Sydney

Nu har vi snart varit har i en vecka. For en vecka sen exakt satt man pa flyget mellan london singapore.. Langtar inte tills man maste gora det igen. For javla lang flygresa! Man fick ont i benen a kunde inte sova. Det som va najs va iaf att planet var en boeing 767 = sa stort sa man inte fattar att det ar ett plan man sitter pa. Sa jag vagade tom ha ogonen oppna nar vi lyfte a jag var knappt nervos!! alla hade varsin tv med ca 50 filmer, cdskivor a spel. Man fick mat hela tiden :P

Iaf.. Vara hostel ar jattefrascht. Det ar ju ett av de dyrare kanske, men de 4 forsta natterna hade vi ju redan betalt a sen nu har vi forlangt med 5 extra. Bor ihop med tva irlandare som inte pratar sa mkt, mer an nar dom druckit da ar dom ratt kul. haha. sen bor det en danska som ar as schysst, Abbe :) sen en nya zeelandare som heter steve som e lite konstig :P

Forsta dagen har sa gick vi en runda i stan. Vi bor ju helt perfekt mitt i centrum :) sa har 35 min gang till operahuset och hamnen och de tva storsta shoppinggatorna ligger bredvid varat hostel. Det tankte vi utnyttja vara sista 4 dgr har i aussie ;)
Tog massa kort pa harbourbridge och operahuset och gick igenom royal botanik gardens. Sag de storsta fladdermoss jag sett! MASSOR av dom hangde a sov i traden i parken. ca 50 cm stora sakert! vill inte traffa pa en san pa natten, hehe.

Sen har vi varit med pa en beachwalk och sett alla stranderna har i sydney. Borjade i Coogee beach och slutade pa Bondi. Hade missat att smorja mig pa en liten flack vid nacken och da marker man verkligen hur sjukt stark solen ar har!
Smorja, smorja, smorja! nckdelen med detta land ;)
badade i havet och inga hajar i sikte, sa ni kan vara lugna! Vi har lart oss har att man ska aldrig vara den som ar langst ut for det ar den som hajen tar, de ar tydligen lata varelser...

Vi traffade tva svenska killar pa planet sa vi var ute a kakade med dom en kvall. As god mat pa en stalle nere vid hamnen! Dit gar man ju latt igen om man har pengar kvar nar vi kommer tillbaka.

Var i Blue Mountains i fredags! Om ni ngn gang kommer till sydney maste ni boka en tur dit. Helt sjukt vacker natur! Sag dessutom mitt livs forsta kanguru :) sa fina! Gick upp och ner i bergskedjan och runt ett vattenfall m.m. Underbart. man ville inte att det skulle ta slut..

Sen igar traffade vi tva nya svenska killar i hissen pa hostellet och det visade sig att de bodde i rummet bredvid oss. Det hela vart ju annu battre av att dessa killar var riktiga 10 poangare! vi blev iaf inbjudna pa party! Spelade olspelet med vin... ni kan ju gissa hur det slutade xD fast det va ratt kul. hahah. kom la i sang vid fyra ngn gang tror jag :P

Vi har planerat hela varan tripp nu iaf. Aker uppat pa tisdag och det ska bli sa skont att komma harifran. Vi ar ratt trotta pa sydney nu. Finns liksom inte sa mkt budget alt i denna stad.. Varat forsta stopp ar Newcastle och dar ska vi gora ngn slags delfin safari :) Flyger till Perth ifran Cairns den 15 mars. Ar dar i tva veckor innan vi aker tillbaka till Sydney igen.

Nu paminde angie mig om att ja skulle fixa med min mobil, som inte funkar a med min internetbank sa bast ja gor det innan jag glommer det for typ 5 gangen :P

Take care!

Sista jobbdagen.

Idag var sista dagen på jobbet på 3 mån. Det känns helt as konstigt.. man spenderar ju typ en 3 del av livet där :P
Det börjar långsamt falla in nu att vi verkligen ska åka...

Middag imon med Angie å Carro :) Blir ngt asiatiskt ställe :) girls night alltid trevligt.

Det känns bara så konstigt. Jag vet inte vadsom känns konstigt. Eller jo jag vet, men jag försöker att inte tänka på det.
GAH va jag är komplicerad :O

Det är så mkt jag vill, men så lite som blir som jag vill.

Nu ska jag sova. God natt sov gott. FULLT upp imon minst sagt... stressigt värre. Gbg på lördag sen.

3 dgr kvar!

Nu har man inte långt kvar i detta kalla jävla land :)
I måndags kväll när man gick genom stan å det var 15 minus längtade man ju något fruktansvärt efter värme om man säger så!

Fredag kommer bli en stressig dag. Känns som att jag kommer flänga som en galning.. aja.. inte så mkt att göra åt saken.

Jag har bott hemma nu i typ 2 veckor å säger då det att det är skönt att man åker snart för jag hade fan inte klarat mer. Visst det är skönt med mat på bordet, men fan. LÄMNA MIG IFRED FÖR HELVETE Å JAG ORKAR INTE HÖRA PÅ ALLA JÄVLA PROBLEM OCH JAG KAN TÄNKA SJÄLV!
Hur fan ska det gå när man kommer hem å verkligen kommer vilja vara ifred? omg.

Sista dagen på jobbet imon. Känns konstigt :P Men jag kommer ju tillbaka :)

Känns som att man vill ta tillvara på tiden man har kvar här så gott som det går. Å så sitter man hemma i haverdal med päronen -.- aja e rätt trött idag så bara jag får vara ifred kan det la funka..

Nu är det dags för en powernap.

Over and out.

Förföljd!

Igår hade jag å camilla filmkväll.

Såg Over her dead body. Riktigt bra faktikt. Rolig. haha.
Sen när den var slut såg vi djävulen och jag eftersom vi fastnade framför den på tvn. Den var mest tidsfördriv mellan allt snack.

Stack hem vid tio över tolv för vi var båda rätt trötta.
När jag ska köra hem så kör jag på brogatan å vid Meddo möter jag polisen pikebil å den kör väldigt sakta när den ser mig (jag körde väldigt hastighetsenlig för en gångs skull).
Sen ser jag i backspegeln att den vänder mitt på gatan å börjar följa efter mig :S jag tar höger vid rödljusen vid torsgatan. Det gör dom med... fortsätter mot rondellen å nu börjar min puls bli ganska hög. Kan dom liksom inte bara stanna mig om ngt nu är fel istället för å förfölja mig :O tar vänster i rondellen och ser att dom gör det samma....
kör precis 60 :P kör förbi tankmacken å till min lättnad svänger dom upp där. Puh. Jag satt å skakade tills jag var förbi flygstaden. haha.

Idag har jag på allvar börjat ta tag i min packning. Skrivit ut alla viktiga papper som fanns på min mejl = Visa, Flygbiljetter, telefon nr m.m.
Det börjar sakta gå upp för mig att vi verkligen ska åka nu.

Det jobbiga är att det är så mkt jag vill hinna med, folk som man vill hinna träffa och säga hej då till.

Imorgon är det kanske sista kvällen på mårtensson iaf. Kanske bli en sväng till karaoken på torsdag med. Beror på om några ska dit.

Hold me now boy I don't know when, when we will ever meet again.

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=247838&section=undefined

Peace out.

Första jobbdagen -09

puh helt död e jag.

Liksom inte riktigt samma sak på jobbet längre när folk har slutat eller har ledigt. På måndag kommer iaf qvintan tillbaka :)

Bara 3 jobbdagar kvar för min del. Sjukt skönt det ska bli eller :)

Men bara för att man är helt död å håller på å somna sittandes är det ju inte sagt att man ska vara hemma å sova. Nej då.
Blir tio över sju bussen in till stan för min del :)

Jag, henke å qvint än så länge. Vet inte vart ja ska men hoppas att dom löst det tills jag kmr in med bussen :P

Borde gå ner å duscha nu då.

Helt sjukt va trött jag är :P haha. så nog bäst jag tar mig nerför trappan nu då.

Tjing!

Året var 2008.

2008 började med en fest på furet. MASSOR med fina raketer minns jag.

Sen fick jag börja jobba så smått efter min skada och fick jobb på concilia. Blev kvar där i 3 mån. Var en del spännande samtal man var med om ibland. haha, men annars va d la inget jobb man längtade till direkt ^^

I slutet april ringde jag jonas på lernia och fick jobb ute på retlog. Var överlycklig! Var tufft i början innan man fått alla muskler man behövde :P men folket var ju underbart!

Hade två veckors semester under sommaren och hade tur nog att få de 2 v då det var sol å VARMT :)

I början av september bar det av till cypern med angie å carro. Sol bad och fest :D helt underbar vecka!

Hem till kallas sverige igen. Försökte på allvar få sålt putte eftersom ja å angie börjat planera att åka till australien. Det gick dock trögt.... kom en del och tittade, fick ett skambud å en som inte ens red... ? sälja häst suger.

Massa festande med jobbarkompisarna. Fest så fort det finns tillfälle å alltid lika kul :D

Spelat korpfotboll och förlorat de flesta matcherna. haha. men har varit riktigt kul!

Har flyttat ifrån min lillalilla lght. känns toppen å slippa den!

Firat jul :) å festat som en tok nu på slutet. Väldigt kul :)

Har jag glömt ngt?

Tack alla för att ni gjort mitt år till ett år värt att minnas :)

Gott nytt år!

Nyårsafton började firas ute i vilshärad hos Linda. Vi kom dit runt halv nio och började med att käka. Potatisgratäng, kyckling , sallad å god sås mm mm mm!
Hennes bror hade även han fest i samma hus så vi var runt 30-40 pers. Riktigt trevligt :)
Efter maten drog vi igång ölspelet och tillslut va hur många som helst med. slutade med ett enda kramkalas då en regel var att man skulle krama den till höger innan man drack. :P

Tolvslaget firades utomhus med klassisk nedräkning å skål :P grannarna stod för raketerna hehe

Därefter bar det av in till stan. Jag, sandra, mattias å camilla. Blev 11an å satt där å snackade å drack sen vidare till asian.

Sen ringde henke så drog upp till en fest ovanför valentine. Riktigt trevligt folk :) blev både singstar och buzzquiz till kl var lite över 4 å det var dags för hemgång.

Trevligt sen :)

Pizza till frukost idag. Fina grejer det!

Var la hemma vid halv fyra idag. Fick en rundvisning i bengans å deras nya kåk med :)

Lagom sleten nu å jobb imon . poooh. Blir nog sängen ganska tidigt ikväll. annars lär jag inte höra snoozen imon ^^

Tack allihop för en kanon nyårsafton :) !

RSS 2.0