Aooooooii !

Jag ser krigsskadad ut! Eddie lever galenskap nu så man får se upp :P Kan han tappa valptänderna snart ;) ??

Sen tycker han att godiset vi har när vi tränar är så gott så nu vill han inte äta sin vanliga mat... -.- ! så vi kämpar på! Tips ngn?

Walle, Camilla å Marcel var här igår och vi grillade, drack några kalla, spelade spel och kollade film. RIKTIGT trevligt fredag :D Eddie älskade Walle :P Hans favorit lekfarbror som va lika god att bita i som matte :P

Eddie var dock VÄLDIGT skeptiskt till att han skulle dela rum med oss, hahah! Den blicken var obetalbar. Han vill ha matte för sig själv ;)

Åkte med Cecilia å Camilla in till travet i morse :) När vi kom till stallet var Yngve snabb med att säga "jaha då värmer du Ali idag då!" öööö njaaaeee! En annan gång ;)
Han såg helt överlycklig ut över att Walle var med hahah! Blev utfrågning där på morgonkvisten :P

Blev riktigt bra provlopp för kusarna med :) Lottie å Diva vann sina lopp. Emil och Ali kom 4a i sina och båda var fina :)

Skulle ju varit hos Cissi ikv egentligen som fyller år, Grattis! men jag å Eddie kör kvalitetstid ist. Blir nog bort till Camilla 1h som mentalvalpträning ist. Åka bil igen ;P

Shit va jag är trött! Ändå har jag sovit en del inatt .. inte bra att lägga sig sent när man har barn ;)

Galen bäbis!!

Idag är Eddie helt vild! Han kanske tyckte att han hade sovit för mkt, även om det var 1h mindre än innan.
I vilket fall var jag så stol över honom för han sov 5 h i sträck inatt :)

Idag ska han bita i ALLT, leta upp ALLT han inte sett innan, försöka klättra på gallret till trappan, INTE kissa å INTE bajsa, BUSA är bättre! Knäppis :P haha

Vägde honom igår å han har gått upp ca ½ kg, kanske lite mer. När jag höll honom vägde han 6,5 å när han satt själv på vågen visade den 7 :P

Igår var vi å hälsade på mormors hund Lufsen. Det var roligt sa han! :)

Ikväll kommer Walle å Camilla hit. Antagligen Marcel med. De kommer få fullt upp med galen valp som bara vill LEKA å ha UPPMÄRKSAMHET ;D Fast Eddie ska nog få sitt goda ben då så han med kan ha lite fredagsmys :)
Han tycker ju verkligen om det iaf för han vaktade det lite när jag skulle ta det ifrån honom sist, Terroristen i honom.. Så han får inte ha för mkt av det goda :P

Först blir det en skrittrunda med Ali i eftermiddag. Han måste ju vara mjuk å fin inför morgondagen så gubben blir nöjd :)

Hojj hojj på er!

BUSUNGEN



Är jag inte söt??
Glad är jag iaf :D


En bra kväll helt enkelt!

Hämtade camilla, cecilia ¨å walle vid femsnåret.

Efter en MINST sagt flummig biltur med allt från slickande på rattar (?) till jag vet inte vad, var vi framme på travet iaf :)

Danskan kom 3a :) najs! Ränkar med ngn pik från siv eller yngve nu framöver om vrf walle stod bredvid mig :P släkten är värst säger man ju xP man vet ju hur snacket brukar gå så... :P tsss

Sen drog vi till italienska glassbaren och åt glass :) mumsigt!

Cecilia och walle hade en diskussion om "mysadolf" eller nej förlåt "Adde" och jag skrattade så jag knappt kunde köra bil HAHAHA. För man kan ju inte hjälpa vem man blir kär i eller hur det nu var ;)

Sen drog jag å walle hem till honom å glodde på tv. Kollade på totalblackout å skrattade återigen så vi höll på att gråta!

flippad kväll helt enkelt. Mycket trevlig :) :) Hemma till kl 23 som jag lovat å Eddie blev jätteglad å se mamma igen!
Han kollade misstänksamt på mig precis som jag varit otrogen mot honom :P
På fredag får han följa med iaf, så då får han se vart mamma tar vägen :)

Strandtur ikväll på Ali, ska bli naaaajs :) pappa ska vara barnvakt själv för första gången så han är lite nervös :) Han är inte lika bra lekfarbror som mig å mamma men ja har sagt till han att han får la jobba på det ;)

Nu ska jag å Eddie äta lunch!

STRANDEN!



Ja efter lite om och men kom vi över lilla bäcken tillslut!
Som jag garvade när han ställde sig mitt i bäcken och vägrade gå!
Folk som var ute å gick stannade för att undra "va fan han höll på med" De precis som jag å cecilia hade nog aldrig sett ngt liknande innan xD Han stod där och började så smått sjunka ner - lerinpackning!

Sen när vi väl kommit över travade vi några vändor över några bäckar och busade å travade lite fort med ;)
Satan vad fin Ali var!!! Fick sån jäkla fin form och bara jobbade på! :D

Mamma å pappa fick slappt jobb som barnvakt. Eddie sov hela tiden ;)

Vid tvåtiden kom anneli, niklas, ebba å lina. Först tyckte Eddie att det var konstigt med massa nya människor, men sen var det ju superkul för de skulle klappa på en hela tiden ;)

Sen sov han gott :)

Inatt har han sovit mycket bättre och lite längre perioder så det är skönt :)
Sen i morse gickvi en sväng till ängen och luktade på allt som fanns där. Superspännande!
Asfalten på vägen dit är dock fortfarande liiiite konstig :P haha

sen sov vi igen :)



Nu ska vi ut å sola lite på altanen :)


Spontant insatt eftermiddagspromenad..

..är aldrig fel :) Speciellt när det är bra sällskap :)

Sen skulle man hälsa på föräldrar. OMG va nervös jag var! Men de var trevliga iaf :)

Mamma fick en väldigt bekväm barnpassningstimme då Eddie sov hela tiden :P

Nu var det tydligen drink! Skål :) Sen blir det grillat å tzatziki. MUMS.

Kommer sova gott inatt !

Eddie!

Så äntligen har jag fått hem mitt lilla troll :D

Just nu är jag liite smått trött ;P och just nu sover han som en stock och därför jag tar chansen att sitta här en stund.
Mamma kommer hem snart så då får jag avbytare så jag kan duscha med ;)

När vi kom hem igårkväll var han helgalen å sprang runt å busade :)
Kom väl i säng vid halv elva tiden och då var han trött och slocknade direkt. Jag var också rejält trött, men kunde inte riktigt slappna av för jag visste ju inte om ja skulle märka när han skulle vilja gå på toa ;)

Blev en 3 toalettbesök, men det var ju kallt ute ;)

sen sov han som en stock till kavrt över nio, så blev lite sen frukost ;) sen har vi busat i trädgården å åkte en kort runda med bilen å han har varit jätteduktig :D

Ska se vad katterna tycker om honom nu om en stund :)

Det händer grejer!!

BIG ALI HÖNEZ var KUNGEN igår :D <3 såå stolt över honom!!

Red med Cecilia å Petra i "ridtempo" å först låg han mest uppe i baken på Fred för jag ville inte ta för mkt i honom när han inte orkade å trava sakta.
Men efter några vändor i styrdal började han förstå tempot lite å la i en lägre växel :)

Sen red vi bort till banan och travade 1½ varv där och han höll ett jämnt och fint tempo och med avstånd frammåt, så jag var ju supernöjd och kunde inte ens tänka mig att han skulle göra mer framsteg senare under samma ridpass, MEN jodå :D

Red upp på slingan och skrittade ett varv där. Tyvärr har skogsmaskinerna plattat till marken, så går inte att trava där uppe... MEN när vi närmade oss backen och det började gå lite uppåt fick han sån riktigt fin form helt plötsligt! Riktigt rund och fin välvning, jag fattade ingenting! haha. Sen uppför branten skrittade han i form hela vägen upp :D

Red på banan igen och travade 1½ varv till och kan ni tänka er!!! Han sökte sig neråt i traven i princip hela tiden :D Några ggr kände jag verkligen att han fick bakbenen under sig :D Så himla duktig!! under denna traven låg vi även jämnsides med Cecilia hela tiden för Petra red hem innan och han var lugn och fin hela tiden och försökte inte skynda iväg :)

Så jag var en väldigt stolt extra-mamma igår :D

Idag var vi uppe å skrittade 2 varv på slingan och lika fin i formen i backen idag :) :) Det är precis som att han får hjälp av uppförsbacken att förstå hur han ska arbeta rätt och han måste ju verkligen ta i bakifrån. Så får bli backträning framöver med för att få lite mer muskler :) Två flugor i en smäll!

Yngve och Siv var hemma igen och Yngve passade på att fråga om jag vill med in till travet sen när jag har kört några mer ggr och köra fort. Klart jag sa ja :D

I torsdags var jag hos Walle :) haha så skönt att vi har lika dålig humor xD slutade med att vi tillslut kollade på hellboy2 och den var ju inte alls bra så  vi satt och kommenterade exakt allt i filmen :P TUR att vi var själva hahah!

Sen igårkväll åkte jag in till Camilla, så vi satt och tjötade lite ihop med marcell och sandra :) Sen gick vi till Harrys och mötte upp Walle å Trulls :) Trevligt! Tydligen hade man blivit uppletad å granskad på FB ;P känns ju bra ;)

Skulle egentligen varit in till Oliver's ikväll med några från jobbet, men jag är såååå trött så stannade hemma :) Blir slappekväll med pappa ist och imorgon ska jag fixa lite så här är iordning när Eddie kommer på torsdag :D :D
Varit på biltema iidag och köpt kompostgaller med så man vet vart man har honom ;)

Närmar sig med stormsteg nu :D Tur att jag har grejer planerade resten av veckan så tiden går foooort!!

Nu vänder det... snart helg!

Fick vara på gods idag. Tack Yll :)

så jag har jobbat på som satan! Där nere har man inte tid å tänka på ngt annat å det gillar jag :) Så allt eftersom dagen kom lyftes jag lite mer och mer ur djupet.. Hoppas bara jag får vara där veckan ut nu!
Har ju "bokat" att sortera bromsdetaljerna imorgon. Pillegöra :) Me like!

Körde Aliskrutten idag ! Å idag joggade vi lite först och sen ökade vi lite på 5 långsidor. KUL :D Köra fort måste jag ju göra sen ngn gång! DÅ kan jag nog hålla med om att köra är lika kul som att rida, men jogga kan man göra bättre från ryggen ;) Han låg på som ett AS i början och jag undrade hur mkt man egentligen kunde dra i tömmarna!! Camilla stackarn blev helt nerdräglad av mitt ånglokomotiv till häst ;D Piggelino! Ingen känslel där i händerna de första varven, men jag slapp ha ont i ryggen iaf ;)



Tror dock att det är ngt med hans bakkärra. Idag körde vi i vänstervarv (eller höger sett där vi kör ut :P ) så nu märktes det inte lika mkt att han drog åt höger för nu vart det utåt, men nu såg man på rumpestumpen ist att han är lite skev. Så hoppas att yngve sprutar honom när de kommer hem.
Det sjuka med travvärlden är ju att här joggar man djuren ändå... som man så fint kallar det?
I ridhästvärlden skulle man aldrig få fööör sig att göra det. Då är det vet - behandling - vila - konvalecens - igångsättning - återbesök å sen kanske back to normal. Här är det vet - vila på några dgr - sen kör vi igen!
Jag förstår inte detta riktigt... men bäst att inte tänka för mkt på det..

Ali är iaf söt, snäll å får mig att må bra, så resten orkar jag inte fundera på. Yngves kuse och han bestämmer..

Fick regnr på Eddie idag av Monika så vi kan försäkra honom. Var häftigt att söka på sin egen vovve på nätet ;) Han FINNS i världen nu :D
EN VECKA KVAR IMORGON

Ska inhandlas det sista nu i helgen :)

Sen ska pappa hämta hem min hoppsadel med så ska prova den på Ali. Hoppas att den passar :) Och dressyrsadeln är såld så det är naaaajs! Ska bli sköööönt att rida i MIN sadel igen ifall den passar :)




Lite mer positiv energi idag känner jag. Det är bra! Tisdagar borde inte få finnas enligt mitt tycke eller så ska jag helt enkelt inte gå upp ur sängen då :P



AliBubban försöker visa sitt missnöje med örontussar OCH att vara med på kort ;)


När all energi behövs för att ta sig till jobbet som man inte vill gå till...

Idag bara brast allt å jag vet inte vrf. Men idag har INTE varit en bra dag. Hade bara Tina varit på jobbet så hade hon varit min kurator, men istället fick Yll stackarn allt...
Hoppas man är på bättre jobbhumör imorgon...

Det känns liksom som att bara för att jobbet får en på dåligt humör så är INGET annat kul heller. Förstör mitt liv? mm typ...

sen har jag ju massor med frågor och undringar om mitt liv just nu. Fan nyss va mitt liv enkelt.. Det är fan enklare att vara nunna tror jag.. för att citera Hayley " du är van vid att "jaga" och det är inget förhållande..."
eller för att citera Tina "ja.. för att använda ett fint ord "älskarinna"
SÅ nu när man då träffar någon som är snäll, omtänksam , förhoppningsvis trogen, rolig, smart, knäppare än mig. Då har jag sjuuuuuukt svårt att känna ngt :( Jag är ju inte van vid det här... :S Så jag känner mig som världens mest hemska person.
Jag mår jättebra just då, men nu när jag är själv är det precis som jag trycker på en knapp och stänger av allt..

Jag känner mig bara tom vad gäller allt... as jobbigt. jag menar ska jag vara ärlig så kände jag ingen glädje över thailand heller. Allt är bara jobbigt. Jobbigt att höra av sig till folk, att behöva vara social..

"A depression is not a sign of weakness. It's a sign that you've been too strong for too long"

Längtar efter mitt hjärta! Snart en vecka kvar och då ska jag bara tänka på honom och inget annat <3 Eddie ska han heta förresten :)

Fortsätter det här är det fan bud på att sjukskriva sig eller ngt för jag vill fan inte bli sämre... Jag är rädd för att förstöra resten av mitt liv pga mitt nuvarande jobb... HJÄLP.


Oj då ;)

Om man ska tro personen i fråga så är allt väldigt positivt. Men så är ju jag väldigt pessimistisk till att tro på detta, MEN jag har faktiskt aldrig varit med om detta förr. Sååå vi kan ju hoppas att allt är sanning och det menas. För isf är det väldigt bra :)
"Detta kan vi ju jobba på" är bla en kommentar i mängden och jag tycker inte den är fy skam ;)

Igår körde jag hästapollle för första gången sen jag blev asrädd när Caesar stack med mig på plönninge. Kört Neppe efter det, men han är ju ponny så lite annat ;)
MEN Ali (med all möjlig skyddsutrustning på ^^,) skötte sig som en kung :D Det var dock bra att sitta bakom honom för då märkte jag att han vill dra till höger hela tiden. Det märks inte alls lika tydligt uppifrån, så jag är mkt positiv till att fortsätta köra honom för att då känna likheter och olikheter och tydligare känna vad vi behöver jobba med :) Sen ska han tydligen inte vara helt nöjd med att gå i rygg på ngn annan, så det kan ju ha påverkat det hela, men han får vänja sig ;)

Idag travade vi 4 varv på banan ist efter cecilia å camilla å en gång i traven försökte han söka sig neråt när det blev lite långsammare tempo. Lovande där inför ridtempo sen i veckan !
När vi skrittade hem sen sökte han sig även lite neråt i skritten då han var lugn och avslappnad ;) Han blir ju lite lätt hysterisk ibland när det händer mkt bakom honom så att först brudarna körde om oss och att det sen kom en ponny travandes bakifrån var lite mkt för han där ett tag ;) stackarn kan inte vara lätt haha.

Går näääästan att borta benen utan massa lyftande på dem nu med :P Inte lätt när man är 4 år och aldrig fått bli borstad på benen..döds läskigt ju! Även att bli borstad och kliad i huvudet går bättre och bättre :)

Sammanfattar då helgen med att gårdagens utgång var mycket naajs. Kanske inte utgången, men sällskpet :) :)

Let's just see what happens...


Hjärtat <3



Monika skickade bilder på valpis innan och det gjorde helt klart min tisdag MYCKET bättre :) :)

Det behövde jag :)


Provocerande människor.

Det är nog de jag stör mig mest på. De och besserwissarna. Idag har jag fått stå ut med en av varje!

Först miss BW. WHY kom jag i samma rotationsruta som henne!! Varenda jävla vecka gör vi grejer ihop. Plocket är okey för då märker man ju inte av henne, men med det andra brukar man behöva sammarbeta på ngt sett...
Hon har ju "jobbat på lager förr och vet hur man gör".
Idag berättade hon för mig hur jag skulle städa :O :O URSÄKTA??? Oh jag flippade och åkte därifrån och Tina fick stå ut med min ventilation. typ 10 pers till hörde den varav även Håkan å han vet vad jag tycker om henne sen innan..hon är ju inte så poppis inne på kontoret heller så...

Lagom irriterad går jag då på lunch. Då ska personen som tycker om att provocera göra det JUST IDAG. Det blev liksom bara för mkt. Det finns inget MITT eller DITT och jag ger blanka fan i om ngn sätter sig på min plats. Jag sätter mig där för att jag är van att sitta där å jag brukar vara först upp å då är den ledig.
Jag tycker om denna person mkt, men ibland gör den onödiga saker BARA för att få uppmärksamhet och jag pallar inte med denna form av beteende.

Som tur var regnade det inte så jag flydde ut med Tina å christian till "rökrutan" för lite friskluft. Passivt rökande kanske är lugnande det med, who knows?

Sen körde folk som idioter som vanligt i denna stad på vägen hem.

Det enda som varit bra idag är att jag har solat, men tror jag brände mig i ansiktet...

Ni vill jättegärna byta med mig eller hur??

Galen eftermiddag i stallet!



AliBubban :)

Blev 4 varv på banan med Camilla å Cecilia idag :) Första varvet ligger han på rätt bra men sen märker man att han börjar tycka att det är lite jobbigt ;)

Skrittade hem längs vägen sen å övade på å stanna å gå å stanna å gå och han sköttte sig exemplariskt :)
Han är lite hetsig på hemvägen så det försöker vi öva på med att man kan försöka lunka hem å inte skritta så foooort man kan.

Frågade Yngve å Siv om det var okey att jag kör honom nästa helg + vecka när de åker iväg och det var helt okey :) Så vi får väl se hur det går! Jag kommer vara NERVÖS, men ska jag komma över min körskräck så vill jag göra det bakom en häst jag känner å jag vet ju hur han reagerar för det mesta nu så :)
Å bara jag ligger i rygg på camilla så kommer han ju ingenstans om han skulle bli lite bakskygg :P
Nu har det ju inte varit värre än att han blir hetsig några meter så det ska vi la klara av ;)

Sen fick Camilla en snillblixt från klar himmel ;)
FAN HANNA VI ÅKER TILL DANMARK NÄSTA HELG!
Men det får hon annordna isf :P Det är hennes kollegor, så hon får sammordna det hela. Jag låstas som att jag inte vet ngt ;) Oj jaha, skulle du oxå med ;) hahahah!

Sen hade cecilia JÄTTEKUL åt mina vita ridhandskar xD
Hon hade hittat en låt på nätet som hette ngt med Runka mig med vita handskar.
Ja behöver jag säga mer än att vi hade en rätt flippad kväll i stallet xD stackars hästar! hahahaha
"man får ju bättre grepp då" eller hur var det nu igen med storleken ;) xD
Oh My God!

Tror jag behöver en vecka för att återhämta mig!


Söndag 13.26..

Nu sitter man här igen. Måndag imorgon... :O

Men förhoppningsvis kan veckan som kommer bli bra. Eller ja bra saker kan hända.. Ska försöka tamig till gymmet en dag, kanske ut å springa en dag, sola, köpa chaps och nya ridhandskar (rider just nu runt i mina vita tävlingshandskar ser inte klokt ut :P ) OCH sen hoppas jag på en händelse till, men den väntar vi med :P

Va hemma hos Camilla igår. Va meningen att det skulle bli utgång på det, men vi fastnade (bokstavligt talat) i hennes soffa ;) Inte camilla dock för hon intog sängen pga lite för starkt vin... så lite därför vi aldrig drog ut heller :P

Men jag ska helt klart köra med Marcels replik från i fredags.
- Vadå? Nä men jag JOBBAR faktiskt. hahahahha

Han svarade : Nä men han jobbar faktiskt.
På en fråga om personen hade svårt att höra av sig.
JAHA, ah för det gör ju inte jag xP

Kanske ska ta å höra av mig till camilla å se om hon har vaknat å när vi ska rida xP Får bli ett sms så man inte väcker stackarn med ett telefonamtal :P

Take care.

Jobb-bowling

Ja, men va j'vla bra då!

Nu ska Hanna tydligen dra hela lasset själv. För att "han bara är sån". ORKA. Man är la två om ngt eller? Om man är intresserad kan man visa det eller??

Ah om det fortsätter så kommer jag ju inte palla med. Sorry, men NO. Då finns det fler fiskar i havet. Dryga människor orkar jag inte med.

Hade iaf riktigt trevligt med jobbet igår. Harrys och sedan bowling på B&B. 28 pers var vi, så vi hade alla banorna utom en xD haha!
Jag å Joanna gjorde en fuling och drack smuggelcider där nere. Back to the fjortisdays! Men var en lugn kväll annnars för min del :)
Efter bowlingen drog vi iväg till Bulls, där camilla sandra qvint och marcel höll till :) Träffade även Tommy, Linus å Jennifer :) :) Evigheter sen!!
Tommy är ju så jävla skön :) ! haha. sen tror han att jag fortfarande tycker om Linus och det kunde han inte släppa hahaha. En annan har ju gått vidare, men Tommy tycker fortfarande att vi skulle passa såååå bra ihop haha!

Nä nu ska jag slänga i mig lite käk å sen till Alibubblan :) Camilla ska köra å jag trava efter ;)

Stan ikväll. Se om någon "inte är sån" ikväll då...


RSS 2.0