FOBI !!

usch å fy!

Imorgon ska Eddie till doktorn igen. Hans klierier som förut satt på bröstet har slutat och nu satt sig på sidorna, tassarna och huvudet, så troligen har han i sin imunförsvars-svacka av allergireaktionen fått rävskabb.
Det hade varit bra om det är det så att vi kan behandla och sen blir han bra, men samtidigt tillhör ju detta en av mina fobier om man ska säga så.

Löss och skabb får mig att vilja duscha hur länge som helst och helst av allt skulle jag vilja tälta inatt och sova så långt ifrån eddie som möjligt. Stackarn! han fattar ju inte vrf matte inte vill kela som hon brukar.
Men just nu kliar det överallt på mig och jag kommer antagligen inte kunna sova inatt heller.

Vilket jag VERKLIGEN BEHÖVER då jag skulle jobbat över till 18 idag, men gick hem kl 17 för jag var så trött så jag började lipa. DÅ är man TRÖTT. så är det när man har en hund som kliar sig halva nätterna och vaknar kl 5 även under helgen och ska KLIA KLIA KLIA.
så vi hoppas att detta får ett slut imorgon.

ANTI-SKABB-BAD åt Eddie isf!

Igår var iaf Ali superduktig och gick över två cavalettibommar och kunde svänga hyfsat svävt och fortfarande vibehålla sin balans i trav :) min oslipade diamant brilljerar :)

Ska börja lägg mer jobb på det där med att stå still igen med. Han var ju duktig på det, så vi har la slackat lite på det så nu vill han inte alls stå still när man ska spänna sadelgjorden.. Sitta upp utan att ngn står framför går inte än heller. jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare där... måste ju ha pallen för annars åker sadeln runt.. så jag får försöka komma på någon geniplan där!

Måste försöka få lite kort på honom när jag rider med. Får anlita Cecilia-proffsfotograf någon dag! Så frustrerande att inte ha någon spegel att kolla i hur allt ser ut :P

Samtidigt försöker jag se den där tjusningen med att köra som alla i stallet har, men den är fan ickeexisterande än så länge. Visst det är lite kul när det går fort, men fan så mkt roligare att galoppera i full fart över en stubbåker :D Mycket härligare känsla när man verkligen blir ett med hästen. Det kan man inte bli bakom hästen..? jag får mest ont och får sand överallt :P
Nu kör jag ju då stallets jobbigaste häst enligt yngve, men ligger han inte på så får jag ju bara ont i ryggen och hellre ont i armarna..! Träningsvärken i ryggen från i lördags har släppt helt idag. Säger väl en del eller :P

Eddie var iaf duktig i stallet igår :) Hjälpte till att lägga ut bommar i paddocken, eller mest var han kanske ivägen ;) man han var duktig och var med mig och sprang inte upp till stallet eller jagade några katter. Han förstår ju inte än att hästarna ska man akta sig för, så i närheten av dem håller jag honom alltid kopplad.

Han har verkligen stenkoll på när vi ska till stallet nu och när vi är framme hinner jag knappt stänga av bilen förrän han bara SKA UT! haha sötis :)

Kan inte bara den här veckan bara vara över...? längtar till freeeeeeedag :D ÖL-brännboll med utgång på det med jobbet igen och denna gången blir vi nog destu fler :) :)

Tina ska vara my-personal-wingman in case I would need one. Och jag är hennes. Så som det brukar vara ;)

Nä nu ska jag kolla på tv till halv nio sen ska jag soooooova!

Peace out alla skääääbs!

Ett litet inlägg såhär på lördagskvällen.

Tänkte bara dela med mig av en tanke såhär på kvällskvisten.

- Han har potensial att få mig att glömma.

OCH det är riktigt bra. För det har ju inte hänt det senaste 1,5 året.

Om det nu är så, så får ni fanimej hålla alla tummar i världen för mig för detta kan bli svårt ;)


Rakbanejobb!

Idag var jag med inne på travet för att köra själv för första gången! Nervös var jag! Klappade på Ali ett antal ggr å sa att han skulle vara snäll ;)

Men det gick fint! Han låg på rätt bra under uppvärmingen på slingan, men sen var det lugnt! Körde med käk för första gången på honom och det var skönt för när han blev trött sen så kunde han inte jocksa så mkt med huvudet.

Körde 8 längder på rakbanan sen och den snabbaste var 1.20 tempo men då orkade inte riktigt Ali hänga på så vi kom la 10 m efter. Men han kändes fin och han var snäll så det var det viktigaste :)
Sista rundan låg vi först och då var han som finast :)

Han ska behandlas snart igen och sen hoppas yngve på att han kan komma till start snart efter det, så vi får se :)

Imorgon blir det en lugn skrittrunda för grabben iaf och på måndag funderar jag på lite markarbete med lite bommar :) då behöver vi dock assistans från marken som ev kan dra oss över xD

Eddie har varit duktig han med :) Igår var vi i gårdshult på lite kalas och då var det premiär för honom att vara själv i bilen. Gick fint :) Han sov som en stock! Tänkte först att han skulle få vara där ute en 30 min själv å sen skulle vi ta in honom, men han var så lugn och fin så han fick sova vidare där ute :)

Bägge hans öron står upp nu med :)

just nu hoppas jag att det fortfarande ska vara uppehåll när han vaknar så vi kan ut å gå en sväng :) Han avskyr ju fortfarande regnet, fast nu kan han iaf göra sina behöv ute fast att det regnar så det är ju en fördel ;)

Hans kliande går upp och ner. Eller kliar gör han väl lika mkt varje dag, men vissa dgr är han mer eller mindre röd. Sprayen hjälper ju lite, men det är sjukt frustrerande. stackarn!

Take care!

Linda Bengtzing - E det fel på mej

Varje gång jag ser dig exploderar det någonting inom mig.
Det räcker att du ler mot mig så kapitullerar jag.
Varje gång jag attraheras, då vill jag bara va med dig.
Ingenting jag kan hantera, jag vill ha mera..


Det är fanimej inget fel på mig!
hoho.


För en vecka sen gjorde jag ju dock en av de värsta grejerna jag gjort i mitt liv.
Aldrig kul att såra någon, men ärlighet varar längst och jag är inte den som kan gå runt och låtsas och det är ju verkligen inte rätt det heller.
Jag hoppas att det kan bli såpass bar så att vi kan vara under samma tak igen i framtiden iaf.
Men jag har all förståelse i världen för om det inte blir så.
Har ju varit där själv.
Och jag tog valet att inte vilja umgås, men behövde ändå träffa människan varje dag. DET SÖG.


Det värsta är nu att det där längst uppe stämmer. Fast att jag sagt till mig själv att, NEJ.
Men vadå man är bara ung och glad en gång i livet ;D

Bara att se vart livets stig leder en helt enkelt.
 Eddie rockar iaf med vart den än bär :)


Eddie ska åka med stil!



Nu ska min prins åka säkert :) I min bil får han ju nöja sig med att sitta i sätet, men denna får han i pappas bil.
Krocktestad och med lås på.
Ska jag bara montera ihop den med, se om det finns tid ikväll :P
För hoppningsvis ska den passa med. Det står att det ska passa i den äldre modellen av opel asta och den nya är större så vi hoppas. Våra ögonmått är lite tveksamma dock, men vi fick lämna tillbaka den ihopmonterad ifall den inte skulle passa.

Vi var i västerhagsskogen igår och gick bort till agillity-banan som finns där.
Han fick springa genom tunneln några ggr å sen gick vi slalom en gång och provade ett lågt hinder 3 språng. Jätteduktig var han :)
Agillity är inget jag kommer tävla i men det gör ju att hunden blir säkrare på sig själv så för skojs skull kan man ju öva ibland.
Får se om han blir lätt stressad och uppjagad som vuxen med för då är det ju inget alternativ alls.

Pratade med en hundägare jag träffade en dag när jag å Eddie var ute å gick och hon sa att hon bukade öva spår i en av de tomma fårhagarna vi har nere vid stranden, så det ska jag ta efter sen ;)
Blir väl till hösten när vi gått klart valpkursen :)

Han är riktigt duktig på att hitta mig när jag gömmer mig i skogen. Igår gjorde vi det rätt svårt och han krånglade till det ännu mer och sprang "fel" håll så han fick krångla sig igenom lite ris och buskar som inte alls var planerat, men lika glad för det var han ;)
Brukar gömma mig på lite svårare ställen i början när han har mycket energi och sen göra det lättare i slutet när han är lite tröttare. På så sett tycker han ju inte att det är för svårt när han blir lite trött å inte har samma energi länge :)
I början gjorde jag tvärt om såklart, men nu när han vet vad han ska göra så är han mycket mer intresserad av att hitta mig i början ;)
Mamma får verkligen hålla fast honom för han vill efter mig till varje pris :P
Liten morsgris är han ;)

Ska ner till paddocken och rida Ali sen :) Lääängtar! Man borde ju inte ha förväntningar på honom eftersom han fortfarande är så ung och orerfaren, men med sånna framsteg han gör är det svårt att inte ha det ;)
Ska se om Cecilia kan ta något kort idag så att jag kan se hur han är i formen. Känslan uppifrån är som sagt bra, men jag vill gärna se frånsidan med så att jag har koll på min känsla ;) Förhoppningsvis ska vi ju rida lektion nere på fjellare någon dag och där finns speglar ;) Han kommer ju dö xD HAHAAH "aaahh mamma en annan häst inne i väggen!!"

Nu ska jag lämna dumburken och hoppas på att Eddie fortsätter sin skönhetssömn så ska jag gå å montera bur!
Han har en förmåga att vakna när jag lämnar rummet, men om mamma eller pappa nattat honom då sover han lugnt vidare... :P som sagt morsgris ;)


Jag å Ali gör reklam!



Haha! Petra som sa att jag å Ali låg ute på Stålhedens hemsida på Olastorps annons! Festligt ;D
Den dagen han va så jäkla fin i paddocken för övrigt ;)

Gillar verkligen den kusen alltså <3


Fan med!

Jaha, Då var vi hos veterinären idag och vaccinerade Eddie. Han var jätteduktig :) Åkte bak i pappas bil idag och satt mest och tittade ut genom alla olika rutor där bak ;)

Men, det var som jag befarade att han är allergisk mot något och vi och veterinären misstänker pollen. Stackarn!!
Han ser inte klok ut just nu :( Helt röd och irriterad på hela bröstet. Vi fick iaf en spray som ska mildra kliandet, men han är för ung för att få kortison, så han får helt enkelt se ut som han gör stackarn!
Vet sa iaf att det brukar växa bort inom 2 år, så vi får hoppas att det växer bort snabbt!

Blir nog ingen utställning i sommar för vår del iaf om han ser ut som han gör :( Men man kan ju hoppas att det lägger sig så vi fortsätter träna.

För att göra kvällen ännu mer pissig så rev han mig över hela läppen när jag skulle natta honom så nu får jag la munsår överallt lagom till helgen :'( :'( jag som håller på att planera in firmafest å allt.. aja kul kan man ju ha ändå, men man får se ut därefter...

Något som var positivt idag var iaf att Karlo hade med mitt ciderflak som han köpt i tyskland :) Smaken mango/hallon som inte finns här (kan göra det men då är den ju dyrare, finns inte på border shop iaf så man måste åka till Burg). UNDERBART GOD!!

Livet är fan inte lätt och jag avskyr när man ska göra folk besvikna så ni får fan tänka på mig nu! Mer info kmr...

Just nu Lyssnar jag på Linda Bengtzning - E det fel på mej
DEN är så JAG :S :( Jag är HEMSK..

aja, FAN.

Lite grus i BH är alltid bra ;)

Tog av mig sportbh'n nu när jag skulle duscha (opraktiskt att ha på den då ;) ) och upptäckte att där va massa grus xP

- Ja, jag å Cecilia körde lite snabbt idag med pollarna :D

Så nu har jag nytt hastighetsrekord ;) Ali kändes KANON fin denna gången jämfört med hur han har kännts innan så hans behandling har kanske hjälpt :) Han var fortfarande lite sne i länden dock, men inte lika som innan. Låg på rätt bra gjorde han, och hela tiden nu :) Jämt tempo nu med hela tiden, så hel nöjd är jag :)

Eddie verkar acceptera att vara själv i stallet med medans vi är ute så förhoppningsvis kan jag ta Ali som pass-häst snart :) Det ska bli spännande! In till travet å köra fort ;)

Eddie gnyr lite å tycker synd om sig själv, men han är inte hysterisk. Han brukar få vara i Alis box redan medan vi gör iordning hästarna så att han vet att han kan vara där och jag är utanför. Sedan när vi kommer tillbaka brukar jag ta ut honom och binda upp honom så han sitter bredvid i stallgången och får se på när jag fixar med Ali, så han vänjer sig vid att få vara med, men inte vara i centrum ;) Detta gick bättre idag än förra gången :)

När han blir stor vovve ska han förhoppningsvis kunna ligga själv på ett täcke eller ngt i stallgången hela tiden, men det får ju ta den tid det tar :) Jag är glad om det är inom 3 år ;) Vill inte ha någon olycka med hund-under-hovar!

HAHA han var så SÖT när vi kom fram till stallet idag! Han drog i kopplet och ville inte alls vänta på att jag skulle låsa bilen för han skulle DIREKT och hälsa på Ali i hagen :D haha så sööt!!
Sen fick han hälsa massor på den svarta katten i stallet med. Då va han glad :) :) De andra springer ju bara iväg :P

Vaccination på tisdag! Sen får vi börja hälsa på vovvar :) Får ta å bestämma en vovvedate med Cissi och Otto någon dag, sen om Carro och Doris kan vara med oxå :)

Puss hej på er!

Vaggeryd och måndag!

Igår var vi på Vaggeryd! Eddie skötte sig galant!

ca 6000 pers på plats, varav några hundra på stallbacken där vi var. Eddie fattade rätt snabbt att man inte kunde hälsa på alla. De andra hundarna brydde han sig knappt om. Hästarna däremot ;D haha! Han älskar dem!
När vi satt bredvid staketet hade han stenkoll på dem när de sprang förbi och inne i stallet ville han pussa på Lottie hela tiden :P

Traktorer med vattenslunga, harv m.m var inga problem även om de brummade förbi ca 1 m från näsan på han. Nästan så vi fick en dusch en gång ;) han tyckte att all musik och snack i högtalarn var konstigt första 5 min men sen tänkte han inte mer på det :)

Käka mat mitt i allt ihop var inga problem det heller. Han lämnade skålen ibland å kollade runt lite å sen gick han å åt igen. Skönt med en vovve som inte vaktar käket iaf ;D

Sov som en stock gjorde han i bilen både dit och hem :)

Påväg hem kunde vi fått en älgstek med oss hem :S Sandra sitter och babblar om att ifall man skulle köra på en älg ska man träffa rumpan. Då skriker camilla rakt ut och vi bara va fan händer!??
Då springer det en älg rakt mot bilen och hade vi kommit 50 m senare hade vi klippt den :S Sprang upp på vägen precis bakom släpet! Då var vi inte så kaxiga :P

Idag har jag ridit Ali i paddocken igen. Idag fattade han direkt :) Gick som en klocka :D Han kändes finare att rida än flera ridhästar jag suttit på genom åren och det säger en hel del :D
Först var han lite spännd för det var 3 hästar i paddocken bredvid och så fort de smackade trodde han att han skulle frammåt, men han slappnade av rätt fort :)
jag kan ju säga att min häst; 4 årig travare riden i ca 3 mån hade finare form än ridhästen bredvid. Det kändes rätt bra ;D
Ibland blir han verkligen mallig med! hahah. Ett tag blev han nästan lite spännig xD Skulle visa upp sig haha! Sötisen! Man kan inte tro att ahn har ngn nacke när man ser honom från sidan, men uppifrån är han nästan bredare än vad Putte var :P

Han kommer bli fin :D

Hade någon frågat mig i det ögonblicken om jag ville köpa honom hade jag tagit honom rakt av!

Eddie har badat idag. Gick hur bra som helst :D Sen har vi övat STÅ med nya utställningskopplet med :) Kommer nog gå med lite träning :)

Nu blir det rabarberpaj!

JUST det!

Har ju glömt berätta så får bli en liten notis.

Dagen jag red Ali och vi mötte på älgen skulle jag prova att sitta upp utan pall för att se så sadel satt kvar ;)

HAHA. Jag är ju smart!

Halvvägs uppe glider den och jag tar i för att försöka hinna upp och få den i rätt läge.

Cecilia kommer springandes å bara "HANNA HOPPA AV!!!"

Grejen var att jag kom inte av utan att först sitta upp (barbacka med en sadelgjord under mig)... för jag hade foten i stigbygeln!

Petra kommer då lägligt gående med Fred och tar tag i Ali så han stannar och jag kan hoppa av och sedan lägga sadeln tillrätta som satt under magen xP

Tur man har en häst som är cool i alla lägen och inte ens fattade vad som hände :D

Ali är fantastisk!

Följde med Cecilia och Petra ner till olasgård för lite paddockarbete idag.

Målet var att öva volter och att böja åt rätt håll.

Det gick emellanåt och efter halva passet började han bli hyfsad i formen med. Sen hände något efter att vi haft en skrittpaus. Det var som om allt föll på plats!

Han kom ner i riktigt djup fin form och verkligen välvde på nacken som var högsta punkt. Böjde åt rätt håll och det var som att rida med sytråd å händerna.

SÅ JÄVLA FINA VAR HAN!! Helt fantastiskt! Då får man ju verkligen en feeling hur fin han kan bli med mer arbete!

"The moment" höll dessutom i ca 3/4 utav en volt så jag var helt lyrisk! Efter detta var han fortfarande finare än han någonsin varit, men med det vanliga stödet vi brukar ha ;)

Sen skulle vi skritta hem. Då kom en hästtransport och det brukar ju inte vara några problem. Men jo just idag skulle hästen där inne sparka lite. Lottie hoppade till framför och Fred vände bakom. JO såklart att Ali förljer efter storebror! Där satt jag på långa tyglar xD HAHA. Vad händer då!? JO Ali börjar galoppera :D :D
Så ännu ett lyriskt moment och de i bilen måste trott att jag vart knäpp när jag blev själaglad av att min häst stack xD haha!

Jag och Eddie var även och fikade hos Cina i eftermiddag :) Han älskade henne! Var himla trevligt och tillslut knoppade Eddie in lagom till att vi skulle hem :P Bilfärden gick fint och han börjar lägga sig ner lite emellanåt :)

Så denna dag som började med jobb 7-12 kom sig att bli väldigt bra ändå :) Jag gillar att ha fullt upp :)

Imorgon ska jag å Eddie med till Vaggeryd och se när Lottie springer in lite kulor åt matte sin ;D

Stjärnan!

Påväg hem från jobbet idag åkte jag inom maxi för att köpa "lördagsgodis" och då hittade jag en leksak till Eddie som jag trodde skulle passa.

Han ÄLSKAR den :D

Sen till dagens bästa händelse:
Jag är i köket, mamma i hallen och pappa på altanen. Jag hör mamma säga nej men nu vaknade han! (hade bara sovit 15 min) Jag går ut i vardagsrummet och då har DUKTIGA Eddie gått helt själv ut på gräsmattan och ställde sig å kissa å sen gick han in igen :D


Var ute å gick en runda innan dess. Träffade lite hundmänniskor och annat folk som bor här på gatorna runt omkring. Alla tyckte Eddie var helt bedårande :D Alla undrade vad det var för ras och en mamma i en familj där de redan har en labbe sa att hon var sjukt sugen på att köpa en :) Tänkte rekommendera Monika för henne om hon ska köpa :)
Så summasumarum är att hittills av alla jag träffat och hundmänniskor pappa träffat när han varit ute å gått i skogen så finns det ingen som säger "usch å fy en amstaff ska man inte ha" utan alla är superpositiva :D

Det finns dock en som är lite obildad (trångsynt) och det är vår granne (tillika han som köpte pappas företag...så pappa gillar inte honom så mkt..) som sa "är inte det en kamphund" när pappa sa att vi skulle få hem en amstaff.
Nu när han har träffat honom tycker han dock att han är riktigt fin och tycker att hans dotter kan få gå ut å gå med honom sen.. :P hum.. klappa kan hon få ;) eller gå ut å gå i mitt sällskap.

Nä nu ska jag sova för man ska ju tydligen jobba över imorgon 7-12...

god natt.

Mot nya vägar..

.. finns sommarjobb att få på skalmans kanske. MEN sommarjobb kan jag inte ta för jag måste ju veta hur min höst ser ut nu.

OCH fick reda på att jag kom inte in på polisskolan till hösten heller :( så därför kan jag inte ta det...
Detta kanske har en mening. Jag tror ju att det mesta har det. Skulle det bli något med Walle, så är det bra att jag bor här nere lite till så vi lär känna varandra ännu mer.
Dels kanske jag hinner ta en lydnadskurs med Eddie här hemma med innan vi flyttar och han är mer redo för att vara hemma 3-4 h när man är i skolan. Så att så sett är det bra... MEN det är ju detta jag vill! så SURT.

Börja ladda för fystest i november nu då... Å FAN jag måste operera min ögon med :( :( FAN då.

aja. Att jag inte kom in på skolan fick mig att finnaly (!) skicka in intresseanmälan till Servera. Jag ligger dock lite lågt där för jag vill få reda på om jag kmr in på högskolan i hstd till hösten först. DELS vill jag även ha min semester i sommar först, för orkar inte gå från retlog till nytt jobb utan att vila upp mig mentalt först!

Jag måste därifrån. Gårdagen vara bara droppen på allt som hänt där. FY FAN säger jag. Så arg som jag var igår går inte att beskriva. Tårarna sprutade och hade fel person (han som nämnde..) kommit i vägen hade hans kulor legat risigt till! SÅ nu är det FACKET REGERAR som gäller!
Möte på fredag med styrelsen! FY FAN.

Behandla mig med respekt och ni får respekt tillbaka. Svik mig och jag kommer aldrig ställa upp för
er igen!

I morse ville jag bara spy och inte åka dit, men jag var ju nyfiken på vad facket snackat om så nyfikenheten tog över.
När detta är över hoppas jag att personen i fråga ångrar sig djupt! ALDRIG att jag ställer upp för dig igen. ALDRIG.

Det är tur att jag har världens bästa arbetskollegor som iaf får en på bra humör och gjort dagen genomförbar <3

Sen vill jag även tacka min älskade hund Eddie <3 I morse var jag STOLT mamma! Vi hade varit ute vid 4 tiden och sen vaknade han vid 5 igen och jag försökte lägga han igen. höll på säkert 15 min. försökte släcka lampan igen å grejer, men tillslut tänkte jag att "aja då får han fanimej va nödig ;) " Det var han. Han hade ju bara kissat innan och brukar visa när han vill bajsa med, men det hade han glömt och så kom det senare. MKT duktig hund som inte gav sig och satte sig inne utan skulle ha upp matte till varje pris <3

På lördag ska vi hem till Cina och fika och på söndag ska vi till Vaggeryd med Cecilia och Lottie, så vi har fullt upp :D Igår var vi på plönninge och kollade när cecilia å lottie hoppade :) han börjar bli riktigt duktig på att åka bil nu :)


7 år sedan!

Ja nu hände det igen! exakt 7 år senare! JAG SÅG EN ÄLG PÅ SLINGAN. Den gången det hände när jag hade Paloma tvärvände jag å satte av i full galopp xD Camilla fick den gången följa med som en vante på sin 4 åring!

Idag skrittade jag å Ali fram runt slingan och jag vet att Yngve sa att han sett 3 älgar där sist han körde där, så jag var vaksam, sen när jag väl hade glömt bort det å nästan var framme vid backen betedde sig Ali skumt precis som han kände ngn konstig doft.. Kollar åt vänster å där står älgen!
Panik! Men jag höll mig lugn, började vissla lite för mig själv xD vände mig om typ 50 ggr för att kolla så den inte skulle anfall oss :P

Sen gick vi ner på banan å han är så jävla duktig!! Tänker neråt och försöker jobba mest hela tiden :) ! I lugnt tempo och lyssnar verkligen :)

Sen när jag kom hem gick jag å Eddie en runda runt husen och sen hade vi lite lydnadsövningar. Han är så jäkla smart min hund :) :) Sitt, stanna och ligg är inga som helst problem! Idag övade vi ligg-stanna-kom hit. Hur duktig som helst :D Apport har han börjat fatta med och det är hans gula hund som är favoriten :P Stolt mamma :)

Nu ska vi upp å kolla på tv! Peace out!

REGN!

Jag var i stallet och red Ali när regnet började.. det regnade inte lite heller! hagel dessutom.

Pappa var barnvakt och lyckades får Eddie att kissa ute, men inte bajsa.. så det gjorde han i hallen.

När jag då kom hem var det matdags å sen toadags. Då regnade det verkligen konstant och Eddie lät så olyckligt han kunde. Gnällde, pep, gnydde för allt han var värd! TYCK SYND OM MIG!
Jag försökte förklara för honom att; Tyvärr grabben du är född i sverige och bor i halmstad. Vi har fler regniga dgr än soliga. Han ville dock inte lyssna på detta :P
efter 40 min gav jag upp.... :P

Då fick jag grabben till att sova ist och det har han gjort sen dess nu. Blir akutbajsning sen xP

På tal om trevligare saker än toabesök, så är det så jävla skönt för min hjärna tänker som den ska nu :P
Tror att den har valt att vi kanske för försöka satsa på det här. Att det inte är farligt, att det är helt normalt och bara bra.
Jag känner ngt ! Det går frammåt och jag längtar liksom frammåt till nästa tillfälle nu.
När jag är där vill jag ju inte vara någon annanstans i världen och det är ju också väldigt bra ;)
Det verkar ju vara ömsesidigt med, tror jag :P

Så jag vill inte ta ut grejer i förskott, men fan va rätt jag hade 2011 ÄR ÅRET DÅ ALLT FÖRÄNDRAS.

Jag har underbara vänner, Någon speciell att vara med, Världens bästa hund, Supergo häst att ta hand om när jag känner att jag har tid. Förhoppningsvis kommer jag in på någon skola till hösten med, så då är allt fulländat ;) Slippa mitt SKITJOBB.

Nu är nog mitt troll påväg att vakna ;) Ha det fint!

RSS 2.0