Nära döden upplevelse!

Våra skjutare på jobbet ska i praktiken inte gå å välta.

Svänger man fort så glider man typ på "vältassarna" som sitter undertill (måste erkänna att det var ett bra namn :P )hahah. Å det gör jag för det mesta när jag svänger å typ alla andra med. Man får ju göra det så roligt som det kan bli liksom....

iaf idag skulle jag svänga in i en gång. "sladdade" med trucken. bara det att jag svänger lite för svävt så att höger stödhjul som har lättat lite från marken slår i det gula skyddet vid stallaget och detta gör att min truck får en extra knuff i sidled och styrhjulet lättar oxå från marken å min truck balanserade endast på vänstersidan :O :O
jag fick panik släppte gasen å ställde mig upp för å försöka lägga mer vikt åt andra hållet å då landade den med en duns.....

jag säger då det ÅKE. SKÄRPNING! Två färgpallar å nu detta! Jag höll nästan på att skita ner mig (inte riktigt då, men ni vet ju hur rädd man blir när man är nära att välta rakt in i ett stallage med färg i??? ni som inte vet slipper förhoppningsvis vara med om det). Jimmey tyckte mest det var typiskt mig när han fick höra... eller han hade ju redan hört mina två smällar jag åstadkommit då i gången bredvid :P

Det vart iaf spinning ikväll. tog nog i lite för mkt för har lite känningar i min högra benhinna nu, men det ska förhoppningsvis gå över till torsdag!

nervöööööööööööööööööööööööööööööös.

ännu en epok till enda..

Det var väntat, men kanske inte nu.

Vad händer nu? Jag å Tina lämnade åt ödet.

Det är ju faktiskt han som håller oss allihopa samlade. Flyttar en så flyttar fler.

Det skulle iofs vara bra för min hjärna (om fler flyttar alltså....en spec...), men HALLÅ! Gänget! Det kan inte sluta såhär!!!!

Livet är inte rättvist och knappast lätt.

hallelujah.

varit i linköping i helgen. var najs :)

ångest när man kom hem till hstd igen... denna använde jag dock till något bra. STORstädade hela lghten. så nu är här riktigt fint!!

jag börjar verkligen få en klump i magen inför den 3. jag menar det spelar ingen roll HUR mkt jag VILL springa och hoppa om mina ben inte vill :S det går ju aldrig över.... imon blir det att besöka apoteket och inhandla ZON å se om detta hjälper.... kul när man fått tid till sjukgymnast den 7 liksom....

det jag FÅR göra är spinning och simning.. var på spinning ikväll. dessvärre var det lite mer styrka i passet idag än förra gången och det känns i mina stackars hinnor....högran där Puttas trampade mig en gång är värst... :/ 

imorgon ska jag hämta min telefon. se om den är fixad. har inga höga tankar... skrivit ner de nr jag lyckats roffa åt mig under dessa 2 v nu så jag iaf kan terra ngn på sms :P

på onsdag blir det abs/AT sen harrys förhoppningsvis. Blir nog en bra kväll :)

ohh ibland blir jag så sugen på att skaffa häst igen. Sitta och fila på dressyren. Ut och spränga fram på stubben. Hoppa det där stora hindret som ser så läskigt ut. Mysa i stallet. Klappa på den fina mulen. Den vita bläsen. Titta in i de där busiga ögonen som vill ha eeeen banan till. Springa ikapp i hagen. Doften av lycklig sommarhäst på bete.. 
sen kommer den där skräcken tillbaka....  När man känner att galoppfattningen är inte som den ska, inte frammåtbjudningen. Han vill göra så mycket, men han kan inte. Plötsligt är inte hästen nervös å peppad inför en tävling när man ska iväg med transporten utan för hur ont det ska göra att bli böjd å sprutad den här gången. sen kommer dagen då man blir lättad av att höra att han inte ska bli stucken idag, men att det är slut.

Det är så jag ser på det hela med att ha häst. Kommer jag våga trotsa det hemska igen? Kommer det att hända mig igen? eller kommer jag slippa vara med om det hemska?

Om man hade haft tiden, pengarna, möjligheterna, orken kanske det hade varit annorlunda nu. Kanske hade det inte det. Kanske det hade blivit såhär senare. Ja det vet jag ju att det hade blivit. Bättre att göra det direkt då.

Ber om ursäkt för ett deppigt blogginlägg. Försöker att inte tänka så mycket men ibland gör man ju tyvärr det.

Tizano Bull's eye. Jag är din för alltid.


What to do?

When your mind is really fucked up.

searching for answers.


Inflyttningsfest!

Vid kvart i sex tog jag på mig mina as rosa favvis skor å skull bege mig genom stan bort till sperlingsgatan.
Detta är en bravad jag är stolt över att ha gjort nykter i högklackat :P

först var det bara jag å danne sen kom tina å sen efter en timme kom yll, patrick, emma å fredrik. då tog det en stund till tills vi pallrade oss bort till henke.

var riktigt najs fest :) jag skulle ju varit nykter, men det blev inte så :P blev några öl.

sen drog jag, danne å patrick vidare till harrys ojoj. sen blev det hårt xD

men det var en kul kväll iaf :)

idag mår jag inte om en pärla! carro va här en sväng när hon var på väg hem ;) GRATTIS IGEN!!! LÖV JO

Snart kommer tinyT med en svängom :)

själv tar jag mig inte utanför dörren....

sjukt uttråkad

ja det är precis vad jag är... hade hoppats på att glo lite på VD nu för å fördriva tiden lite, men då är det hockey istället... det är ju alltid trevligt att se avsnitten i bra upplösning på tvn ;) ohhhhh säsongsfinal att invänta i helgen :D men hur ska jag klara mig :S

idag har jag vaknat, tvättat, kollat film, fixat med bilen, kollat film, lagat mat. å mitt emellan kollat fb hela tiden i brist på annat.

var iaf trevligt att komma iväg en sväng innan idag med bilen. conny hittade en läcka i motorn, men var inget brådskande. sen skulle han försöka fixa till min fönsterruta :P den låter ju å vill inte rullas upp igen vet ju ni som åkt med mig ;) vi försökte med tejp å lim, men gav upp... så nu blir det dyrt ist.. men man måste ju ha en ruta som funkar... hur ser det ut att man måste öppna dörren varje gång man ska köra drive-in :P hehe

jobb och sen abs imon. springa lite om mina ben känns bra.

uhh juni kommer bli en dyr månad. jag gillar inte riktigt detta.

nä om man skulle hoppa in i duschen kaaanske.
imon är det tillbaka till plockhelvetet............... så sjukt trött på det å vill bara ha semester!

MASSOR med påfyllningar tack ;D

flyyyyyyyyyyga

jaha. då blir det nog att flyga upp till storstaden den 2 juni. Jag har handsvett redan nu.

mamma följer med som psykiskt stöd iaf vilket känns bra :)

kanske är bra att flyga upp med så kanske jag inte alls kommer vara nervös inför själva testet xD Det kommer ju verka som värsta barnleken i jämförelse :P

Haft en bra helg iaf :)

vrålsöp i fredags ;P var ju sista gången på en månad nu så då fick man ju passa på. men vart kul iaf :)
sen igår var jag tina å roger hos eva å peter på inflyttningsfest. Treevligt :)

just nu letar jag vandrarhem i Upplands väsby. om ngn vet ngt bra och som existerar vore det trevligt om ni tipsar mig :)

färgfest

ikväll ska jag vara helt rosa. eller detta var tanken, men jag har fått undantag å få ha vita skor. har riktigt ont i min högra benhinna. skööööönt. tror att jag ska ringa nr jag fick av imre på måndag. ultraljudsbehandling. ska tydligen hjälpa. värt att testa ju.


Har varit och lämnat in min telefon nu. snubben igår vart ju tjurig, men idag behövde jag knappt ens dra upp alla problem å hon sa direkt att de skulle skicka iväg den. TACK. så nu har jag en GAMMAL nokia där man knappt hör vad personen man pratar med säger. blir spännande på krogen ikväll med tanke på att jag hör kasst i vanliga fall :P

ah nä det är väl bara att öppna martiniflaskan å rota fram partypeppen i mig!

tagga, tagga!

mitt livsschema just nu.

7 maj: Färgfest
8 maj: inflyttningsfest

12 maj: besiktiga älsklingen

15maj: inlfyttningsfest med maskeradtema

21-23 maj: Linköping!!!

3 juni: Fystest

5 juni: ska jag göra ngt men jag har glömt vad.... :S det va ju lite jobbigt....

11 juni: SEMESTER!!!! Kanske SWEDEN ROCK

Sen blir det gbg en vecka över midsommar.



Känns som att tiden som ligger framför en är rätt najs :)

vad fan skulle jag göra den 5....... ?

Vårruset

27.54

Tycker jag är en bra tid allt :) bara 2 min efter aaaangie! det ni ;) igår var ju första gången jag sprang på 3 v. Känns bra att jag inte tappat så mkt på den tiden :)

I helgen blir det att göra en sjuhälskottas massa kullerbyttor i päronens trädgård :P oh yeah! Mina grannar kommer väl tro att jag ska försöka få bitarna på plats igen, men det ska ni veta att jag ÄR sån här ;)
Take it or leave it!

Ska bli spännande att se om jag kan gå inom. Mina benhinnor är inte att leka med..... osch.. 2 sista km var smärta!! men bättre att fortsätta springa å komma fort i mål än att gå med det i mål.... Just nu känns dem ok. dränkta i linement ;)

"Jag ska ligga med min linementflaska inatt" kläckte jag ur mig när vi sprang till carro. Hördes en del fnissningar runt om kring ;)

God natt på er fooowks :)

FYSTEST

Wohiooohhhooooo :D :D

Jag kom med :D fattar ni??? av 9600 sökande kom jag med :D :D :D

3/6 kl 08 på morgonen ska jag befinna mig i upplands väsby.

:D :D

sömn är underskattat

själv anser jag att sömn är bland det bästa som finns.
Man fick ju inte mkt av den varan förre helgen så nu har jag tagit igen det lite.

igår vart det musicquiz hemma hos en kompis till janE. Riktigt trevligt :) :)
blev lottade in i olika lag. Han hadeverkligen lagt ner mycket tid på det. riktigt grymt :)

vårat lag vannn ;) sen blev det då intern tävling mellan oss å jag kom tvåa. trodde jag då inte om mig själv :P

sen satt jag å qvintan å snackade massa bajs :) får bli lite fler fester ihop tycker jag allt!

koffes taxichaffiskompis körde sedan oss in till stan i en bmw cab :D wohio! bara det att han råkade glömma bort att han inte körde taxi å körde in i stan.... jag var den enda som hade bälte på mig och gick inte 1500:- fattigare därifrån. kändes bra , men jag tyckte synd om de andra.

nu har jag ätit ungsstekta rotfrukter, gravad lax å gravlaxsås :) mumma!!! nu bär det av till hdal för att hämta lite ridkläder för morgondagen då jag å joanna ska ut i skogen :) me like!

seeeee ya!

RSS 2.0