Haverdal

Då var man hyfsat installerad!
MKT kvar att ordna i röran, men nu kan man gå genom vardagsrummet och in på mitt rum iaf :P haha!

Hittade två gosedjurshundar som jag vann på liseberg för ngt år sen, PERFEKTA kompisar till min lilla tjockis sen :) Man finner alltid bra saker i röran när man städar ;)

Känns skumt att ha tv på rummet nu med :P

Fick en ny bild av Monika idag! Han är ju så söt :D



Nu ska jag slappa vidare! Helt slut! Flytt hela dan igår, jobb + städat lght + fixat här hemma idag.
OVER and OUT :)

JA FICK HONOM!!!



www.passionstaff.se

Visst är han fin :D :D

Gud jag kan inte tro att det är sant!!!

Jag är så glad och i chocktillstånd :D :D

Sötegöte!!!


Nu är de födda!!

De är  så söta!! http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?aid=275128&id=543639894

MEN och det är ett stort MEN!!
Där finns bara en hane och jag har ingen aning i vilken ordning jag får välja... det som gör det hela ännu mer nervöst är att han är GRÅ.. å de är de som är mest populära.

KAN INTE JAG FÅ HA TUR NÅGON GÅNG?????!!

 Om det är någon gång jag kommer be till gud så är det nu!

Tar någon honom så funkar det med tik med, men nu har jag ju ställt in mig på en hane.. aja HUND ska jag ha i vilket fall :D

Men jag hoppas att det blir han ;)

Återkommer med mer info när jag vet!

Big Ali Hönez



Han var en riktig stjärna.
Ryckte till lite när han såg mig uppe på ryggen men sen fattade han att jag inte var en köttätande tiger ;)
Skrittade runt på gårdsplanen i bägge varven (först med camilla som säkerhet sen själv) och sen tog vi en sväng runt stallet på vägen.
Söta "lilla" AliBubba :)

Så nästa helg blir det uteritt runt Rosedal. Spännande! ;P
Hoppas att han har gått ngt jobb i veckan så han inte är pigg å galen ;) Han går ju med helstängt alltid när de kör han, så märktes att han vart chockad att se omvärlden ;P

Sen var det hem till Camilla på kvällen. Drack ngt glas vin och sen gick vi ner på stan en runda.
Jag blev dock sur!! och inte på humör så jag gick hem rätt tidigt.
Ska bli skönt att kunna skylla på hunden sen så man slipper gå ut ;)
Utelivet är fan inget att hänga i granen. Antingen blir man besviken, sur eller så går det för mkt pengar.

Förhoppningsvis ska Cecilia få en fodervalp till sommaren, så då blir det två valpisar i stallet som kan busa med varandra :D De kommer förhoppningsvis bli bästisar!

Nu är det topmodel. ska poppa lite popcorn och bara dega i soffan!

11 arbetsdagar till Thailand nu!!! sweeeeeet!!!


:D :D

Om ca 30 min ska jag ringa till Monica och tinga en av valpisarna :D :D

Sen om ca en vecka föds dem å då får vi se om det kmr ut någon hane ;D

PEACE !!!

:D



Se, läs, njut.











(www.aftonbladet.se)

Jag vet jag har lite sjuk humor, men tyckte de va lite festliga ;) Tyvärr kunde jag inte få upp de i större format så ni får anstränga ögonen lite :/

Förövrigt lite mer positiv idag. Pappa hade varit hos kuratorn idag och hon hade sagt att det var en bra ide att skaffa hund. Så än är inte hoppet ute, tack å lov!

Tjing!


Är jag förvånad? Nej det är ju mitt liv vi snackar om

Så jävla typiskt mitt liv. Förstår seriöst vrf folk ger upp tillslut och tar livet av sig. Motgång efter motgång efter motgång suger. Vad fan är meningen med livet egentligen? Eller föddes jag utan mening för att bara finnas till så att andra kan ha roligt åt mig? Börjar tro att det är så.

Pappa skulle till ögonläkarn idag. Så jag ringde nu ikv för att höra hur det gått och om det då gått bra höra om hunden. Pappa ska opereras igen! :( va faaaaan! Tycker riktigt synd om pappa och sen vet jag att det är KÖRT med hunden då. KUL.

känns som hela min värld bara rasar samman gång på gång.

Upp på detta åker Lucky imorgon. Det kändes helt okey innan och känns väl okey fortfarande, men allt kändes okey pga att jag verkligen hoppas på hunden och för att jag vet att han får det bra.
Han gick så jävla fint idag! Allt jag jobbat med föll verkligen på plats idag! Han kom upp jättefint själv i formen efter att ha ridit fram, utan att försöka jobba upp honom. Sen när han väl arbetade där uppe var har mjuk och fin hela tiden och bet sig inte fast i bettet som han gjort innan när han blir trött. Det var ngn gång han blev lite stelare, men efter några travsteg till var han mjuk å fin igen.
Den känslan kommer jag definitivt ta med mig vidare i ridningen!

Så nu ska jag gå å gräva ner mig och komma fram den 9 mars...


Då är årets värsta dag snart tillända!

Tack och lov för det! Alla "känn dig som minst älskad dagen". Grattis alla!
Någon gång ska jag förhoppningsvis uppskatta denna dag men än så länge har den bara dragit med sig ångest.

Fick ut piller iaf av doktorn idag. Ska jag bara prova om de funkar.. hon sa det var bäst jag testade innan jag hoppade på flyget för man kan spy av dem. treeeevligt! så vi får se hur det går. Även bokat in kötid till kurator där å prata om min fobi. Får se om jag hinner få tid innan jag åker. I vilket fall som helst blir det nog bra.

Sen ska jag förhoppningsvis få tid till HUD snart. jävla tid det ska ta, får vi bara hoppas att jag inte får tid när jag är iväg :S

Sista ridturen på Lucky imorgon då. Jag försöker att inte se det så, men vet att det är ett faktum. Men där kommer vi till mitt förträngande igen. En psykolog skulle nog älska min hjärna! Här finns allt ;P

Just nu STINKER jag vitlök så faktiskt bra att man sover själv inatt :P tror ingen hade velat ligga nära mig ändå!

Imorgon ska pappa till ögon och sen hoppas vi att han bestämmer sig.

Jag har lite namnförslag iaf..:
Hane: - Diego - Aslan (ev med Z)
Tik: - Puma - Chili
Sen har jag kommit på ett namn som kan passa vilket som. Bagerah. Vet att han är en hane, men kan funka på en tik med.
Jag vet ju inte ens om jag får namnge den själv eller om uppfödaren väljer namn. Har inte kommit så långt i snacket än ;) Väljer hon ngt fint tar jag det :)

Nä nu ska jag sova. En jobbig grej med det är att jag drömt massor om P.J på sistone och det är inte alls bra :/ Vrf spökar du i min hjärna när jag verkligen fööööörsöker glömma allt!

Cheers!

Lucky ska bli västeråsbo!

jaha!

Då blev det så att man fick visa Lucky för hans förre ägare som haft han mellan 4-12 års ålder. Hon såg annonsen + att hennes syster i västerås såg den. Så systern från skåne kom och kollade åt systern i västerås.

Lucky har aldrig gått så dåligt innan jag jag hade helst bara velat hoppa av å gå in i stallet igen :S men det gick ju inte så jag fick ju sitta där å låtsas att det gick bra....
Hon vart nöjd iaf å hon älskar Lucky så det kändes ganska klart att hon tog honom.
så han kommer få det bra :) Han åker i veckan eller nästa vecka beroende när de får plats på lastbil.
Kommer sakna snuttepellen :( men visste ju från början att han skulle säljas å jag är rätt bra på att bygga upp murar (tyvärr ibland) så det känns okey. Han kommer ju få det bra :)

Jag å Tina var på Bull's igår å käkade å sen kom massa boys från jobbet oxå. Riktigt trevlig kväll med mkt skratt :) :)

Sen har jag och mamma satt ultimatum på pappa nu. Han ska till ögonläkaren på tisdag så därför kan han inte tänka klart just nu å allt är skit, men efter det måste han bestämma sig iaf. spännande :P

Sen träffade jag Siv när jag var ute å red så sa till henne att jag rider gärna in Ali nu när jag inte har Lucky längre så det tyckte hon lät bra. Får jag å Cecilia åka på pay & jump med våra travare sen ;) kan ju sluta hur som helst! haha

Red en av Puttes favvisrundor med Lucky idag. perfekt skrittrunda och Putte gillade den för han visste att han snabbt fick komma hem till sin mat igen ;)
Det var när jag red denna som jag la märkte till att jag hela tiden spännde till på de platser där ja vet att Putte alltid reagerade men Lucky lyfte inte ens på ögonbrynet. Putte var helt enkelt lite knäppare än normalt ;) <3

Imorgon ska man då till doktorn och förhoppningsvis få tabletter till min flygning. Håll tummen för mig!

Ja det var denna helgen! Puh.. ! hoppas nästa blir lite lugnare ;)

Uppdatering om mitt liv!

Om vädret håller sig lugnt kommer en dam ner från ovanför Gbg och provrider Lucky på söndag. Jag kmr vara nervös, ohh läbbigt att visa häst :P Hon verkar bra så vi får hoppas att Lucky charmar henne och att han är på bra humör :)

Sen verkar det som att det kaaaaaanske kan bli ett Ja i helgen. Vi får se!

Om Lucky åker får jag ta å hoppa upp på Ali snart annars lär jag få ridabstinens! Ut till Sum i veckan som kmr förhoppningsvis :) Han har ju varit lite krasslig. Han går ju barfota, så när marken var som knöggligast för några veckor sen misstänkte de en holvböld, men nu är han bättre :)

Hem till Tina på pizzza ikväll och imorgon blir det en date på Bull's med samma människa :) oh va jag är hungrig nu!!

Sen funderar jag även lite runt min nästa tatoooo.
Jag ska ju bl.a ha texten " Live every moment, Laugh every day, Love beyond words" och funderar på att lägga till "... and if you have a feeling you have to believe it. "
Så blir den lite mer unik :) Funderar även på om jag bara ska göra texten först och sedan blomkvisten vid ett senare tillfälle eller om jag ska göra allt på en gång. Tål att tänkas på ;) men ska boka tid till efter sommaren tror jag :) ajajaj!

Nu ska jag klä om å åka å hämta pizzan. TJING!

Barnpassning!

Nu får det fan va nog! Tur att det är fredag imorgon!! 1; jag gillar att vara i plasten. 2; Jag tycker inte om att vara i plasten ihop med nya catarina.
Hon är HEMSK.
Fler än jag som har märkt detta så man kan ju hoppas att hon inte blir långrandig..! (Brukar inte önska att folk ska få sparken men för att citera Peter "Hon är som en kvinnlig version av Simon G" )

Jag är helt slut efter att ha gått och irriterat mig på henne varenda f*ckin dag. Varje dag gör hon fel, gör som hon vill, kommer med dumma ideer, beserwisar sig, VET ALLT.
Behöver jag förklara mer?? (men hon har ju jobbar på lager förr, så hon vet?? Det är iaf den replik man får höra fler ggr / v. Vi är lite mer datastyrda än din gamla arbetsplats lilla vän.)

Detta har gjort att jag idag inte varit den trevligaste människan på jobbet. POH.

Snackat med Yll idag iaf om att jag INTE vill lära upp henne på Gods nästa vecka. Jag och kärringen har nämligen exakt samma rotation! KAN DET BLI VÄRRE!? Han förstod mig iaf, så får hoppas att jag slipper :)

Så, efter denna dag var jag ju måttligt sugen att sitta å trimma i ett ridhus. Ut och galoppera hade varit bättre, men men i detta väder finns inte så mkt alternativ.
Gjorde först massa lösgörande övningar då han blivit lite mer (vet inte hur jag ska hitta rätt ord här, han biter inte fast i bettet, men är skillnad sen innan nu när han kommit upp mer i formen och har inte riktigt fått orken att gå där än)... så efter en stund var han riktigt mjuk och fin. Lät han gå i lite lägre form idag och inte ställa så mkt krav först, så att han fick känna att den känslan vi hade idag var rätt :)

MEN sen blev jag lite irriterad på honom då han inte lyssnade vid galoppavsakningarna så då fick det bli lite hårdhandskar ;) SUPERfin blev han i högervarvet! Gjorde galopp/skritt/galopp/skritt superfint :)
Värre är det med vänster varv! När jag började rida honom hade han svårt för höger galopp nu är det vänster. Så han tjurade ihop HELT! Stannade, vägrade gå frammåt, slog bakut och när jag väl fick till en övergång hångde han sig i bettet. MKT mer jobb att göra där! Till sist efter att travat något varv gjorde han dock en riktigt fin övergång och då fick det räcka för idag :)

- Konstigt att jag intar försvarsposition när jag känner att jag inte är önskad längre? Bara låt mig vara!

Bara hästar och fina vänner i helgen!

Min bil <3

Den överlevde nattens storm!

Stod precis framför ett byggnadsstaket som omringar mitt hus. Stålstaket med betongklumpar som "fötter". Det låg som plockepinn bakom min bil när jag kom ut!!
De som har sina bilar på parkeringen mitt emot mitt hus kom inte ut med sina bilar :S
så jag fick köra runt hela området för att komma ut med bilen, men det gjorde inget när den hade klarat en nära dödenupplevelse <3

Sovit typ 4 h inatt pga blåsten. Hörde ju när staketet flög iväg så hade rätt svårt att somna efter det!

Annars har det inte hänt så mkt.

Hoppas att min far bestämmer sig snart om hunden. Jag har nog iaf bestämt mig nu att det blir en hane som jag först tänkte. Jag är mer för handjur :)


Ha de!

Bra helg :)



Mamma vovve Hera :)

Igår var vi nere i Perstorp och hälsade på min förhoppningsvis blivande valps mamma och hennes uppfödare Monika.
Kändes SUPER bra!! Så nu är det bara upp till min far att bestämma sig för om jag får skaffa hund eller inte. Valpisarna beräknas födas om 3 veckor :)
Jag har böjat tänka om lite om jag kanske ska skaffa en tik ist för en hane, men ja, jag tänker fortfarande som sagt.. båda har sina för och nackdelar så det är lite beslutsångest på den fronten ;)


På kvällen var det middag med brudarna från jobbet. SUPER gott och SUPER trevligt :D <3 Det kommer bli fler ggr!!

Idag hoppade jag med Lucky för första gången (om man inte ränkar med språnget vi tog över en gren på slingan ;) )
Slängde upp bommar på sockerbitar och körde lite gymnastikhoppning. Bra för Lucky och bra för mitt psyke.
Först kom jag i trav och mia å ullis sa att det syntes 3 m innan att han skulle stanna för jag "ville" att han skulle göra det. Efter att jag blivit tillsagt att ta mig samman gick det mkt bättre :) På slutet var det t.o.m kul igen :D
Det är ca 2½ år sen jag hoppade och då på en mördarmaskin så inte så konstigt att mitt självförtroende vid hoppning icke existerar haha!

Ellie och Nick var och hälsade på hemma hos päronen ikv :) Mkt trevligt :)
Sa att jag får kommer ner å hälsa på med vovven sen ;)

God natt på er alla!


FREDAG.

Det är inte bra. Det är nästan pinsamt. Så nu är det dags att stänga av.
-System shutting down.


Så! Måste bara säga att en av reparatörerna som kommer till jobbet ser heelt okey ut ;P hahah! Det bästa var för ett antal veckor sen när han höll på att gå in i en stolpe för att han kollade på mig först en gång, sen två ggr å sen den tredje tyckte han nog det blev lite genant :P hahaha!
Alltid kul att ha ngt att titta på nån gång ibland då det inte direkt finns ngn att vila ögonen på där i vanliga fall :P
- Ta inte illla upp Henke om du mot förmodan skulle läsa, jag tycker inte du är ful ;)

Ikväll blir det hem till camilla som vanligt för att ventilera veckan som gått ;)

Imorgon blir det perstorp!

Sen på kvällen blir det fancy middag med några av de bästa från jobbet. (saknas ju en del) Ska bli naaajs :D

Puss på er nu ska jag åka å handla mat på vägen till Camy ;) hahahah!

Lyngåkra, Plasten, Tröga människor, Hundar och till sist en bra låt :)

Lucky står på Lyngåkra nu tills på måndag för Ebba å Rosie ska provrida honom och då passar ju jag även på att få rida lite ordentligt i ett ridhus ;)

Tog det hyfsat lugnt med honom idag. Bara en genomkörare på ca 45 min. Lite mjukgörande övningar eftersom han inte är riden sen söndag. Bara gått i skritten. Han vart rätt stark emellanåt och eftersom han inte går så regelbundet nu hänger han sig lite emellanåt å GAH va irriterad jag blir över det!!

Men iaf, när han lugnat ner sig lite i galoppen blev han faktiskt riktigt fin och jag slipade vidare på de enkla bytena och lite öppna i bägge varven. Bara han får lite mer ork i galoppen kommer bytena bli som de antagligen var en gång i tiden ;)
Öppna i galopp tycker han är buslätt när han är på rätt humör ;P Annars tycker han det är lätttare att lyfta på rumpan :P

På söndag blir det bomövningar och kanske ngn studskombo. Måste ju passa på när jag har hinder att använda ;)

Då återgår vi till mitt arbete. Jag har haft KUL den här veckan!! Tror inte jag sagt att jag haft det en hel vecka på minst 1 år tillbaka... Men nu är det så att jag "äntligen" efter 1½ år fått vara i PLASTEN.
- Mycket att hålla reda på
- Högt tempo (När alla pallar kommer samtidigt, idag har min dag varit mkt bra då plocket och helpallen inte kom samtidigt)
- Flera olika arbetsuppgifter
- Få planera och lägga upp sitt arbete själv

ALLT detta som jag gillar :) Ibland när alla pallar kommer samtidigt kan jag dock bli lite för ivrig! hahah. Jag vill liksom göra allting samtidigt! hahah. Och det går inte riktigt.. ;)

Idag råkade jag i förbifarten ifrågasätta min chef. (inte bra! hahah)

Dick kom förbi mig och sa att jag hade gjort hans dag och jag fattade inte vrf :S så sa han att det var p.g.a det jag nyss sagt och han fick liva upp mitt minne lite till;
- Jag gick in på kontoret och sa till Håkan att jag hade REST-pallar på 2 butiker och han bara; Ah jag vet. Då hade jag sagt; "Ah jag skulle bara kolla så du hade koll" och sen hade jag gått xD hahaha Jag flabbade t.o.m åt mig själv ett bra tag efter att Dick berätttade det xD

Lite av min gamla arbetsledarroll kommer nog fram när jag är i plasten ;)
Skällde ut en kille som kört helpall hela veckan några ggr idag med!! Blir TOKIG på han och det var vi allihop för han skiter verkligen i allt. han tyckte att det var fel på vårat datasystem idag.
Han vill bara ha upp de pallar han ska köra och inte "blandade" pallar som han kallade det (Först kör man NORGE-pall sen resterande pall och mot slutet blir det lite blandat).
Då sa jag rätt spydigt (Sorry.. :P )
- Ja men nu är du på H3 och här är det inte som på H1. Här på H3 TÄNKER vi!!!
sen gick jag. Sen har han inte pratat med ngn mer idag ;) hahahah!

På lördag ska jag å päronen antagligen ner till www.passionstaff.se å kolla på vovvsingar. Ska mest ner för att pappa för hoppningsvis ska bli positiv till att skaffa vovve. Jag hoppas inget, bäst så. Vill ju i vilket fall träffa uppfödaren för blir ju kanske att jag köper hund av henne vid senare tillfälle för hon verkar bra. Skåne är ju nära å bra ;)

MKT info idag.
Nu ska jag soooooova!

Don Omar - Danza Kuduro

Fiiiin fina Lucky <3





(Ursäkta min sits just här :P )

Det är sån skillnad i formen på honom nu och i november/december!
Helt annan häst att rida nu när han börjat gå ordentligt :)

Så otroligt ridbar och gör verkligen allt man ber honom om :D
Det känns som att sitta på en liten GP häst ;) hahaha!

Jag hoppas verkligen att Fam Nielsen köper honom så jag kan fortsätta rida honom någon gång ibland :) !!!

Haft världens bästa födelsedagsfirande i lördags :D <3 med världens bästa vänner <3
Helgalet var det :D LÖÖÖÖV JO ALL!!!


RSS 2.0