv-bänk dock inte.

mejla mig på: [email protected] eller skriv här nedan ifall ni är intresserade :)



För övrigt såg jag på Cell Dogs på animal planet nyss. Börjar bli mitt nya favvoprogram :) Man blir så inspirerad! VILL VILL VILL ha en egen liten knodd att ta hand om å lära allt jag kan :)

jao jao.

FÖRKYLD. inte kul. blir lugn imon hemma hos sara :) sen sova tidigt och LADDA inför lördag. JULFEST!

Peace out.

ÅRETS MATCH!

Ni som inte var där och såg den missade ngt! Det var hårt, svetten rann och blodet spilldes! Nästan.... några blämärken är vi rikare och det var det värt!!

HALMSTAD 3 VANN FETT STORT OCH MED RESPEKT ÖVER HALMSTAD 1 ; 6-3 . WOOOP WOOOP

När 1:30 återstod av den 1h långa matchen (uppdelade 20 * 3) firade vi med att sjunga "Staffan var en stalledräng" för 1an :D De får ju ta och öva på den nu!

Ser fram emot att se lussetåget hahahhaha!


Sammanfattningen av den här dagen är helt klart bra!

Håller på att varva ner lite så man kan sova.. kommer ta ett tag! Ni som känner mig vet ju att jag engagerar mig och gapar och skriker så mkt jag kan hahaha - ingen röst imon alltså.

Linementet på mina ben kyler gott... not. men det gör ju nytta förhoppningsvis. Glömmer man iläggen på jobbet får benhinnorna skylla sig själv. Dessutom fick ja en klubba vid fotleden precis där putte trampat mig en gång, den satt som en smäck! AJ. Men förhoppningsvis ska den lilla svullnaden gå ner tills imon :)

God natt på er gott folk!

RSS 2.0