Fullt ös. !

Fullt upp under "långhelgen" det gillar vi ^^.

imon blir det fullt ös från att man vaknar. först jobbet å på lunchen ska ja till lernia å skriva på papper å hämta kläder å grejer :) sen back to work. skynd sig hem vid tre. sen iväg till stallet å rida ut med angie. sen hem till hdal, dumpa bilen å ta buss in till stan (man vill ju inte köra bil dit tidigt på torsdag :P). fixa sig, sen FESTA :D

på torsdag, upp hyfsat tidigt å buss till hdal. umgås med systrarna :) insläppet i stallet på em å sen hem till grillfest med syrrorna å päronen :)

jobba på biltemalagret på fredag :) tror ja ska köra truck hela dagen om ja fattat rätt :P

sen har man fodringarna å utsläpp i stallet hela helgen + umgås med syrrorna.
ska försöka hinna med ett premiärdopp i havet å så ska jag slinga håret oxå :)

ja det är min helg det :P fullt ös medvetslös.

imon sen när jag skrivit på mina papper vill väl jonas tvinga mig att inte sätta min fot i stallet om jag känner honom rätt :P typ idag när jag ringde "å du, skippa hästarna i helgen nu ^^". börjar bli lite tjötigt, men jag lär väl få höra det tills jag blir döv :P
Lovar å ta vara på min andra chans iaf :) jag kmr fasen inte våga sjukanmäla mig ens om ja har influensan xD

Ska blir sjukt gött å slippa sitta vid en telefon hela dgrna sen :D

nää nu ska ja spela lite mer spel.
Take care.

Jag fick det! :D

WEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG FICK JOBBET!!!

Såhär lättad var det längesen jag var :D !!

Anställd hos Lernia till oktober. Sen om jag trivs på lagret å om jag skött mig får jag fast anställning hos kunden :) !!

Ska nog börja redan på fredag :P fast då ska jag tydligen inte vara på samma område på lagret som jag ska sen. var ngn som skulle vara ledig där då :P

:D

å vilket underbart väder det är ute! hur varmt som helst :) SOMMARN här kommer den ;P

Ha d kalas allihop!

Fotbollsgolf!

igår vart det meningen att jag å camilla skulle kollat film lr nått sånt, fast att jag var ganska partysugen :P
men så visade det sig att camilla skulle gå på "firmafest" med Skalmans å så hörde hon om ja kunde hänga på å det gick fint :)

så det blev fotbollsgolf med gratis mat å dryck ;) SKITSKOJJ :D haha. först var det meningen att ja skulle varit i chefens lag, för han ville snacka jobb med mig :P men hans sambo snodde mig så jag var med i det laget istället. Har inte skrattat så mkt på länge! det var jag å emmy som hon hette å så tre grabbar i vårat lag. den ena var helt knäpp xD
jag trodde att jag var den enda i laget som inte jobbade på skalmans så ja sa att om vi förlorar så kunde de ju skylla på mig så slapp det bli dålig stämmning på jobbet på måndag :P fast sen visade det sig att han som va crazy inte heller jobbade där å d va typ vi som va sämst xD man blir ju inte bättre på det med några öl i kroppen heller. haha
så ja å camilla har beslutat å hyra den golfen i sommar å grilla å så, bara å säga till om ni e på :)

sen drog vi in till stan. å vi hade beslutat oss för å ha en gratiskväll på stan. Gick fint ;) drog till morfars å där träffade vi några ifrån skalmans, så blev ngn gratis drink där ;) blev krogrunda. najs :) å jag var inte ens uppklädd xD sweatshirt å väst å håret i hästsvans. men det blir nästan roligast när det är spontant :)

falaffeltallrik sen :) å sen drog vi hemmåt. Kalas kväll :)

träffade camilla i stan vid ett idag. så drog vi till espressohouse å käkade frulle :) hittade en parfym på åhlens sen med. å så tog vi oss varsin glass på torget :)

nu har jag varit mkt duktig å städat här hemma. blev fint :) ska la duscha nu hade ja tänkt å sen dra hem till hdal å käka ;)

till lernia imon å snacka med jonas. får se vad han säger :P hoppas verkligen!

Ciao.

AJ!!!

Fick jobbet som jag var på intervju på. å vet ni hur FÖRJÄVLIGT det kändes att säga nej :O ?? vill jag aldrig vara med om igen!!!

Ska på intervju på Lernia på måndag :) först när jag ringde frågade han, som vanligt ^^, om jag slutat med hästen än.. de tkr inte om min häst efter vad han gjorde :P sen så sa han "nja efter vad som händer föra gången så... nä nu ska jag inte vara taskig :P" sen bokade han in en tid till mig på måndag å komma å snacka om ett jobb på biltemas lager ute i hamnen :) så jag hoppas verkligen på detta nu!! för det är typ tillsvidareanställning på 3-6 mån från 7-16. perfekt :) så man kan ju hoppas....

Å om min handled har dampat sig mkt enligt mig de senaste 2-3 v så är det inget mot vad den gör just nu. Jag talar sanning när jag säger att jag kan inte böja den :O hur mkt jag än trycker går det inte å det gör ont å typ strålar ut i hela handen :S vad är det med den???
å gå till ngn läkare gör ju ingen nytta för det gjorde jag med mitt knä för några år sen å det enda de sa "ta ngn ipren" HALLÅ! jag kunde knappt gå vissa dgr. ibland blir man bara ARG.

nä nu ska jag sluta klaga.
pizza för mig själv ikväll för camilla å cecilia e uppe i gbg. har lite beslutsångest vilken jag ska ta :P

imon blir det nog party :)
take care.

FAN!

var på intevju i fm å alla var trevliga å de verkade gilla mig. var bra betalt å allt sånt. MEN det är under 6 v i sommar ifrån 9.45-19.15. jag kmr inte hinna med Putte så jag måste antagligentacka nej om jag får det. men tänkt om ja inte får ngt annat jobb i sommar?
å det värsta är att han ska ringa i em å säga om ja fått det. jag får ju ingen tid å tänka!
FAN vad det suger!!

jag får ryck!! å ska gå å jobba nu å har verkligen INGEN lust nu. allt blev bara bajs nu!

HATAR å söka jobb!

Göteborg horse show.

Oh vilken dag vi har haft brudar :D
Började med låååång kö på motorvägen.. vi var ganska frustrerade, men jag gjorde det bästa av situationen å hade disko :)

väl framme träffade vi malin :) var skojj :D upp till gbg snart då :D

vi var ju enligt carro tvugna å gå på modevisningen så det gjorde vi. det ångrar jag inte en sekund. HAHAHAH vad kul jag å angelica hade! var hade de hittat de modellerna ngnstans ;O ingen hade ngn hållning. å killarna var värst! två stockholmbrats typ iklädda ridkläder ;D ahahahahaha!!!

sen blev det shopping! en ny förbygel, catagobenskydd å så godis till putte såklart :) dyrt blev det, men det är bara eurohorse en gång/år ^^.

sen kollade vi på lite hoppning, käkade massa onyttig donkanmat å sen drog vi hemmåt.

när jag å angie köpt våra tågbiljetter följde vi malin till bussen. å jag har aldrig varit på den sidan av centralen förr. så först ser jag bara en skylt där det står "buss 34 gate 23" typ. å ja bara HAHAH som på en flygplats. sen garvade jag ännu mer xD för det var ju verkligen dörrar ut i rader å där innanför stod folk å väntade på bussen å när den kom så öppnades dörren xD haha. jag vet jag e konstig men ja hade askul åt det xD HAHAH

tåg hem. chill. sen när vi hoppar av i hstd så kliver catrin å carro på samma tåg :) de ska ju ner till mallorca på bartenderkurs de jäklarna :D så avis!!!

Ja å nu sitter jag här :) lite hungrig, men orkar inte riktigt laga mat.

fasen va varje helg e planerad nu framöver känns det som ;P

Du som var Då.

Det finns alltid nån som väntar på nån
och ser aldrig någon annan.
Önskar du mig så väntar jag här på dig.



Även fast att jag inte har några känslor kvar vad jag vet, så vet jag att du var den goaste kille jag träffat.
Tänker på dig ibland.
MEN med tanke på grejer som hänt kommer du aldrig vilja ha mig.
Därför vet jag att det inte är lönt att drömma om det.
Om jag hade fått en önskan hade jag spolat tillbaka tiden och ändrat på några av mina misstag som gjorde att jag inte var intressant för dig.
Och jag hade avbokat din flygbiljett ;)

Att gå vidare är inte alltid min starka sida, men jag gör så gott jag kan.

Undrar vem sommaren 2oo8 bär med sig?

Patetiskt med stort P.

Helt ärligt. så tycker jag synd om dig.

Jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva. För jag tycker det hela är sjukt patetiskt.
Fick du ingen i fredags lr? lr du tycker att minst 7ggr/vecka är minimum å du saknar ngn ikväll?

Sorry. I'm NOT interessted.

Försök om ett halvår igen så kanske. Det brukar ju vara så. For this time I'm fed up.

Vrf är det så att killar får vara med hur många som helst utan å anses som skabbiga? Bara grabben ser bra ut liksom. Men vi tjejer ska helst vara oskuld (inte bokstavligt, men ni fattar vinken).

Det är inte så spännande längre när man känner personen mer väl än den anar.

That's it for tonight.

De bästa 24h på länge :)

Jobbet i fredags var segt, men sen när jag kom därifrån va allt på topp :) Red ut i skogen med Elin å Robin och Sabie å Ruby. Galopperade över en äng å i skogen. å Putte fick tom lite frammåtbjudning till slut ^^

sen hem och skynda sig å göra sig iordning så att ja han med åttabussen till Camilla. Så var där tills angelica ringde å sa att hon var hos cissi :D så gick dit. Var skojj å festa med cissi. var längesen sist!

underbar var det sen. Var riktigt skojj :D Drack väl kanske ngn cosmopolitan för mkt, hehe. men efter en stund va Hanna på topp igen å vi dansade till plejset stängde :)
Frensh hotdog å cheesburgare sen. Kittlade dödsskönt i kistan :)

vaknade i morse med SJUK huvudvärk. nackdelen med vin -.- MEN eftersom man bestämt med camilla å madde(?) att vi skulle sola så tog jag mig en cocacola och vandrade in till city.
Medan jag låg där å stekte var det enda jag kunde tänka på MAT. så efteråt pös vi till Åhlens och käkade lunch där. åt pannbiff med klyftpotatis. Gott!! sen blev det en sväng på stan å jag hittade en jättefin topp :) å vi kunde ju inte bara gå förbi siavagnen utan ett köp, så det blev en kulbägare där :)

Åkte hem till mamma å pappa i Haverdal sen. Käkat grillat :) sååå gott!! nu e man lagom mätt. var ute å fotade lite för en stund sen med, men månen e lite störande för den gör det så ljust. så imon ska ja gå ut mitt i natta när den har flyttat lite på sig. orkar inte ikväll :P

var på partymood innan å hade lust å gå ut med camilla å de ikväll, men jag orkar inte åka in till stan nu. å dessutom fick jag lite för mkt färg i fejset idag å det är inte så snyggt ;P

Minnesluckor ifrån igår. jag? näää. Hade tydligen stått å pratat med en kompis i baren å det har jag inte den blekaste om. se skulle människan försöka lura mig om att jag hade pussat han. No way. haha. SÅNT har jag kommit ihåg hittlls även när jag varit MKT mer väck än jag var igår ^^.

nog tjatat. jag gjorde som ja sa. jag söp bort mina nuvarande beskymmer. OCH jag tror faktiskt inte jag fick några nya :) Bra kväll då :)

Tankar om livet.

Jag säger som Martina. Jag vet verkligen inte vad ja ska göra med mitt liv.

- ska jag flytta till Gbg till hösten? vilket jag verkligen vill. MEN hur stor är möjligheten att man får en lght och jobb där uppe. Om jag får lght måste jag sälja Putte.
- om jag inte få lght där, ska jag då stanna i hstd ett halvår till och ha kvar Putte?
- eller ska jag ta mig i kragen detta året å verkligen söka till sälen?
- ska jag börja plugga? och isf vad????
HJÄLP!!!
Jag blir knäpp! varje dag tänker man på nya planer....

och sånna dgr som idag när jag red på åkern och en kille kom fram (som var hästintresserad) och sa vilken underbar häst jag hade. då vill man inte sälja honom.. å speciellt inte när han gick som en klocka i galoppen både igår och idag. men jag kan inte ha kvar honom för evigt heller. så länge mamma å pappa hjälper till och betala har jag ju råd, men sen kan jag absolut inte betala för honom..
visst det är en go summa pengar man får om man säljer honom. men de pengarna kommer ju inte göra mig lyckligare. bara olycklig över att ha förlorat honom, kanske för alltid. gosh. nu blev jag för sentimental... :'(

ledig imon. skönt! ska ha en långeftermiddag i stallet tänkte jag. ska byta däcken på olof sen med. så nu får ja på lite snyggare fälgar iaf än de man kör runt med på vintern ^^

ibland när man sitter såhär å funderar så känner man att man hade velat ha ngn å tycka om å som tycker om en tillbaka. men jag har gett upp den tanken. vågar inte börja tycka om ngn igen för det slutar ändå bara med att man ligger å lipar på sängen.
jag borde bättra mig å inte vara så otrevlig mot vissa personer bara för att jag tycker det är obehagligt att träffa dem. de har ju inte gjort mig ngt egentligen. det är faktiskt mitt eget fel i början.  men NEJ orka! ha ha . lite kul ska man väl få ha ;)

ojoj vad jag klagar! på fredag ska jag supa bort alla gamla beskymmer å skaffa mig nya, hehe.

Tjing!

- Det som inte tar död på oss gör oss bara starkare.
Sant! min mage e hård som stål nu ^^.


Laholm.

Varit i Laholm å tävlat både lör och sön :)

i lördags red jag LA:1 å fick 66% och slutad precis utanför placering. skillde typ 1 p. det är SURT. men är riktigt nöjd :) fick 5 st 8:or ! å Putte kändes verkligen kanon :)

idag gick det mindre bra. lr putte kändes lika fin :) men var en domare idag som inte riktigt tycker om putte. så va tråkigt.. men sån är ju den hr sporten.

är skönt att vara ledig imon :)

nä nu ska jag kolla om mina ägg kokar :P sen ska jag kolla tv å sen soooova! :)

ha d najs mina älsklingar!

:)

Jag å Elin spelade biljard ikväll. det var skojj :) jag vann flest ggr eftersom elin lyckades skjuta i 8:an 3 ggr xD hahaha! sen att hon är rätt mkt bättre än mig i övrigt är ju ingen vi behöver nämna ^^

ska till ams imon på ngn jobb till tusen grej. hoppas att det går bra.

annars händer det inte så mkt.

lr jo :) elin e ju här nere nu på praktik. å på onsdag så ska hon få fota vilka hon vill i deras studio + att de som har den hjälper till. så jag å angie ska med då :) oh va skojj det ska bli eller!

nä nu kanske man skulle sova :)

Tisdag.

Dancetech vs Tune up - ride on time (radio mix)

jobba om en halvtimme nu då. får la ta å gå om en stund. imon e jag ledig, så en kväll känns inte så psykiskt påfrestande. lr joo om ja får ringa på samma urval som sista så gör det d. mn kommer fram på vart 40 nr, resten är feltoner -.- å sen när man väl kmr fram har d abonnemang å inte kontantkort...

Blev tv tittande på gamle tull igår :) hände en sak som va rätt kul xD hoho! kommer inte glömma det ;P

ikväll blir det film med elin :) hon är här nere på praktik :) supernajs!

nää nu måste jag sluta. man kanske ska mobba han på jobbet nu :P nää :P

take care.

RSS 2.0