Den var oväntad :)

Igår på jobbet kommer jag in på kontoret å grabbarna bara ahhh ska du med å skåla för pål (han är inte ens värd att jag stavar hans namn korrekt) ikväll. Ja bara ah visst jag ska skåla men inte för han! Vart ska ni?
DG: Hem till tina
Henke: HAHA är inte du bjuden ni som är så taaaaaaaajta xD
Jag tänkte ju att tina har nog sina skäl, men inget jag nämnde högt för pöjkarna :P Jag åkte och letade upp tina som helt hade glömt bort mig å skämdes ihjäl :P Det var lite kul ;)

aja efter jobbet drog jag till gymmet. Först ABS-passet. Nu när man börjar göra övningarna bättre så tar det vekligen :) Sen sprang jag lite. 2 km på 10.25 Det ni, jag börjar ta mig nu ;) Sen ragglade jag ner för trapporna, hem till mig, inom sibylla, men där var kö, upp till mig, fixade mig, körde hem till tina :)

Hela goa gänget som jag saknat å festa med var där :D Spelade buzz å snackade skit. As trevligt som vanligt :) :)
Sen drog jag, Danne å Henke till Bulls. Då blev det först shot, sen ett antal drinkar :P Henke gick hem hyfsat direkt för han va rätt laddad :P Jag å Danne satt kvar å snackade massa skit :)

Tack för en as najs kväll folk :)

Nu mår jag sådär, men det kunde varit värre. Försöker ladda om och ska fräscha till mig lite snart. Sportbaren kl 15 med ett annat gäng från jobbet :) Så jävla trevligt detta ska bli :)

Sen är det fest hos henkinen ikväll :) En hel helg ägnad åt bara jobbarkompisar. Det var längesen, men ni är så jävla bra så detta kommer bli en kanonhelg, jag bara vet :)

Aja, Peace Out. Nu ska jag ta mig en powernap innan det är dags att hoppa in i duschen!

:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0