3 april, Superfredag pa Martensson!

Ja nu nar man snart ar hemma i svenneland igen ar det val dags att ta upp sitt vanliga bloggande som legat nere ett tag nu.
Landar 12.20 pa landvetter. Det ska bli skont att komma hem. Mycket man saknar! Bara en sak som svenskt vatten!
nu ar man sa van vid att vattnet smakar skit sa nu nar man ar tillbaka i sydney igen kanner man inte ens klorsmaken.

Landade har 13.05 idag. Bor pa wake up igen precis som forsta gangen. Kanns som hemma :P
En sak som ar ratt skon ar att nu behover man inte packa om infor flyget och halla pa att krangla far allt ar redan fixat.
Var dykutrustning kunde aka som sportsecuipment med virgin blue idag. Sa gott. De sket i att vaga varat bagage pga av det dessutom ;) Inte behover oroa sig for att betela for overvikt.
Ak INTE med jet star om ni ar har. SKITBOLAG. Virgin blue var dessutom kalas! as bra med plats i planet egen tv a massa bra saker. Tv kostade dock pengar, men alternativet fanns ju.
Twilight finns pa alla plan nu sa hoppas verkligen att den finns kvar pa quantas pa torsdag. Annars skjuter jag ngt. Maste se den!

Imon ska vi nog ut till manley om solen lyser, sen pa kvallen ska vi ut och ata pa underbara jordan seafood. Tisdag ar det utgang till The Gaap antagligen och pa onsdag ar det frisoren och sen bio. Fin, fina grejor! Kannsa bra att verkligen har ngt att gora varje dag nu.

Pa fredag ar det paaaarty! och pa lordag! ojoj har en del att ta igen ;) ska bli sa kul att traffa alla dar hemma :D
Far se om min kara hast dissar mig en vecka som han brukar eller om han ar glad att se mig. Katterna ar lite lattare, bara att ta fram ngn god mat ;) haha.

Ska se om pappsen gar med pa en tysklandsresa i veckan som kommer med. Maste ju fylla pa forradet! och med min ekonomi nu har jag inte rad att kopa dricka i svenneland.

Tillbaka till Aussieland nu da :)
Cairns var helt underbart! latt bast! Dykningen var bland det basta jag gjort i mitt liv och det har resulterat i konstant dykabstinens. Ar sa sjukt avis pa andreas som ska till thailand och dyka nu :( I cairns traffade jag ju en riktigt trevlig grabb med, eller man som angie sager ;) Tobias (valdigt fint namn dessutom haha) och ar ifran danmark :) Ser ni, jag kan traffa folk som inte bor pa andra sidan jorden! far planera in en danmarksresa framover med ;) Fast han kommer inte hem an pa ngn manad..
Vi reste ett tag med ett gang ifran england med. As goa manniskor :D forst tyckte vi att de var lite for sig sjalva och ville inte riktigt slappa in oss i gruppen, men oj va fel vi hade. Utekvallen med dem efter withsunday sailingen var den basta i aussieland! Ingen i sverige kan festa som dom gjorde :D Hade sa javla kul! En av killarna hette Greg och var helt as trevlig och en av de roligaste manniskor jag traffat :) Far helt enkelt bli ett besok till england med! Da ska vi dessutom traffa lite fler folk som vi oxa traffade under fraserturen. Helt underbara dom med!
EMMA och CAMILLA vara gbg brudar! fan va vi saknar er och fan va skoj det var att snacka med camilla haromdagen :D
Det har nog varit det basta med den har resan. Alla helt underbara, otroliga, helt fantastiska manniskor!
Sen har man fatt se en hel del natur med som man inte trodde fanns och gjort saker man aldrig trodde man skulle gora.
Pressat granserna. Varit ngn gang man varit nara till tarar, men fatt sta emot. Fraser var enormt jobbigt med mitt kontrollbehov.. som bara blir storre och storre.. fruktansvart jobbigt.
min flygradsla blir ju inte battre heller. Det ar lite komiskt for jag kommer pa mig sjalv nu i efterhand, som idag nar vi lyfte ifran perth..
Forst var det lugnt, men sen ar det ngn liiiiten forandring som gor att jag tappar kontrollen. turbulens, att vi svanger, att motorljudet blir annorlunda. Da stanger jag av. Jag horde tydligt att ena flyvardinnan sa ngt pa vagen upp idag och angie forsokte prata med mig, men fraga mig INTE vad dom sa. ingen aning. fast att jag forsoker lyssna for jag vill sa kan jag inte.
Tydligen hade angie sagt massa viktiga saker till mig nar vi lyft ifran cairns for 2 v sen, men da hade jag inte ens markt att hon pratat med mig :P

Ikvall blir det wollies nudlar och tonfisk. Klassiska backpackermaten. Blir nog inte det pa ett tag nar man kommer hem sen ;)

Na nu vet jag inte riktigt vad ja ska skriva mer just for tillfallet. Jo, det sitter en sjukt storande snubbe till vanster om mig som sitter och dansar till musiken han lyssnar pa pa sin stol och sitter och asgarvar hogt ibland. Damp.

Over and out! Alskar er alla!

- nu har jag bara 3 take offs left, sen ar jag pa svensk mark. Inget flygande pa ett tag nu.
Till Danmark gar det ju bat ;)

RSS 2.0