Påskledighet! Ja tack :)

Fick igenom min semester veckan efter påsk så jag kan vara hemma å ta hand om valpis :D

Firade genom att åka till dogz å inhandla koppel, halsband och en tuggknut. :) Han har ju två hundar med som jag vunnit på liseberg som kompisar här när han kommer hem. de är lika stora som han själv :P

Nu blir det våfflor en vecka för sent ;)

Sen imorgon blir det Harrys och bowling med jobbet. Kommer bli riktigt kul för det är många som ska med denna gången :) B&B kommer vara osäkert det ska ni veta! 35 galna retlogare som springern runt :P

Måste köpa ny högtalarsladd till datorn. håller på att gå av så ljudet växlar från högt till lågt hela tiden... :P aja den klarar sig över helgen!

Nu våffla i Hannas mage :)

Analysering och fundering

Ja det är vad jag ägnar mig själv åt under arbetsdagens timmar. Vad annars kan man göra?
Nu är det så att denna gången är det inget sms, inget samtal, ingen annan person som jag analyserar.
Det är mig själv.

Jag har "stängt av" så länge(?) nu och det känns då konstigt att kaaaanske släppa in en annan människa nära inpå.
Jag kan liksom inte heller förstå det här med att tycka om någon, förstår inte hur man kan längta efter någon osv. . . Det låter helknäppt jag vet.. och jag är livrädd för att jag ska tröttna efter ett tag. På personen alltså.
Djur består, men människor kommer och går.. Så har mitt liv sett ut de senaste åren.
De människor som jag hållt fast vid och som jag trivs fasansfullt bra ihop med är få men värda att nämna vid namn.
Sandra, Camilla, Angelica, Caroline, Cecilia(Hon har kommit och gått lite ;) ) Sen har vi då Tina som utökat denna skara, men som är en nyare bekantskap. Till er kan jag berätta allt och jag vet att ni alltid kommer finnas även om det kommer perioder när man glider ifrån varandra.
Jag har fruktansvärt svårt att lita på människor. Genom saker man gått igenom under åren har man fått lära sig att alla är inte vad de utger sig för att vara och de människorna har jag inte mycket till övers för.
Helst säger jag upp kontakten med dem, men ifall det krävs kan jag vara lika falsk tillbaka som de är mot mig för att stämningen runt omkring ska vara god och för att det inte ska bli ett stort pådrag ikring det hela. Hela världen behöver ju inte veta.

Jag gled iväg lite från ämnet kände jag, men det jag nyss skrev är sannerligen aktuellt. tyvärr. Detta fall är inte så dramatiskt som det kan låta, men det får en att inte må på topp alla dgr!
MEN så träffade jag ju en som fått mig att glömma allt jobbigt och bara njuta och vara mig själv just då. MEN man vet ju aldrig hur saker kommer att bli och med min (o)tur vet jag att det är djuren som består...
Turen borde ju vända någon gång säger de. Fram tills att det verkligen blir bevisat kommer jag förbli känslokalla-Hanna. Det är jobbigt för jag är inte sådan. Jag TYCKER OM och jag VISAR det. När allt då går åt helvete varje gång man gör det känner man sig inte så jävla peppad längre!

INTE ETT ENDA SMS SKA JAG SKICKA SÅ NI VET DET!

Hör Någon inte av sig så är det Någon som förlorar på det. Jag fortsätter bara på trappsteget jag nyss trillade ner ifrån.

OCH Jag är faktiskt på Bra humör så att ni inte tror att jag är helt depp :) Ville bara förtydliga lite om hur jag tänker ;)

Nu är det 22 dgr kvar tills jag får hem min lille plutt <3 Han kommer få mycket KÄRLEK.

PassionStaff Never ending story



<3
Sötnosen


Hemma igen!

Och igår blev det fest hemma hos Walle.
Sen utgång på det.
Sen efterfest hos camilla till 07.00
Sen buss hem vid 11.32


Tillhör nog toppen av de bästa timmarna hittills i år :) :)

Innan dess var jag å hälsade på min vovve <3 Han är SÅ SÖT !! Tydligen lite lat och mest sover å äter ;) Men det är bra så han blir en stor kille. Som Angie sa; Jag va tjock när jag va liten å se så snygg jag är nu! Kör på det :)
Även detta 2 mkt bra timmar :) :)

Nu ska jag till AliBubba!

Nästan redo!

Nästan färdigpackad, färdig peelad, färdigladdat allt som ska laddas, växlat pengar, tömt minneskorten. Ja det var nog allt tror jag!

Fått en rejäl ångest på jobbet idag som satt i 1½ timme innan den försvann. Jobbig stund å jag hoppas verkligen att mina piller hjälper imorgon för det är värre nu än det varit innan!
Tror att det beror på att jag så gärna vill komma hem igen denna gången ;D De andra gångerna jag varit iväg har jag inte direkt haft ngt att komma hem till och längta efter. Så då (detta låter dumt..) har jag väl tänkt att störtar vi, så störtar vi, men nu vill jag verkligen INTE det :P haha ja vet jag är störd!

USCH

Baslådan/slutsteget i bilen var upptinat idag och nu fungerar det igen :D så det vart musik på förbjuden hög nivå på vägen hem i det fina vädret :D man kan ju inte låta bli de dagarna!!! Å när man dessutom inte haft ngn bas på hela vintern :O Ryyyysningar!!

Nu håller vi även tummarna att man har varsin tv på planet!!!! Min färd kmr bli så mkt lättare att överleva då!

Jag har ju iaf positiva saker att försöka drömma om på resan, så att så sett är det inget fel :D

Ha det bra här hemma nu och ta hand om allt åt mig ;) Håll ordningen så att säga!
Puss på er!

Ali, schnell hest!!

Blev en skrittrunda med Camilla, Petra å Cecilia bort till Vilshärad. Massa läskigheter som han inte bryr sig nämnvärt för :)
Snubblade dock minst 30 ggr på en 300 m lång grusväg, så jag vart lite nervös inför att trava sen då :P haha
Stackarn inte lätt att hålla koll på de långa benen ;P

Sen kom vi upp till banan och tog ett varv i varje i trav. Riktigt stjärna <3 travade lugnt och fint :) Ibland blev han lite taggad, men alltid under kontroll så det var lugnt :)

Efter de 2 varven va han lite trött. Andra muskler som får jobba ;)

Så när jag kommer hem från thailand ska jag börja rida 2 dgr i veckan tänkte jag. Då är det förhoppningsvis mjukt i marken hela tiden så man kan trava varje gång så han får jobba lite med :)

Å nu är jag nervööööös! Filmkväll hos Camilla.. oh. Ja nä men jag är ju som jag är så det är bara att gå om det inte passar :P Men sen är man ju borta i två veckor så bätttre att ta tjuren vid hornen ;)

På tal om tjurar så kom vi på lite roliga citat/händelser från gårdagen när vi var ute å red.

- Cecilia! KUBBA, spring!! Stoppa bussen!! (hon sprang från stadium till österskans med mitt pepptalk! haha )

Sedan kom vi inte in i huset så hon ställde sig på ett cykelställ för att knacka på fönstret. Det enda jag då kunde stötta var hennes rumpa för att hon inte skulle trilla ner.
- Ursäkta cecilia att jag hade min tumme i din rumpa!
Ja vad skulle jag göra, full som hon va hade hon trillat om jag släppt xD

Jag å cecilia ska gå på toa:
Vi öppnar dörren och där står Marcell och kissar och Walle står och spelar gitarr och sjunger xD HAHAHAHHAHAHA

På la coca ska cecilia och hennes kompis sara sätta sig på en stol, men de bara fortsätter ner mot golvet för benen gav vika xD HAHAHAH när alla slutat flabba:
- Det var nog fan alkolås på den stolen!! För mkt promillle på er tsm ;)

Sen vart det även en disskusion om sex som urartade lite och tänkte inte säga vem som sa vad, men det kom fram att har man inte haft sex på ett tag saknar man inte det:
-Ja men man har ju handen då!
- Ja fy jag brukar få kramp i fingrarna!
- Näää då är dildon oslagbar!
Jag kan ju tillägga att jag ej var med i dessa citaten för jag låg då dubbelvikt av as garv på golvet hahahahaha! Varje replik stämmer verkligen in på personen som sa dem med xD HAHAHAH bästa på länge!

Vart en del skämt till som jag ej tänker ta upp här , men som ni förstår vart det MKT skratt under kvällens gång :D

Nä nu ska jag förbereda mig mentalt för kvällen..... !

Ohhhh ja!!

mm mm mm !! Va bra det blev ;) hahah!

Födelsedagsfest hos Marcell igår. Jag, Sandra, Camilla, Cecilia, Qvint och min älskade syster Anneli och hennes Niklas var vi som drog dit :)

Riktigt trevligt!! Massor med snack och go musik, lite karaokee på det med xD Jag å syster sjöng duett ;) Men vi hittade ingen karaokee version av vår låt så vi hade handikapp utan text.

Träffade nya trevliga människor, varav en var lite extra trevlig :)

Sen blev det utgång på det! Tre hjärtan och dansade loss! Träffade en del man kände :) Sen vidare till lacoca när 3 <3 stängde.
Var kul att se en måttligt chockad camilla ;) hahah, jag gillar att överraska !

Sen så var jag ju barnvakt åt cecilia ;) Så var tvungen att se så hon kom hem så vi tog samma buss. 3 av mina grannar var med på bussen så sa till dem att väcka mig när vi skulle av om jag hade somnat, men jag höll mig vaken :)

Andra gången jag skippar ölen nu och fy satan va bra jag mår :) :) Men det är synd för öl är ju gott... Men kanske kan börja dricka det om ett tag igen om man har tur... aja Mikaela hade ju varit i tyskland förra helgen och köpt en flak Mango/Hallon cider och den är riktigt god så den får funka så länge :)

Hem till camilla på filmkväll ikväll :) Och innan dess ska Ali rastas :) Sweeeeet :) :)

Flygmanik-panik!

Jaha här sitter jag å väntar på att klockan ska gå och tänkte att det är la lika bra att skriva ngn rad här!

Har ju faktiskt inte berättat att Ali var en stjärna förra helgen när vi red runt rosendal ihop med camilla å Petra. Lite förvirrad ibland, men det är ju förståeligt :)

Sen har jag provat mina flygpiller. Vetifan om de funkar så blir till att ta minst 1 tablett iaf.. Grejen var att jag kunde känna känslor, men inte tänka. Så jag kommer alltså sitta på planet SKITRÄDD men inte kunna tänka att jag är det xD Nääää inte alls obehangligt :P Usch! Kan ju säga att flygångesten börjar inta sig. Tycker bättre om att ha bägge fötterna på jorden.

Min rygg har varit kaos i veckan med. Skulle ju plockat egentligen, men fick byta. så 3 dgr har jag kört skjutare och de andra 2 var jag på gods å sorterade luftfilter. Lagom lyftvikt på dem!
Terrade Magnus där nere lite xD hahah stackarn vad han får stå ut med när jag får mina raseriutbrott på vissa IQ-befriade chefer (lr rättare sagt ställföreträdande chef och ett rövhål med hästaflabb från 1an)!! Marcus försökte få mig att släppa detta och infinna mig i min fredagskänsla och det gick väl emellanåt :P

Ja det var la det hele! Nu ska jag göra mig iordning för födelsedagsfest och dessutom fira att man slipper sverigeväder i 2 v framöver :D

Sen när jag kmr hem ska jag träffa bäbis :D OCH skicka in ansökan till Högskolan Hstd! Så förhoppningsvis kmr man in ngnstans till hösten :P

Puss på er!

RSS 2.0