How sick is that??

Jag kommer ihåg att jag kliade mig i ögat en gång medan jag lagade mat och hoppades på att löken inte skulle irritera....



Nu sitter jag är 2 h senare och känner att det kliar i ena ögonvrån. Vad hittar jag?? JO, en bit riven ost xD HAHAHAH

Ville bara att vi skulle veta det :P


Annars har inte mycket hänt. Skulle ridit idag men jag kör skjutare denna veckn och håller på att frysa ihjäl de 9 h jag tillbringar på jobbet, så var inte så taggad att åka ut till stallet då :(

På lördag ska jag iaf rida :)

och på fredag ska Sara färga mitt hår - känn dig speciellt utvald att få röra mitt hår ;)

söndag kväll igen...

jaha då sitter man här och undrar var f.a.n helgen tog vägen!!!??

just nu håller jag på att klia sönder mig då jag envisas med att inte käka mina antihistamin tabletter helgtid, brukar komma såhär lagom skönt på söndagskvällarna. mmmmm!

helgen har iaf varit bra :)

i fredags var det käk på harrys och sen bowling.
Lördag bestod av julbord med släkten <3 å sen bio med camilla på kvällen.
idag har jag tvättat, varit te och ridit. Blev en skrittrunda runt rosendal i snöyran :) inte alls farligt kallt så det var toppen! Sen var jag pch camilla inne en snabbis på julskyltningen. Köpte ett snyggt nattlinne på Gina. Man kanske får nytta av det någon gång...? och sen blev det GLÖGG på hemköp som jag avnjutit ikväll. Nudlar från asian palace blev kvällsmaten :)
hahah har nog handlat där lite för ofta xD Idag tog jag vegetariskt alternativ så han undrade om jag hade gått och blivit veggo xD hahahah det var roligt!

nä så nu har man glott lite på tv och ångesten börjar infalla sig så smått.

Försöker tänka på det jag ska göra från 16-22 på dygnen fram tills fredag iaf, så går kanske veckan lite fortare??

rida på tisdag iaf <3 och förhoppningsvis fungerar det att rida nere på olasgård. den var mjuk idag iaf så bara att hoppas! Camilla får vara förste lamptändare haha!

Sista arbetsdagen imorgon. Gott snack!

FREDAG imorgon :D

Den mest efterlängtade dagen på hela veckan!

WOOP.


Imorgon kväll blir det käk på harrys och sen bowling med Charlotte och Tina bl.a :D

Lördag shopping, Julbord med släkten och sedan bio med Camilla :D

Söndag STALLET OCH RIDA LUCKY :D

En mkt bra helg helt enkelt :)

Jag ser det snöar!

TACK, väderguden för att du lyssnade på mig och gjorde så att snön inte började lägga sig förrän efter jag ridit :) :)

Drog till stallet efter jobbet för att rida ner till Olasgård med Cecilia. Camilla var assistent. En mycket hedersam uppgift då hon måste tända paddocken.

Lucky var fin idag :) Blev lite seg/trött någon gång och hängde sig lite, men sa till han att det fick han inte så då blev han fin igen :) Gjorde lite sidvärts och igångsättningar. Sluta tyckte han va dö jobbigt så då körde han ut rumpan åt motsatta hållet. Haha! å sen när ja skulle rätta till det stod han å hoppa på stället ist, haha :) Vi fick till en riktigt fin på en halv långsida iaf när vi kom överens :)
Efter en 30-35 min blev Hanna rätt trött å det la ju Lucky märke till, hehe, så då slutade jag innan han märkte det för mycket ;) EVIGHETER sen jag red ett dressyrpass och SATT ner i traven! Han var väldigt bekväm så det var välkommet.
Ska se ifall jag kan rida ett pass för Åsa någon dag sen för hon rider honom ibland så då kan man få lite välbehövliga tips, då jag aldrig sett Lucky bli riden och vet hur han går med andra.
Ser fram emot nästa ridpass! Tror det kan bli söndag, ifall vädret tillåter och Mia inte ska rida. Vi får se :)

Imorgon ska ju pappsen firas.

Sen på fredag är det mat och bowling med folk från jobbet :) TREVLIGT. På lördag vankas det sen julbord :D MUMMA.
På torsdag ska jag försöka få med mina kära far och kolla på julklapp till mig, ny digitalkamera :)

Nä, nu ska jag smälla i mig en av bakelserna kan köpte på maxi innan :)

Måndag, igen.

Harry Potter och dödsrelikerna igår på bio. Riktigt najs :) Nu längtar man ju fruktansvärt till sista. Tror den kommer vara sjukligt bra!! Annars blir jag besviken.

Släktträff igår :) Alltid lika trevligt att träffa kusinerna :)

Imon ska jag ut å rida Lucky igen. Om så än det ska bli snöstorm så ska jag rida :D !!

Tänker på susanne! Usch och fy vad fruktansvärt det måste varit!!! vila i fred Marcell.


För övrigt är denna veckan najs då jag har fullt upp! Det gillas !

Ridit på stor häst idag :D

Var ute i GT nyss å har ridit Lucky :)

Jag, Camilla å Petra tog några vändor i styrdalskogen :D

I början orkade han inte riktigt jobba i det tempot som travarna hade, men vi kämpade på ändå :)

Sen en gång när vi höll oss lite efter och jag jobbade honom lite såg han plötsligt ett MONSTER i skymningen!! hahahah! Hela hästen försvann ner i diket, med mig på. Vi höll på att slå över, men fråga mig inte hur vi lyckades att inte göra det, men nästa stund var vi uppe på vägen igen iaf. Å då va han hur fin som helst xD haha :)

Sen galoppade vi lite :D RIKTIG galopp på en RIKTIG häst va längesen å fan va kul det va :D sen när vi skulle trava orkade han hålla travartempot och arbeta samtidgt. RIKTIGT fin var han då :) sen skulle jag ta ihop honom lite å trava av lite, men det tyckte han va jobbigt så då bockade vi lite ist :D sötnöt!!

Så det blir fler ggr i GT framöver :) Tisdag eller onsdag ska jag å cecilia ner till olasgård å beslagta paddocken :)

NU blir det fest :D

Puss på er!

fan fan fan fan

Här sitter man igen blödig som man är.

Jag vet inte varför, eller jag vet varför, jag har tänkt på det någon gång då och då senaste månaden, men inte vågat.
Nu gjorde jag det, men var inte beredd på reaktionen. Hann skrolla ner på en sida. Sen POFF kommer allt över en igen.
Speciellt när jag såg en dansk import som va precis som Putte i kroppsbyggnden. Jag bara såg att det hade varit en ny Putte på ngt sett. Inte en NY Putte, men en som kanske skulle passa mig. Denna var mörk/svart.

FAN.

Jag vet att det är detta som fattas i mitt liv. Jag har hållt på med hästar hela livet. Inte konstigt att jag mår dåligt när jag inte är med dem. De får en att må bättre alla de där dagarna när man tycker att livet är skit.

Just nu är det bara extra jobbigt för att man vet att man inte kan skaffa en.

Nu kom jag på en till väg; Jag flyttar hem å skaffar häst igen. MEN va fan gör jag när ja ska börja plugga. Då har man ju inte råd å ha häst.. ? vill mina päron ens ha mig där hemma :P

nä nu ska jag försöka sova... men detta är ju tyvärr en av de kvällarna när det kmr ta lång tid att somna...

god natt på er.

Det är NI/DU som är lekstugan. Inte VI.

OH igår var en händelserik dag! herrejävlar!

trots allt som händer var jag på bra humör. även om det inte gick som jag hoppats så kan jag börja planera lite igen. Eller ja som sagt försöka fundera ut va fan ja ska göra.

Glömde btw ett förslag tidigare; Förstätta jobba, säga upp lghten och flytta hem till början av sommaren (spenderar ju ändå mesta tiden där ute sommartid) och skaffa hund under semestern. Spara ihop lite pengar och hoppas på att man kmr in på skolan. Det är ett lite luddigt alternativ, men det är ett.

iaf var jag sjukt förbannad när jag kom hem från jobbet igår. Det är OMÖJLIGT att föra en diskussion med någon som inte kan ta kritik, inte lyssnar och inte kan diskutera! OMG. Jag får fan mer ut av ett samtal när jag pratar med mig själv eller närmsta stallagebalk!

Idag har jag varit på riktigt bra humör faktiskt, fast att illskan legat dold i djupet. Den kom upp emellanåt när jag var tvungen att ventilera mig.

-Bara så ni alla vet så är jag jävligt "corrosive" och sitter vid "bullshittable".
Om man ska föra en diskussion kanske man ska stanna vid det som var visentligt och inte dra in massa annat? Eller har jag missupfittat världen?? (nej du läste rätt..)
För att göra det klart en gång för alla; Jobbet är inte mitt liv, och inte heller de andra som sitter vid detta bord anser att jobbet är deras liv. Alltså, VI HAR ANNAT ATT PRATA OM PÅ RASTERNA ÄN JOBBET. OK??


Whatever. Livet går vidare och jag skiter i vilket :P De får väl tro vad de vill om de blir lyckligare av det! Om de inte får ngt på helgen är inte det mitt problem, FACTS.

I helgen blir det iaf blött för min del :D Antagligen utgång imon, men vet inte med vem än, sen på lördag ska det firas Jimmey! Hoppas att han inte somnar med stolen i famnen den här gången bara :P

Peace out!

ja men livet går ju vidare ?

Just nu känner jag såhär; Att i Halmstad vill jag inte bo, vara, stanna.

Sen har vi det här; Jag har 3 månaders uppsägning på lghten + fast anställning och det är svårt att få jobb någon annanstans.

Vågar man ta risken att säga upp lghten och chansa?? Hur stor är chansen att jag får både jobb och lght i en annan stad?

Fast fick jag välja heeelt själv så blir det ju Australien igen. Bara det att jag inte har ngt work.h.visa att ta ut, MEN Nya zeeland ligger ju bara ngn timmes flyg iväg, så då kan man jobba där, MEN åka på semester i Aussie! FANTASTISKT.

Min förra aussie tripp var ju lite halvt impulsgrej med biljettköp å grejer, så kanske det blir en till?? Vetifran om ja har pengar till det egentligen, men jobbar man där nere så borde det väl gå runt?? Bara jag slipper halmstad är jag nöjd :D

Frivilliga medpassagerare är självklart välkomna! Ni får dock stå ut med min STÄNDIGA dödsångest i NÄRHETEN av flygplan.

Ja, vill ni med så är det bara att hojta! Ifall jag åker iväg kommer jag ej ha ngt planerat hemresedatum, utan det datumet blir när jag bli antagen till skolan. Så att ni vet.

USA är ju ett bra land med... mitt absoluta drömjobb är ju egentligen djurpolis, så det kan man ju försöka få en inblick i ifall man tar sig dit. - JA, min favvokanal är Animal Planet ;)



För alla er som inte förstått er på mig än så kommer här en lite snabb förklaring.

- Jag avskyr att må dåligt och förtränger det helst. Ibland kommer det tyvärr upp till ytan.
MEN min specialite är att hitta på nya saker att bl.a göra, för att slippa tänka på det jobbiga och tänka på ngt kul istället. Det är så JAG överlever :P Så att ni inte tror att jag är schitzo .

Mitt liv suger babian pugn!

Ville bara ha det sagt så att ni alla vet det.

Fars dag!

Dagen har börjat bra :) Var på gymmet ihop med Charlotte :) Vet inte vad maskinen heter som vi körde, men vi kan kalla den rumpmaskinen ;) körde 30 min.
Mådde svinkonstigt igår och på morgonen när jag vaknade idag så valde att köra hårt, men kort idag!

Nästa gång blir det den + styrka :) Ska försöka hinna med ett spinningpass eller en löprunda i veckan oxå. Dags att börja sätta igång sig själv lite igen. Enligt mina termer börjar det hänga lite xD å det tycker jag inte om.

Ut till päronen å fira pappsen snart :)

Såååå hoppas vi på besked i veckan!!

Ifall det bli negativt ska jag å charllotte börja på karate. Hon har gått innan så hon får vara mitt psykiska stöd. Kände att det är ju bra träningsform + jättenyttigt tillmin framtida yrkesroll :) men som sagt vi får se!

igår knäckte jag 3½ filmer btw... helt döddag! girlsfriends from the past, the hangover, the ugly truth och halva what happens in wegas. 3 av dem gick på tv.

Jag är lite glad faltiskt över min boxer ;) skulle ju bara ha gratis av alla kanaler i 2 veckor. Jag har det fortfarande :D så bara att njuta så länge man har canal + kanalerna med ;)

aja, Hej på er!


väntar, väntar och väntar lite till....

Alltså, ärligt talat. Det hade varit så mycket bättre just nu om jag bara hade haft ett datum då man vet att nu förändras hela mitt liv eller så får jag traska vidare i det jag redan har.

Det tar mkt energi och tänkande från min sida. Jag försöker ju inte tänka på något av alternativen, men det enda jag gör om dagarna nu för tiden är att fundera ut vad jag gör om jag får JA och vad jag gör om jag får NEJ.

Jag måste ju ha lite planer oavsett. Grejen är att får jag JA så är det ju inte så mkt att fundera på i själva ja-tackandet, mer planering efteråt.
Men blir det NEJ måste jag göra något åt min livssituation för jag orkar inte med det här länge till. Jag är FAST här och jag gillar inte den tanken. Det händer inget nytt och jag bara står och stampar - Ensam.

Nej jag vill att något ska hända!! Snälla!!

En sak är säker. Lämnar jag hstd kommer jag inte bo här på lääääääääääänge igen :D WOOOOOOHOOOOO!!! slippa skiten!!
Jag kommer dock hälsa på mina älskade vänner. Vissa kommer man tappa kontakten med så blir det alltid. Men det är vid sånna här tillfällen man verkligen ser vilka som är ens riktiga vänner.

Just nu får ni alla förlåta mig för att jag inte är mitt vanliga sociala jag. Inte varit mig själv på länge, men jag hoppas jag ska finna mig själv snart igen.
Just nu trivs (?) jag med att vara för mig själv. Inte planera att träffa någon för det är jobbigt. Jag vill ta en dag i taget och se hur jag känner den dagen.
Och tro inte att jag en egoistisk eller något ifall att jag glömmer något ni sagt till mig. Jag kommer knappt ihåg vad jag själv planerar/tänker nu för tiden och det skrämmer mig.
Har glömt mycket saker senaste månaderna och jag är ledsen för det, för att jag lovar att ringa och inte gör det, för att jag glömt att jag skulle göra något med nån och planerat ngt men nån annan som jag fått stryka. FÖRLÅT.

En grej jag skäms något fruktansvärt för är min systers inflyttningspresent :( :( Det kom jag på att jag hade glömt när jag kom hem från Pliktverket. Inte medans jag var där uppe och hälsade på utan 5 dgr senare... :( :( Jag älskar dig syster det vet du och jag har köpt en till er nu!

Ville bara skriva allt så att ni vet ifall jag glömmer något.

Jag vill ha mitt FOKUS tillbaka. Innan sommaren hade jag stenkoll. Vad hände??

Bättre dag idag.

Idag har jag varit på bättre humör :) Fast inte hänt ngt speciellt på jobbet.

Var å klippte emil nu ikväll. Riktig liten stjärna! Aldrig klippt innan och stod stilla som en ljus. Tillslut somnade han :) så söt! haha.

Take care :) Imon ska jag till gekås och shoppa <3 - först läkarbesök dock å ta massa läskiga prover... :S men sen har jag förtjänat att shoppa ännu mer!!

Köpa hund seminarium.

Har varit på brukshundsklubben ikväll på seminarium om att köpa hund och lite viktoga saker att tänka på m.m.

Visade sig att jag redan läst om allt på internet, men alltid skönt att kunna disskutera och höra lite tips och råd i verkligheten med :)

När hon ställde frågan till alla vilken ras de hade funderat på, så tänkte jag att fan oxå! Nu kommer ju mitt rasval dra igång en jäkla disskusion, men som tur var blev det inte så :) Det var väl inte hennes favoritras, det märktes, men hon märkte att ja var rätt påläst på rasen och ville nog inte dra igång ngt där :P

Ska bli spännande när man får hem sitt pyre någon gång (allt från kanske några veckor tills om något år) och gå till brukshundsklubben och visa att min hund kan den med!!
Har jag kämpat med en häst i motvind som alla inte alltid tyckte om jag trodde på ska jag minnsann visa dem med min hund med! :D

Ja, det var skönt att vara på bra humör igen för FY FAN va förbannad jag var innan. Orkar inte skriva om det men chefen (nämner inga namn) pratade med mig innan idag om att han inte tyckte jag körde tillräckligt många påfyllningar och jag förklarade att om jag ska göra allt rätt så tar det såhär lång tid för mig. Jag kan inte vara bäst på allt! Men det ville han inte inse och då blev jag as förbannad! kort sammanfattat....

aja imorgon är en ny dag och jag är inte långsint.. (i de flesta fall) men allt beror på vilket bemötande man får imorgon och en felvänd kommentar och jag är inte sammarbetsvillig. Förre chefen visste hur han skulle handskas med mig för att jag alltid skulle göra mitt bästa.

Jag gillar min nya chef med, så inget ont om honom :) bara det att orden handskas lite fel ibland och då blir jag tvär. Ungefär som en tjurig gammal märr som vet hur hon vill ha det. Det är JAG i ett nötskal!

Puss på er som jag tycker om!

Fest? Lugnt, vi visar hur det ska gå till ;)

Tina körde, jag drack.

I getinge väntade Fredrik, Tom och jonas. Blev en riktigt najs kväll :) Helt flippat emellanåt :D hahahah

jag å tina fulade oss med kameran på fredriks dator och fick till en del mindre veckra bilder ;)

sen körde tina en gravid/myr-dans oxå. Ska fråga om tillåtelse att lägga ut denna på fejjan så ni får se xD HAHAH

Åkte väl hem vid halvett ngt sånt tror jag å inom statoil för nattamat :)

Nu ska jag snart ta mig in till stan för att köpa frukost till imorgon och köpa med mig lite asiatiskt :) MUMS!

Till camilla ikväll sen :)

Ha det gött!

FEST

Ikv blir det inflyttningsfest hos Fredrik i getinge. Vi kommer rocka som vanligt :D

sen blir det stan med charlotte :D och vi kommer äga som vanligt :D

Göra stan osäker gånger 50 000 :D thats what we do!

Uppdatering imorgon.. Nu ska jag ta en klunk öl till :)

ÅNGEST!!!

BESLUTSÅNGEST!!!!!

OMG jag vet verkligen inte vad jag ska göra, ta mig till, besluta mig för, ja välj vad ni tycker passar bäst.

Jag pratade nyss med uppfödaren till den bedårande varelsen i det tidigare inlägget. Vi pratade i 1 h om ALLT möjligt vad gäller amstaffs/hundar/hästar/uppfostran, you name it. Vi hade samma värderingar i ja, allt skulle jag vilja säga. Hade samma uppfattningar om hunden/rasen och så vidare.
De hade haft rottisar förr å sa att amstaffen slår dem med hästlängder på flera plan.
Bättre uppfödare kan man nog inte hitta!

Så nu till mitt problem! Hunden är deras favorit och skulle passa mig perfekt trodde han i.o.m att jag vill hålla på med bruks och liknande och det är en aktiv valp som VILL hitta på saker.
De lägger ut annons på han och hans syster imorgon. Jag har fram tills dess på mig att bestämma mig för om jag vill lägga handpenning på honom som jag inte får tillbaka ifall jag inte kan köpa honom eller helt enkelt chansar och hoppas att ingen köper honom. Kommer jag in på skolan och jag väljer att chansa och han är borta kommer jag ångra mig något fruktansvärt!

ska ringa mina föräldrar efter paradise hotell. föräldrar är bra på mycket!

GAH!!!! jag hatar I-landsproblem!!

Hane nr 3



Den förra sötingen var ju såld, MEN när jag mejlade den nya kenneln om att jag tyckte att denna valp var min favorit i kullen fick jag svar att han var den enda som inte var såld.
Då känns det som att det är meningen!

så imorgon ska jag ringa dem :)
se om man kan tinga honom å allt annat runt om kring.

Så nu hoppas jag verkligen ÄNNU mer på positivt besked än jag gjort innan.

Håll tummen för mig, jag behöver det här !


Onsdag

Först vill jag att Sandra Bengtsson ska veta att jag älskar henne och att hon är en underbar människa som jag hoppas ska följa med mig resten av mitt liv. Kommer finnas perioder där vi kanske inte ses så ofta, men man vet alltid att vi finns där för varandra när vi behöver varandra.

Sen åter till mitt liv. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min dag på jobbet. Den var bra på flera sett; var på godsmottagningen, fått flera skratt och de flesta har varit på bra humör :)
Till dessa skratt hör att en viss person har hakat upp sig på gårdagen och är väldigt fixerad vid gång 69 vilket jag har sjukt kul åt xD HAHA

Ni som känner mig vet ju att jag är rätt finurlig och uppfinningsrik och lekfull ;) hehe. Staplade kund-korgs-vagnar (sånna man ställer korgen i vid kassan) och kom fram till att denna var ett utomordentligt färdmedel :D Full fart frammåt och så kunde man få spinn på den så man snurrade åt alla möjliga håll :D Detta förgyllde mig dag!

Fredag - fest - inflyttningsfest. Kommer kanske besök från skogen som jag inte räknat med. Är jag dock förberedd som jag är nu tar jag ju det hela bättre, MEN det får bli lite alkoholintag den kvällen. Ser både fram emot det och vill spy över situationen.

I övrigt var valpen jag lagt upp tidigare såld, men de tipsade om några uppfödare som de kände som hade valpar leveransklara nästa helg. PERFEKT. För mig hade det kanske passat bättre med en som var 3-4 mån istället för 2, men utbudet är inte jättestort på renrasiga valpar så då får man väl passa på. En såg ut som de tidigare men bara en vit fläck på nosen. URSÖT.
- en liten detajl bara.... ska bara komma in på skolan med.... men mejlade dem iaf ;)

Nu ska jag hälla av min pasta och hålla kväll!
Ciao :)

Tack för den käftsmällen

Känner mig sårad och illa omtyckt.

Jag avstyrde något för att jag kände att det inte skulle leda till något och ville inte såra någon annan och så får man skit för det i evigheter framöver.

JÄVLIGT snällt. jag är inte långsint, men om folk har trångsynta tankar om mig är jag fanimig det!

Ville bara ha detta sagt. Just nu hade det varit jävligt skönt att inte bo i denna skitstad.

I övrigt har jag haft en trevlig kväll i harplinge hemma hos sandra :) Ska bli kul att träffas mer framöver nu så att du vet <3 <3

Du Suger!! ... eller???

Ja, det var precis vad jag trodde att jag sa till en arbetskollega på albanska idag. Tina hade tjatat på mig hela dan att säga det å när jag väl säger det får jag denna reaktion;
- Vadå här bland allt folk?
Jag: Ja vaddå då? har du något problem med det eller?
- Aja, gå ner på knä då!

TINA!!!! ojojoj va jag ska ge igen på henne framöver! Hon ligger risigt till :P Det hela ledde ju till att efetrmiddagen vart ganska kul så inte helt fel av henne kanske haha

Ikväll ska jag, angie å carro ut till bengan å hälsa på :) Najs!

Så nu ska jag laga lite mat innan det bär av !

I behov av lite designhjälp ;)

Ja, nu är det så att jag behöver lite hjälp ;) Det är så att här ni just nu läser. Jag vill göra detta område lite osynligt så att man ser bakgrunden svagt igenom. Hur gör man detta?
Tacksam för hjälp av er som är lite mer tekniknördar än mig :)

I övrigt var det riktigt kul att träffa Bengan igen <3 Lööööv ju!! Hennes kompisar där uppe var oxå riktigt trevliga :)

Idag har jag dock i brist på sömn i helgen varit en zombie.

Varit och hämtat mina ilägg idag så nu ska jag försöka ta mig ut i löparspåren någon dag :)

Nä, nu ska jag soooova! God natt på er :)

RSS 2.0