uppdatering

Oj vad jag måste ha glömt bort att skriva! konstigt. hade för mig att jag skrivit. men aja.

Var ute med ems å jennifer i fredags :) förfest hos ems där vi spelade pest eller kolera. va as kul xD
sen drog vi in till stan. jag å jennifer som hade risk för skoskav bestämde oss för att ta bussen medans de andra vionglade in til stan på sina cyklar (ems borde ju veta bättre :P)
Mårtensson sen :D
Dansade som satan! Sen träffade jag qvintan som tyckte jag skulle shotta på äkta retlogvis vilket fick mig att må illa, men det gick hyfsat fort över. (ni som sett mig shotta känner till detta tillståndet xP) Lite mer öl så var det över ;)
Dansade som satan ännu mer :D sen skulle vi ut å ta luft å då kom henke. så blev in tillbaka å dricka ännu mer och dansa ännu mer :) :)
Sen slutade det hela med ett samtal som jag kommer ihåg vad det handlade om men inte vad jag sa och jag antar att det är ungefär så för den motsvarande parten oxå xP
minns att jag sa att jag skulle säga det på morgonen och att jag skulle sova på soffan. haha
blev lite ändrade planer då personen i frågas föräldrar var där...(inte i soffan alltså utan i stugan haha)

sen tog man bussen hem tidigt dagen efter för att kunna soola, men det var jag för bakis för så jag gick å sov i 2,5 h istället.
skulle ut med camilla på kvällen. ingen av oss var särskilt party så vi kollade runt lite å sen tog jag halv tv bussen hem.

Måddde jättebra i söndags vilket resulteradei stranden! Vilket resulterade i att jag under gårdagen fick höra vissa gliringar på jobbet :P Ingen lär slå den brännan på ett tag hoppas jag. ( för er skull )

Igår var det kaos på jobbet. idag var det bättre å alla jobbade bra :)

Sen blev jag förbannad på mig själv nu ikväll. Vrf bryr jag mig när jag vet att jag egentligen inte bryr mig på det sättet. Är det för att jag vill att det ska vara som det var innan (har det någonsin varit så?)
Vrf skulle jag vilja det egentligen? Jo jag vet vrf å det skulle kunna bli som det var för min del, men inte som det är just nu.
Skulle du vilja? annars tycker jag det här kan gå upp i rök nu för det har pågått för länge?

//Peace

Midsommar!

Gud va trevligt och vad kul vi hade dessutom :D
Kl 18 samlades vi alla hemma hos camillla i gullbrandstorp.
Det camilla och hennes kompisar och pedda och hans kompisar så vi varväl i runda slängar 25 pers. Danne, ambassadören ifrån hawaii var med i år igen å han skämdes en del när vi berättade för honom vad han gjort förra året xD hahah han var lite mer städad i år kan man säga.

Grabbarna skötte grillandet och sara skötte skålandet och det blev det mkt av :D när maten var uppäten var det dags för jordgubbar och glass. sen vart ju folk mer och mindre fulla. Tror Niklas ledde ligan iaf xD hahahah. han hade tom visat kalsongerna xD hahaha. han skämdes lite igår :P

sen fick jag angie å carro ngt ryck å dansade och hoppade runt som galningar :D helt superkul å grabbarna ifrån stora staden sthlm bara stod å gapade men tyckte det var skönt med lite avslappnade brudar för en gångs skull :P hahahah mer avslappnat än så kan det nog inte bli :P

fick skjuts in till stan och drog hem till theres gyrling :) massor med folk där å det var trevligt :) sen började folk dra sig och då drog vi till b&b (av alla ställen) dansade ¨hade kul iaf :) så länge jag kunde... hade sjukligt skoskav! resulterade i att jag gik barfota till bussen.

ig¨år vaknade man upp och mådde mindre glassigt. tyvärr kunde man inte ta sig en återställare eftersom man skulle köra senare.

på kvällen drog det ihop sig till fescht igen. Grabbarna i camillas källare tyckte att jag å elin skulle komma så det gjorde vi :) måste medge att jag erkänner att det finns trevliga och icke dryga sthlmare. Det ni! när hände detta :O
blev helt urballat haha å sen tog vi taxi till stan. Kön till mårten var sjukligt lång så vi drog till cafeet. var riktigt trevligt :) sen har jag ngt minne av att vi tog taxi hem igen å jag måste ha tyckte att det va jobbigt å åka ut till hdal för jag vaknade i gt i morse :P så illa var det inte riktigt, men nästan xD
ska nog med grabbarna till thailand i höst, 2 veckor. pedda skulle fixa valium till mig på flyget så då gick jag med på å följa med xD om det blir av ska vi nog boka i veckan. as kalas :D jag ska få dyka igen :D :D wohooooooooo!!!!!

måndagsklubben imon? ska man gå eller inte det är frågan.

trodde jag, ja

Jag blev så glad ett tag. Kändes så jävla bra.

Nu är allt som vanligt igen.

Jag har inget liv.

Trodde iaf att vi var vänner men tydligen inte.

ska jobba över imon å det ska bli så jävla najs för då behöver man inte tänka på ngt annat än jobbet.
Dom va nöjda med en idag iaf. Körde i snitt 8 pall/h å d va tydligen bra för å va ny fast ja tycker d e rätt kasst. imon ska ja lära mig plocka.

Bara jag inte faller tillbaka på ngt gammal nu bara för å tänka på ngt annat. mkt dumt i såfall, men min hjärna verkar ju ha en tendens att göra det istället för att ta hand om problemet å bearbeta.

vi ses antar jag.

mitt liv.

Idag har jag då varit på hstd3 å kört skjutare hela dagen :) så sweet. haha
började en ny tjej som heter sandra å en kille som heter jacob som oxå va med å dom va as schyssta :) så vi har mest flummat hela dagen, haha. kört runt tompall fram till kl tre när vi fick vår login. så imon blir det väl fullt ös. men det är väääldigt lugnt på 3an jämfört med ettan där e d ju stresssssssigt värre! typ KAOS! här är dettyp som att det inte är ngt att göra i jämförelse :P
Jag har iaf inte vält ngt ännu å d e jag stolt över ;) men det tar ju tid å bli snabb på å komma rätt in i stället. mkt smalare gångar på 3an med så man måste verkligen komma rätt direkt. men jag gillar utmaningar :)

jag har varit duktig idag med. Cyklat till stallet! Sture trodde inte sina ögon när han såg mig (första gången jag cyklat dit på 4 år haha) han vet att jag är lat :P
ska iaf försöka fortsätta med det om det är uppehåll å inte blåser orkan eller är 30+. ja ni märker ju tyligt att det kanske blir en gång i veckan om ja har tur ;)

Putte blev iaf glad för mammas kanelbulle :)

förutom detta så är mitt liv som ett ruttet bananskal just idag tycker jag. vad fan har jag i mitt liv just nu? ett jobb och en halt häst... oj nästan så ja ska hoppa högt! inte fick jag jobba över heller för ja kan inte plocken än. där ser ni ju ett tydligt bevis på att man inte har ett liv. Man VILL jobba över på retlog :O

- honestly..my life sucks without you. and I dont want it to be that way cause its never ment to be.

ngt seg idag.

jaha, ska man till hstd 3 imon då. träffade jimmy på stan igår så han jobbar iaf så då finns det ju ngn man kan skojja med iaf, å så simon :)
Allt lite dålig tajming det här, kunde ju varit veckan som vart... men det verkar vara så hela tiden med allt. dålig tajming hemsöker mig!

tyskland igår iaf. var riktigt kul :) blev en del dricka hehe.  sen vart det mårtensson på kvällen :) oxå det riktigt skoj. dansade å hade oss :)

spelar bingolotto med päronen nu. vill verkligen flytta. orkar inte med pappas jävla problem hela tiden...

får bli gocart i veckan nu! har ju inte kört på 2 veckor å det är på tok för lång tid.

how's it gonna be?


dessa fester!

Kom på lite knäppa gamla festminnen.

Midsommar 2006 tex. Tog bussen in till stan å gick till lacoca för å dricka. Va jag, angie, cissi å bengan. Jag upptäckte att jag glömt mitt leg men som tur var va rickard vakt så va ju inga problem. Behövde dock inte köpa så mkt själv för satt ett gäng där som bjöd friskt på shottar. Sen var vi ju tvungna att åka ut till tylösand!

På bussen träffade vi några roliga brudar å satt å sjöng basshunterlåtar och cissi hade guidad tur ut till Tyssöland!

Väl där ska ja å bengan på toa, men då träffade jag Tobbe, men sen gick vi på toa, men då hade vi tappat bort angie å cissi. Hittar dem på stranden lite senare med två grabbar. Varav angie tätt ihop med den ena ;)

Sen hittar bengan en man å jag tappade bort alla xD fast jag hade kul ändå ;) tog bussen in till stan igen å bara gick runt å flummade med allt folk :D var väl hemma vid halv fem tror jag. Bästa midsommar ever!


Sen hade vi ju en pinsam fest där på hösten. Vi nämner inte mer än att jag vaknade dagen efter av att angie låg på golvet i mitt rum och jag undrade varför :O


Juldagen hos Frans sen xD ojoj vilket tequilashottande det blev!! Mindre bra för somliga ;) men jag körde ju så jag fick se allt ifrån ett nyktert perspektiv!

9 månader frammåt var ganska känslomässiga emellanåt vet ni som va inblandade ;)


Oj sen var det ju dags för mig att riva ner en gardinstång xD Det måste jag faktiskt säga är det mest lyckade jag gjort på fyllan :D fan va kul det var hahahahah (nu i efterhand)


Sen var det Bal och student och det är ju minnen för livet :D


Hade en till vrickad kväll där mitt i sommaren. Elin vill att vi ska till hennes kompis i torup å tobbe å conny ringer å tycker vi ska komma till dem.

Sandra kör till torup. Helt vrickad fest med masssor med dricka å konstigt folk xD sen kör sandra in oss till stan igen å jag har vissa minnen av att jag försöker spränga hennes högtalare, men jag har lika kul för det ;D

Väl framme i stan ska bengan parkera lite snyggt utanför hästshoppen. Då kör hon upp på trottoarkanten och PANG sa det om det däcket. Grabbarna såg ju detta uppifrån å tyckte det va rätt kul! Haha

Flippat med tobbe å conny sen xP haha å sen drog vi till b&b. där träffade jag den där jobbiga "9 månaden" å han lämnade mig sittandes gråtande i en gränd (mindre kul) jag ringde conny å väckte stackarn, men han kom till min räddning :P

Sen hände lite annat skit som vi inte nämner här, men jag åkte iaf polisbil AS PACKAD ihop med dessa andra brudar. Hoho ojoj. Iaf när vi sitter i väntrummet på akuten så "råkar jag tappa" en mugg choklad å tycker det är så pinsamt så jag bara sätter mig i soffan. Då kommer polisen in å ska snacka med oss å jag sitter å as garvar åt min choklad. Hahahah. Herregud alltså!


Sen blev ju min mage mos där på hösten så vart ju inte så mkt party för min del.


Sen började man på retlog och jag minns min första fest med folket som det var igår. Vi satt hemma hos ems å spelade alias och shottade mintuu. Sen gick vi bort till karaoken på mårtensson och det visade sig vara nattklubb efteråt. Helt vrickat å as kul å jag gjorde saker jag inte borde gjort xD haha


Följde en rad flummiga fester där under sommaren. En med linköpingsborna innan rixfm festival. Vi kom aldrig dit xD istället åkte vi ut till fiesta och dansade och hade oss och jag sprang nästan rakt in i fredrik ljungberg med livvakter ;) Till detta hör att jag skulle jobba dagen efter. DET var en hård dag med cola och kaffe pimplande ;)


Hösten är mest dimma för min del ;) kan inte riktigt urskilja vad som hände när hehe.


Men julhelgen vart ju helt flippad xD juldagen hos mig å sen mårtensson som va helt urballat :D, sen annandagen hos qvint där alla ligger i en böghög ovanpå varandra i sängen å as garvar hahahah å dagen efter det va vi hos anna å sjöng singstar å sen har jag ngt svagt minne av bond efteråt. Oj va man var sleten sen ;)


Ja och imon är det dags för tyskland! ser fram emot detta, hehe.

GRATTIS TILL MIN KÄRA KUSIN CAROLINA SOM TOG STUDENTEN IDAG :D:D:D:D !!!!!!!!!!!!!

inhoppare

Kära Putte var så duktig idag :) var jättesnäll när hovis var där.
Var bara jag å kajsa i stallet så vi passade på å snacka massa gojja :) bla att min hovslagare ser väldigt bra ut för sin ålder å att vi skulle vilja att våra framtida men ser ut så ;)
Han skulle kunna vara en viss persons pappa för han är riktigt lik :S det va rätt läskigt första gången jag såg honom :P hahah

Sen va dock putte mindre kul för han har blivit helt cp, som vanligt, av att gå där ute på betet så han e så ivrig på vägen dit så det blir kedja i munnen :S å det tycker jag inte om så ja funderar på å köpa ett stingbett.. hellre det än att dö i förtid....

Ska vara på halmstad 3 hela nästa vecka och ta skjutarkort och köra både den och bli inlärd på plocket så jag kan hoppa in om folk är sjuka på retlog.
Kul med lite variation :) hoppas bara att inte allt kul folk har semester nästa vecka så man är helt själv. Simon skulle jobba iaf :)

ikväll har jag lust att gå på karaoken, men jag kommer inte komma hem igen så det pajjar allt :( bajs oxå! när man är ledig imon å allt! hatar å bo ute i ödemarken där bussarna slutar gå kl 22!!!!!! GRRRRRR

peace out.

en helt vanlig dag.

idag e ja lite små trätt å seg så har ägnat eftermiddagen åt att äta godis och sitta här. Var hos Puttas först å bortsade honom lite å så satt vi brudar å snackade massa strunt utanför på gräset en stund. Det är nog en av de bästa sakerna med att vara i stallet :)
Putte hade såklart DAMP när ja skulle ut med honom till hagen igen å galopperade i en ring runt mig, svärandes med en saltsten i handen som jag just då hade lust å kasta på han så han lyssnade :P men han var helt i sin egen lilla skitzo-värld :P.

annars har det inte hänt så mkt, men än att marie tog upp ett samtalsämne som jag inte haft på några dgr när vi gick till bilen, vilket gjort att jag bara tänkt en massa efter det.. var du tvungen marie :P

läste ut ljudet av ditt hjärta igår. Riktigt bra :D den å ettan är bäst, helt klart! Bra att jag läser dem nu med en bit innan nästa film kommer så jag glömt boken lite å inte är lika kritisk nästa gång :P Min kära kusin Lina hade ju en så sjukligt snygg bild på sin blogg på robert så då beslöt jag mig för att jag måste nog ta å se twilight igen å försöka vara lite mindre kritisk denna gången ;P
Var ju tvungen å sno den med :)



På tal om Lina så var jag ju å kollade på henne på balen i söndags å gud va fin hon var :D önskar att man själv fick göra det igen!
Sen på fredag ska det firas student!!!

Tjing så länge!

vrf i helvete händer detta mig gång på gång?

Fan vad jag hatar det här. Jag hade glömt! Eller iaf för stunden som det alltid är. Sen händer detta som nu hade hänt och allting poppar upp som om det var igår.
När ska jag lyckas släppa det här???
Sen blev det ju inte bättre av en ytterligare händelse i samma ämne, som fick min kropp (hjärna/hjärna)  att känna panik och att jag måste in till stan ikväll.
MEN HANNA FÖR FAN inse att du blir ju bara helt depp i slutändan ändå! Det går ju ändå inte för du bor helt isolerad hos dina päron i haverdal.
Allt annat brukar verkligen kännas bättre med tiden, men inte det här. samma sak varje gång. Ni som känner mig väl och är betrodda vet vad detta handlar om. eller vem det handlar om, kanske är rätta ordet.

Nu ska jag gå å dö. Nejmen fick lust med det nu eftersom jag är så förbannadpå mig själv att jag aldrig ska lyckas gå vidare å glömma allting helt och hållet.

Måste nog hjälpa mamma att skala potatis först. Blir nog ingen läsning för min del ikväll för det kommer bara göra det hela ännu värre. Ni vet sånt där som "hon kollade in i de perfekta topasfärgade ögonen" kommer inte göra att jag mår bättre.

Tjing. vi ses på måndag när man får jobba å slipper tänka igen.

and so.. the lion fell in love with the lamb.

Nu har jag läst ut New Moon. Jag är som förtrollad och måste börja med Eclipse imorgon. Tänkte sitta här vid datorn lite ikväll och ta igen "förlorad" tid.
När men ärligt måste jag ta en paus och inse att verkligheten existerar ;) Jag vill på ett sett inte börja läsa 3an för då finns bara 4an kvar sen å jag vill inte att det hela ska ta slut :) Dessa underbara böcker är mer beroendeframkallande än Harry Potter och det säger en hel del eftersom de har varit de endaböcker jag någonsin kunnat sträckläsa.
(läsa är ju inte det bästa jag vet som ni vet)
Om ni inte läst dem ännu. Läs dem!!! (HP böckerna med för den delen ;))

Tillbaka till verkligheten! Var på slöinge med Puttas idag. Min halta knäppgök.
Fortfarande inte ren. Visade mindre hälta efter böjningen än förra gången, men värre reaktion under böjningen denna gången. Nu reste han sig riktigt högt och började slå med andra frambenet å så :( min stackars häst!
De ville inte behandla honom igen så nu väntar 4 veckors ätande dygnet runt för min häst i sommarhagen. Sen långsam igångsättning och återbesök ytterligare 3 v framöver.

Vad händer annars? Jo imon kommer det vara KAOS på jobbet för 7 st nya ska börja samma dag för alla gamla är på netto eller rangsels...  sen finns det ju visssa som är på festval med :P borde inkalla er ledigeht nu ;) kaos helt enkelt.

Ska bli najs med tyskland nästa helg iaf. Jag och calle lär väl tävla om vem som blir fullast xD nä men han skulle tydligenha med sig vodka å dricka på vägen ner :O det säger väl en hel del. jag ska ta det rätt lugnt ;) Några flak under bussen å ett å knäet på vägen hem iaf :)

Tittade på Pruttfilmen med emma å camilla ifrån Noosa innan. Den är så grym så jag skrattar och gråter på samma gång :D Fy fan va kul vi hade (L) reunion snart :D wohooooosansa!

men vetifan om jag pallar åka till danmark. va fan ska man där å göra? Jag pallar fan inte träffa ngn ändå. Orka börja tycka om ngn igen. Det har alltid gått åt helvet förr. Det bästa är att stänga av den delen i hjärnan och lägga all kärlek på vänner istället för de kommer alltid att finnas där.
Älskar er! Ni vet vilka ni är :D

New Moon

Jag är helt fast. Köpte den igår å han läsa halv boken tills jag var tvungen att lägga mig tillslut. Såg ju boston teaparty med ;)

Idag har jag tyvärr inte hunnit läsa like mkt för jag har varit tvungen att installera norton å sen skapa gruppen på FB som jag lovat mig och marie.

Nu ska jag återgå till min läsning.
Jag älskar dessa böcker! Har ni inte läst dem måste ni. Man kan inte sluta.

RSS 2.0